• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiğdemin Çeyizleri :)

Çok sessizz mikserim :KK68:
mikser.jpg

Merhaba canım herşeyin çok güzel Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah:nazar:
1. sayfada olan krem saten yatak örtüsü sanırım, nereden o ? ona benzer mor görmüştüm karaca home çok beğenmiştim.:KK23:

Merhaba canım herşeyin çok güzel Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah:nazar:
1. sayfada olan krem saten yatak örtüsü sanırım, nereden o ? ona benzer mor görmüştüm karaca home çok beğenmiştim.:KK23:
Amin inşallah teşekkür ederim :nazar:
karaca benimki de bizim buradan bi çeyiz mağazasından almıştım :KK16:

Neymiş kız çeyizi sandıksız gitmezmişşş :KK20:

Buda kardeşimin şimdiden üstüne oturup kaç para koparsam diye düşündüğü sandığım :-)

IMG_3861.JPG

Mutfağıma hasır sebzelik :KK68:
IMG_3972 (2).JPG

Küçük tuvaletim için ayaklı fırça-tuvalet kağıdı takımı
481.jpg

balık tavasının markası ne canım nereden aldın cok orjinalmiş :))
Tavayı hediyelik-çeyizlik satan dükkan var ordan aldım canım 47 tlydi ama markasını hatırlayamıyorum :KK48: Ama her yerde görüyorum sende bulabilirsin çok kullanışlı böylesi, her ne kadar nişanlım balık sevmese de :KK48:

maşayı bende kullanıyorum kaç yıldır taş gibi nazar değmesin :))
Evet bende kullandım iyiler maşallah o yüzden çeyize de aynıları kondu :KK48:

canım sen baya dizdin , hepsine masallah çok güzeller siyah peçetelikte beyaz peceteler çok sık duracak :) düğün ne zaman hayırlısıyla?

canım sen baya dizdin , hepsine masallah çok güzeller siyah peçetelikte beyaz peceteler çok sık duracak :) düğün ne zaman hayırlısıyla?
Sağol canım bitti gibi işte darısı başına :KK66:
13 Eylül düğün kısmetse :KK49:

Back
X