Çiğdemin Çeyizleri :)

Hayırlı olsun mutlulukla kullanın herşeyiniz çok güzel Cotton box nevresim takımlarının kalitesi nasıl acaba internette görüyorum ve çok beğeniyorum ama kalitesine güvenemiyorum. Hiç elime Alıp inceleme fırsatım olmadı Almış birini görünce sorıyım dedim

hepsi çok güzeller. iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Amiin çok teşekkür ederiiimm

Teşkkür ederim canım Nevresimde biraz seyrek dokunmuş canım ya görünüş harika ama yıkayınca çekmesinden korkuyorum bende yaşayıp görcem artık

Cevabınız için teşekkür ederim.. İnş sıkıntı yaşamazsınız.. Çok güzel duruyorlar zaten :) Huzurla kullanmak nasip olsun :)

güzel günlerde kullanın
hepsi çok güzel
nevresimler baya çokmuş :)
borcam falan bence daha alma
evlendikten sonra gelen borcamlarla bi dükkan açabilirsin :)

güzel günlerde kullanın
hepsi çok güzel
nevresimler baya çokmuş :)
borcam falan bence daha alma
evlendikten sonra gelen borcamlarla bi dükkan açabilirsin :)
hahaha ay nasıl güldüm ya evlendikten sonra satışa çıkarırım o zaman fazlaları bende Annemin fikri sende hediye götürürsün oldu fazlaları bende öyle yapçam nabalım bi borcam gider bi borcam gelir
Teşekkür ederimmm

Nevresim takımlarına ve yatak örtülerine bayıldım. Özellikle rengi ekru sanırım. Benim de artık başlamam gerek. Nerden aldığını öğrenebilirmiyim. Yasaksa özelden yazabilirsin

cok güzeller güle güle kullan insallah
nevresimlerin biraz fazla deilmi

ben iki tane aldim annemde iki tane almis benim icin buna fazla diyordum

cok güzeller güle güle kullan insallah
nevresimlerin biraz fazla deilmi

ben iki tane aldim annemde iki tane almis benim icin buna fazla diyordum
Teşekkürler bence nevresim önemli ya ben şimdi bile her ay değiştiriyorum o zaman daha sık değiştirebilirim diye düşünüyorum o yüzden bolluk iyidir bence hem uygun fiyata bulunca doldurmak lazım şimdi almıcazda ne zaman alcaz

Nevresim takımlarına ve yatak örtülerine bayıldım. Özellikle rengi ekru sanırım. Benim de artık başlamam gerek. Nerden aldığını öğrenebilirmiyim. Yasaksa özelden yazabilirsin
Özelden yazdım canım

Güzel günlerde kullan inşallah canım çok güzeller yatak örtünde çok şııkmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…