çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız

ya çok yakınız
aklıma gelmezdi böyle bişey olacağı
çok eğleniriz birlikte ama neden böyle yanlış düşünmeli miyim bilmiyorum hala mesaj atıyor konuşmak için konu arıyor resmen
Canım kesinlikle muhatap olma esinin yerine koy kendini ben bikere eşim geç kaldı diye amcasının oğlunu aradim huyu pis biraz ağzıma etti adam gelirim niye ariyon arama bidaha heleki hiç bi arkadasinin numarası yoktur evli olduğu halde eşlerin var onlarlan konusup mesela bulusmak istersek eslerimize diyip öle muhatabi kesin siz suclu olursunuz kadina bulurlar boleleri

Haklısın canım kesinlikle acma arama sen uzak dur

Beni hiçbir arkadaşımın kocası arayamaz çünkü no verme-alma olayına girmem..sosyal medyada ekleyemez çünkü muhattabım değil, olamaz..eşli görüşmelerden zaten hoşlanmayan ben asla bir çifte kalmaya gitmem, kendi evimede yatılı almam..

bu mıçmıç ilişkiler eninde sonunda pisliğe varıyor..hiçbir kadının, eşimle çok fazla vakit geçirmesinden hoşlanmam..elin adamının karısına alacağı hediyede beni alakadar etmez..

Sınırlarınızı "iyi çizmezseniz" gelip "bahçenize girmeye hak bulurlar"..olay bu kadar basit.

Haklısın bende ayni ayda bikere eşli bulusuruz adamlarının numarasi yoktur bende sinir olurum

Mesafe onemli..herkesin kendi hayati ama biz asla birinin evinde kalmiyoruz esimle cok mecbur kalirsam anca.Yoksa eglenip gezmek icin bile olsa eglenir gezerim otelde kalirim net.Evimde de yatili misafir agirlamam cok sevmem cunku isin sonunda illaki cok yuz goz olunuyor.Allah iyilerle karsilastirsin.

Tavsiyem direkt bi sorun cikarin ve esinizi doldurun ailece gorusmeyi kesin.

Ay aklima o herifin sizle ayni evde kalirken dusunebilecekleri geldi tiksindim.Buralarda cok eskiden bi konu acilmisti evinde kalan kayni miydi neydi banyoda ic camasirlarini koklarken gormustu kadin.Aman allahim o konudan bu yana hep korkarim yatili misafir istemiyorum arkadas

Telefonunuzu eşinizin telefonuna yönlendirin birkaç gün mesele çözülür kendiliğinden. Gün içinde bu görüştüğünüz çiftten adamın seni aradığından bahsedin. Ne bilim görüşüyor muyuz diye bana mesaj attı ara ara eşi için sormak için arıyor ama ben rahatsız oldum sana sorsun deyin. Karşı tarafada ben çok uygun değilim eşime sorarsın kadın gönlü nasıl alınır ne hediye edilir erkek tavsiyesi daha iyi olur deyin. Telefonunuzda engelleyin numarayı ya da olsun bitsin. görüşmeyi kesin iş mazeret üretin zamanla mesafe girer araya.

Karısına üzüldüm, yeni evli dediniz bi de.

Benim eşimin arkadaşı veya arkadaşımın eşi beni ne münasebetle arayacak.
Zaruret yoksa aranmam saçma.

Sonra fotoğraf beğenmeler,minnoşşlar ve güzellik iltifatı.
Bu kadarı fazla işte.
Buluttan nem kapıyorsunuz desem değil.
Bariz bir gevşeklik söz konusu,çok tehlikeli boyutlara varmadan önünü kesin.
Arayınca açmayın.
Eşinize söyleyin,o dönsün.
Bundan sonra yüzyüze bakmaya devam edecekseniz anladığınızı belli etmeden mesafe koyun.
Ya da direkt kesin,söyleyin eşinize bitirin arkadaşlığınızı.

Eşinize nasıl haber vermezsiniz ki? Ne kadar kırıcı. Eşinizin düştüğü durumu görebiliyor musunuz?
Adam eşinize her baktığında işte “bunun da karısına asıldım” gibi neler neler diyecek! Eşinizi aptal yerine koyacak ve eşiniz karısına asılan bir adamla kanka olmaya devam edecek öyle mi?
Öğğğ yani!

Haklısınız adam size farklı gözle bakıyor ne münasebet size güzelmişsin falan diyebiliyor? Tersleyin bir daha görüşmeyin bence

Hayır bu kesinlikle normal değil. Sen cevap vermedikçe üstüne üstüne hala yazmasından belli kesinlikle dikkat et

Kusura bakma kardeş sende saflık var biraz. O elemana sadece yuh diyorum bir de

Ay yok artık subhanAllah

butun yorumlari okudum sizde de baya saflik varmis.yani adam bi ilani ask etmedigi kalmis.hala acaba mi diyosunuz.bence suc biraz sizde de var tamam bir iki susarsiniz ama adam size minnos demis yahu bi tersleyemediniz mi adami.bizimde 5 yila yakin cok samimi oldugumu bi cift var hep gider kaliriz.ailemden cok gorurum onlari.simdiye kadar bi kere bile o siniri aşmadik.oyle bi durum olsa sert bi sekilde uyaririm.sizde yapin bence daha neyi bekliyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…