Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çiğdemin Çeyizleri :)
- Konu Sahibi Ciidemm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amiin çok teşekkür ederiiimmhepsi çok güzeller. iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Teşkkür ederim canım Nevresimde biraz seyrek dokunmuş canım ya görünüş harika ama yıkayınca çekmesinden korkuyorum bende yaşayıp görcem artıkHayırlı olsun mutlulukla kullanın herşeyiniz çok güzel Cotton box nevresim takımlarının kalitesi nasıl acaba internette görüyorum ve çok beğeniyorum ama kalitesine güvenemiyorum. Hiç elime Alıp inceleme fırsatım olmadı Almış birini görünce sorıyım dedim
Benim gibi biri daha varmış Yaşasın nevresim çılgınlığı Hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanın tatlım :)10 taneydi bende en son saydığımda sanırım bikaçının resmini bulamadım bile
Amin cümlemize inşallahCevabınız için teşekkür ederim.. İnş sıkıntı yaşamazsınız.. Çok güzel duruyorlar zaten :) Huzurla kullanmak nasip olsun :)
hahaha ay nasıl güldüm ya evlendikten sonra satışa çıkarırım o zaman fazlaları bende Annemin fikri sende hediye götürürsün oldu fazlaları bende öyle yapçam nabalım bi borcam gider bi borcam gelirgüzel günlerde kullanın
hepsi çok güzel
nevresimler baya çokmuş :)
borcam falan bence daha alma
evlendikten sonra gelen borcamlarla bi dükkan açabilirsin :)
Teşekkür ederimmm
Teşekkürler ediyorummm nevresim güzel şey ya nabayım her gün yenisi çıkmasın da bizde almayalımBenim gibi biri daha varmış Yaşasın nevresim çılgınlığı Hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanın tatlım :)
Teşekkürler bence nevresim önemli ya ben şimdi bile her ay değiştiriyorum o zaman daha sık değiştirebilirim diye düşünüyorum o yüzden bolluk iyidir bence hem uygun fiyata bulunca doldurmak lazım şimdi almıcazda ne zaman alcazcok güzeller güle güle kullan insallah
nevresimlerin biraz fazla deilmi
ben iki tane aldim annemde iki tane almis benim icin buna fazla diyordum
Özelden yazdım canımNevresim takımlarına ve yatak örtülerine bayıldım. Özellikle rengi ekru sanırım. Benim de artık başlamam gerek. Nerden aldığını öğrenebilirmiyim. Yasaksa özelden yazabilirsin
Amin canım cümlemiz inşallah teşekkürlerGüzel günlerde kullan inşallah canım çok güzeller yatak örtünde çok şııkmışş
İnşallah, çok teşekkür ederimmmutlulukla kullanın :))