- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
çok güzel canım nihalelrn nerden aldnMandal sepetim Eki Görüntüle 1523467
Mandallarımm rengarenk tam 96 tanecik Eki Görüntüle 1523468
Nihalelerim olur kendileri Eki Görüntüle 1523470
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel canım nihalelrn nerden aldnMandal sepetim Eki Görüntüle 1523467
Mandallarımm rengarenk tam 96 tanecik Eki Görüntüle 1523468
Nihalelerim olur kendileri Eki Görüntüle 1523470
Sağol canım Tedi'den aldım onları, yeni açıldı bizim buraya koştum gezdim hemençok güzel canım nihalelrn nerden aldn
Sizin ora nereeoff bizim burda hiçbişy yok
Ay çok teşekkür ederimm nasıl da incelemişsiniz fikir vermişsiniz çok sağolun mutlu oldumMerhaba
Yatak örtün çok hoş rengi danteli
Nevresim takımı pike takımın güzel sadece koyu renk nevresim takımları iyi olmuyor yıkanınca mutlaka rengi açılıyor o yüzden acık renkler her zaman tercihimdir
Günlük çatal kaşık takımının rengi çok güzelmiş
Borcamların her boyu lazım oluyor
Kahve yanı bardakların çok güzel aynıları bendede var
Kahvaltı takımında güzel
Erzak kürekleri çok işe yarıyor her yerde kullanılır
ALLAH hepsini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnm...
Mutluluklar...
Çok teşekkür ederimm madame coco benimki canım ben her yerde görüyorum artık onlardan bi milyoncularda pazarlarda bileherşeyin çok güzel iyi günlerde mutlulukla kullan inşallah. havlulu mutfak önlüğünden istiyorum bende ama bulamadım. markası ne acaba?
Çok teşekkür ederimm madame coco benimki canım ben her yerde görüyorum artık onlardan bi milyoncularda pazarlarda bile
Anladımm internet sitesinde hala var canım ordan sipariş ver istersenben çalıştığım için pazara falan gitme şansım olmuyo maalesef. haftasonu 1 gün iznim var ondada nerde ne var araştırıp ona göre gidip alıyorum. öyle gezmeye bakmaya pek fırsatım yok maalesef.
bende 3 tane annem çeyizime koymuş nevresim takımı bende aldım bi kaç tane . bide yatak örtüsü aldım bende size onları paylaşıyım. genelde netten tamamlıyorum eksiklerimi.Bana annem çok aldın bile diyo canım sende o kadar alınca yeter yani
Teşekkürler ,cümlemize tatlım sizin nevresimleri de çok sevdimmçok güzel canım rabbim güle güle eskitmeyi nasip etsin
Bizim burdan pazardan almıştımrendelerinizi nereden aldınız