Teşekkür ederimmaldıklarınızın hepsinin incelikle seçildiği belli :) iyi günlerde kullanın ..size bi kaç sorum olacaktı . babannenizin yaptırdığı yorgan yün mü yoksa elyaf tarzı mıdır ve fiyatını biloyormusunuz ? karaca yatak örtünüz battaniyeniz filan onların hepsini bir anda set şeklinde satılanlardan mı aldınız yoksa ayrı ayrı mı? hepsi içinde 1400tl diye görmüştümde .. son olarakta yuvarlak kutu içindeki kahve fincanınızın markasını paylaşabilrseniz çok sevinirim:)
teşekkür ederim cevapladığınız için :)Teşekkür ederimm
Şimdi cevaplara geçeyim
1-babaannemin yaptırdığı yorgan yün ve fiyatı 400 TL
2-karaca olan herşeyi set şeklinde aldım. 1400 TL iyiymiş ben alırken 1500 TLydi ben bornozumu bambu alınca bana 1620TL ye geldi
3-yuvarlak kutu içindeki fincan takımı da annemin çoooook önce aldığı bişey büyük ihtimal pazardan almıştır
Rica ederim canımmteşekkür ederim cevapladığınız için :)
güle güle kullan canım aldıklarını emsanın baharatlığını nerden kaça aldın bende bu baharatlıktan alıcam ama bulamadım maalesef
internettende çok araştırdım ama daha çok kavanozlar filan var baharatlık yokSağol canım, oturduğum yerde Galeri İrfan diye mağaza var ordan aldım ben 70 küsürlü bişeydi canım
internet sitelerine bak internetten alışveriş yapıyorsan var çoğu yerde bende alırken takım olarak kalmamıştı malesef
Teşekkür ederimmmfazla fazla almışsınız
güle güle kullanın
kelebekli nevresime bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?