• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiğdemin Çeyizleri :)

türk kahvesi takımları IMG_2917.JPG IMG_2922.JPG
kahve yanı bardakları IMG_2926.JPG
komşulardan hediyelerim :KK51: IMG_2918.JPG IMG_2920.JPG

Hayırlı olsun mutlulukla kullanın herşeyiniz çok güzel☺️☺️ Cotton box nevresim takımlarının kalitesi nasıl acaba internette görüyorum ve çok beğeniyorum ama kalitesine güvenemiyorum. Hiç elime Alıp inceleme fırsatım olmadı Almış birini görünce sorıyım dedim☺️☺️

hepsi çok güzeller. iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :KK24:
Amiin çok teşekkür ederiiimm :KK15:

Hayırlı olsun mutlulukla kullanın herşeyiniz çok güzel☺️☺️ Cotton box nevresim takımlarının kalitesi nasıl acaba internette görüyorum ve çok beğeniyorum ama kalitesine güvenemiyorum. Hiç elime Alıp inceleme fırsatım olmadı Almış birini görünce sorıyım dedim☺️☺️
Teşkkür ederim canım :21: Nevresimde biraz seyrek dokunmuş canım ya görünüş harika ama yıkayınca çekmesinden korkuyorum bende yaşayıp görcem artık :KK17:

Cevabınız için teşekkür ederim.. İnş sıkıntı yaşamazsınız.. Çok güzel duruyorlar zaten :) Huzurla kullanmak nasip olsun :)

güzel günlerde kullanın
hepsi çok güzel
nevresimler baya çokmuş :)
borcam falan bence daha alma
evlendikten sonra gelen borcamlarla bi dükkan açabilirsin :)
hahaha ay nasıl güldüm ya evlendikten sonra satışa çıkarırım o zaman fazlaları bende :KK70:Annemin fikri sende hediye götürürsün oldu fazlaları :KK58: bende öyle yapçam nabalım bi borcam gider bi borcam gelir :KK48:
Teşekkür ederimmm :KK19:

Nevresim takımlarına ve yatak örtülerine bayıldım. Özellikle rengi ekru sanırım. Benim de artık başlamam gerek. Nerden aldığını öğrenebilirmiyim. Yasaksa özelden yazabilirsin :KK15:

cok güzeller güle güle kullan insallah
nevresimlerin biraz fazla deilmi :oops:

ben iki tane aldim annemde iki tane almis benim icin buna fazla diyordum :oops:

cok güzeller güle güle kullan insallah
nevresimlerin biraz fazla deilmi :oops:

ben iki tane aldim annemde iki tane almis benim icin buna fazla diyordum :oops:
Teşekkürler :KK15: bence nevresim önemli ya ben şimdi bile her ay değiştiriyorum o zaman daha sık değiştirebilirim diye düşünüyorum o yüzden bolluk iyidir bence hem uygun fiyata bulunca doldurmak lazım :KK28: şimdi almıcazda ne zaman alcaz :KK68:

Güzel günlerde kullan inşallah canım çok güzeller yatak örtünde çok şııkmışş :KK68:

Back
X