Amiin çok teşekkür ederiiimmhepsi çok güzeller. iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Teşkkür ederim canımHayırlı olsun mutlulukla kullanın herşeyiniz çok güzelCotton box nevresim takımlarının kalitesi nasıl acaba internette görüyorum ve çok beğeniyorum ama kalitesine güvenemiyorum. Hiç elime Alıp inceleme fırsatım olmadı Almış birini görünce sorıyım dedim
Benim gibi biri daha varmış10 taneydi bende en son saydığımda sanırım bikaçının resmini bulamadım bile
Amin cümlemize inşallahCevabınız için teşekkür ederim.. İnş sıkıntı yaşamazsınız.. Çok güzel duruyorlar zaten :) Huzurla kullanmak nasip olsun :)
hahaha ay nasıl güldüm ya evlendikten sonra satışa çıkarırım o zaman fazlaları bendegüzel günlerde kullanın
hepsi çok güzel
nevresimler baya çokmuş :)
borcam falan bence daha alma
evlendikten sonra gelen borcamlarla bi dükkan açabilirsin :)
Teşekkürler ediyorummmBenim gibi biri daha varmışYaşasın nevresim çılgınlığı Hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanın tatlım :)
Teşekkürlercok güzeller güle güle kullan insallah
nevresimlerin biraz fazla deilmi
ben iki tane aldim annemde iki tane almis benim icin buna fazla diyordum
Özelden yazdım canımNevresim takımlarına ve yatak örtülerine bayıldım. Özellikle rengi ekru sanırım. Benim de artık başlamam gerek. Nerden aldığını öğrenebilirmiyim. Yasaksa özelden yazabilirsin
Amin canım cümlemiz inşallah teşekkürlerGüzel günlerde kullan inşallah canım çok güzeller yatak örtünde çok şııkmışş
İnşallah, çok teşekkür ederimmmutlulukla kullanın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?