• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiğdemin Çeyizleri :)

Erken gelen doğum günü hediyem kayınvalidemden :KK49:
44995381_292522826.jpg

Haftasonu iyi geldi bana :KK73:
Canım kayınvalidemden gelenler :KK54:
seramikleri sevdiğimden yine almış bi takımım daha oldu 2 tane de silikon kaşığıyla beraber, birde pembiş bıçak :KK68::KK68:
FB,252,17,papilla-larissa-7primeli-seramik-tencere-seti-mor.jpg
014aa41a56b9e89f94b94a52abab470015465.jpeg 6_pink_handle_ceramic_chef_knife.jpg
Anneciğim rengine bayılmışta almış salata kurutucusu rengini bulamadım fuşya benimki :KK6::KK6:
131458216_tn30_0.jpg

Günlük tencerelerim
sb-3006-bella-3lu-tencere-1060.jpg

Anneannem ve teyzem takım yapmış bana mini minnacık tencere ve tavam :KK37::KK36:
FO,23907,50,emit-kapakli-tencere.png
images.jpg

aldıklarınızın hepsinin incelikle seçildiği belli :) iyi günlerde kullanın ..size bi kaç sorum olacaktı . babannenizin yaptırdığı yorgan yün mü yoksa elyaf tarzı mıdır ve fiyatını biloyormusunuz ? karaca yatak örtünüz battaniyeniz filan onların hepsini bir anda set şeklinde satılanlardan mı aldınız yoksa ayrı ayrı mı? hepsi içinde 1400tl diye görmüştümde .. son olarakta yuvarlak kutu içindeki kahve fincanınızın markasını paylaşabilrseniz çok sevinirim:)

aldıklarınızın hepsinin incelikle seçildiği belli :) iyi günlerde kullanın ..size bi kaç sorum olacaktı . babannenizin yaptırdığı yorgan yün mü yoksa elyaf tarzı mıdır ve fiyatını biloyormusunuz ? karaca yatak örtünüz battaniyeniz filan onların hepsini bir anda set şeklinde satılanlardan mı aldınız yoksa ayrı ayrı mı? hepsi içinde 1400tl diye görmüştümde .. son olarakta yuvarlak kutu içindeki kahve fincanınızın markasını paylaşabilrseniz çok sevinirim:)
Teşekkür ederimm :KK15:
Şimdi cevaplara geçeyim :cool:
1-babaannemin yaptırdığı yorgan yün ve fiyatı 400 TL
2-karaca olan herşeyi set şeklinde aldım. 1400 TL iyiymiş ben alırken 1500 TLydi ben bornozumu bambu alınca bana 1620TL ye geldi
3-yuvarlak kutu içindeki fincan takımı da annemin çoooook önce aldığı bişey büyük ihtimal pazardan almıştır :-)

Teşekkür ederimm :KK15:
Şimdi cevaplara geçeyim :cool:
1-babaannemin yaptırdığı yorgan yün ve fiyatı 400 TL
2-karaca olan herşeyi set şeklinde aldım. 1400 TL iyiymiş ben alırken 1500 TLydi ben bornozumu bambu alınca bana 1620TL ye geldi
3-yuvarlak kutu içindeki fincan takımı da annemin çoooook önce aldığı bişey büyük ihtimal pazardan almıştır :-)
teşekkür ederim cevapladığınız için :)

Dün şöööyle bi gezintiye çıktım çeyiz mağazasında birazcık :KK76::-)
Pembe baharatlıkların kavanozu kalmamıştı bende siyah kavanozlarla takım yaptım bence oldu :KK23:
0f21a639df00aec3fad88b5b677014ac.jpg
biev_siyah_3_lu_kavanoz_seti_v1.jpg

Bunlarda Beşiktaşlı diye aldığım günlük yemek takımı olsun dediğim yemek takımı ama puantiyesiz :cool:
KUTAHYA-PORSELEN-24-PARCA-YEMEK-TAKIMI-PUANLI__83781987_0.jpg

Salata ve pasta servis seti :KK28:
lyrg008 4 parça salata ve.jpg

güle güle kullan canım aldıklarını emsanın baharatlığını nerden kaça aldın bende bu baharatlıktan alıcam ama bulamadım maalesef:(

Sağol canım, oturduğum yerde Galeri İrfan diye mağaza var ordan aldım ben 70 küsürlü bişeydi canım :KK51:
internet sitelerine bak internetten alışveriş yapıyorsan var çoğu yerde bende alırken takım olarak kalmamıştı malesef :KK14:
güle güle kullan canım aldıklarını emsanın baharatlığını nerden kaça aldın bende bu baharatlıktan alıcam ama bulamadım maalesef:KK43:

Sağol canım, oturduğum yerde Galeri İrfan diye mağaza var ordan aldım ben 70 küsürlü bişeydi canım :KK51:
internet sitelerine bak internetten alışveriş yapıyorsan var çoğu yerde bende alırken takım olarak kalmamıştı malesef :KK14:
internettende çok araştırdım ama daha çok kavanozlar filan var baharatlık yok:(

Back
X