• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız

Ay aklima o herifin sizle ayni evde kalirken dusunebilecekleri geldi tiksindim.Buralarda cok eskiden bi konu acilmisti evinde kalan kayni miydi neydi banyoda ic camasirlarini koklarken gormustu kadin.Aman allahim o konudan bu yana hep korkarim yatili misafir istemiyorum arkadas
Oyk bu ne ya? Ic camasirinin banyoda ne isi var? Acaba kirli sepetinden mi cikarmisti? Ay ne sapik bi milletiz yahu

Yeni evli çiftin evinde kalmak çok gereksiz bir davranış. Bi iki saat mesafe arabayla donulebilir. Adam art niyetli ama siz tavrınızı belli etmemişsiniz. Ilk etapta tavrınızı net bir sekilde koyun uzatirsa screenshot alıp eşine ve eşinize gösterin.

Hic sevmedigim erkek tipi .. Bence kesinlikle araya mesafe konulmali. Sosyal medya kullanmiyorum pek bi bilgimde yok acikcasi. Eger yorum yaptiktan sonra siz yorumlari silebiliyorsaniz hemen silin bence. Yani tepkinizi boyle belli edebilirsiniz.

Bence kalma işini artık yapmayın, eşini al karşına bize anlattığın gibi anlat. Onunla bir çare bulun.ben olsam böyle yapardım sonuçta eşimin bunu bilmesi buna göre davranması lazım

Cevap vermeyin su densizlere. Cevap verdikce abartir boyleleri. Bi de ayip olmasin diye cevap veriyorsaniz ona da sasip kalirim!

Kocamin arkadasi bana minnoş dediginde olay bitmistir zaten...siz hala yanlis mi düşünüyorum mu diyorsunuz???

Garip bir durumla karşı karşıyayım şuan.
Eşimle çift olarak görüştüğümüz bizim gibi yeni evli bir çift arkadaşımız var. Birbirimize 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyoruz fakat aynı şehirde değiliz yani gittiğimiz zaman genelde bir gece kalıyoruz ve hep geziyoruz aynı şekilde onlarda bizde kalıyorlar.
Şimdi bu arkadaşın kocası garip davranıyor bana artık. Ne bileyim 3 4 günde bir arıyor tamam genelde eşlerden konuşuyor ama eşimden çok beni arıyor galiba. (Bugün sosyal medyada taa 3 yıl öncesine kadar attığım fotoğrafları beğenmiş 1000den fazla fotoğrafım var.) Beni aradığı zaman art niyet duymadan açıyorum ama artık art niyet aramaya başladım benim kocam arkadaşıma aynısını yapsa kesinlikle art niyet düşünürdüm.
Whatsappta paylaştığım durumda saçlarımın belime kadar uzun olduğu bir fotoğraf vardı bana yazmış minnoş x. birde gülücükler ben cevap vermedim önce sonra ayıp olmasın diye gülücük attım konu açılmasın diye. Bu başladı daha fazla gülücük atmaya sonra eskiden daha güzelmişsin dedi ben cevap vermedim sonuçta arkadaşımın kocası.. ki eşimde çok sever bu arkadaşını.. sonra ben cevap vermeyince dermişim diyip yine gülücükler attı... şimdide yine yazdı.
yanlış düşünmek istemiyorum ama yanlış bir durum varsa nasıl davranmalıyım??
Yuh yaa. Dikkatli ol eşin yanlış anlar aranızda bişey var zannedebılır. Onleminizi alın bence.birbirinizde kalmakta yanlış bence.fazla samimiyet hiç bi zaman iyi değildir

Eşimle çift olarak görüştüğümüz bizim gibi yeni evli bir çift arkadaşımız var. Birbirimize 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyoruz fakat aynı şehirde değiliz yani gittiğimiz zaman genelde bir gece kalıyoruz ve hep geziyoruz aynı şekilde onlarda bizde kalıyorlar.
Şimdi bu arkadaşın kocası garip davranıyor bana artık. Ne bileyim 3 4 günde bir arıyor tamam genelde eşlerden konuşuyor ama eşimden çok beni arıyor galiba. (Bugün sosyal medyada taa 3 yıl öncesine kadar attığım fotoğrafları beğenmiş 1000den fazla fotoğrafım var.) Beni aradığı zaman art niyet duymadan açıyorum ama artık art niyet aramaya başladım benim kocam arkadaşıma aynısını yapsa kesinlikle art niyet düşünürdüm.
Whatsappta paylaştığım durumda saçlarımın belime kadar uzun olduğu bir fotoğraf vardı bana yazmış minnoş x. birde gülücükler ben cevap vermedim önce sonra ayıp olmasın diye gülücük attım konu açılmasın diye. Bu başladı daha fazla gülücük atmaya sonra eskiden daha güzelmişsin dedi ben cevap vermedim sonuçta arkadaşımın kocası.. ki eşimde çok sever bu arkadaşını.. sonra ben cevap vermeyince dermişim diyip yine gülücükler attı... şimdide yine yazdı.
cocukluktan beri cok iyi arkdaslarim ve esleri var. Hic birinin kocasinin Nr bende yok ne alaka?!

Gittiğinizde nerde kalıyosunuz? Onların evinde mi otelde mi?
Bana hiç doğru gelmiyor böyle eşlerin arkadaşlarıyla falan görüşmek. Haremlik selamlık da değil de bence mesafe olmalı her zaman.
Ama sizin durumda olsam derhal keserim görüşmeyi bi bahaneyle. Sonra iki yuva birden gider Allah korusun.

eşime söylesem çok kıskanç döver adamı
ben görüşmeyi azaltıp yavaş yavaş görüşmemeye bakacağım
ama yanlış düşünmekte haklıyım değil mi
çünkü benim eşim onun eşine nasılsın demekten ileri gitmiyor
Eşine soylemedigin surece bu boyle devam eder bu tipler cok sümsük oluyo ne kadar mesafe koyarsan koy anlamaz ama sen mesafe koydukça esin şüphelenir bence esine soyle kurtul.Ayrica sana attigi msjlari gormemezlikten gel ve gulucuk falan koyma erkek beyni farklı isler en ufacık yaptigıni farklı yorumlar.Allah korusun ilerde birsey olsa sana bile iftira atabilir karsilik verdi diye dikkat et arkadaşım

Verin ağzının payını neden bu kadar dert ediyorsunuz ki.
Attığı mesajıda silmeyin ama başta hata yapmıssınız. Baştan mesafeyi korusaydınız keşke.
Ben böyle sürekli mesaj atılmasını hoş karşılamıyorum diyin açık açık.
Kendi adıma konuşmalıyım ben eşime söylerdim

Adam düpedüz yürüyor size. İyi niyetli falan düşünmeyin olay evliliginizin yıkılmasına kadar gider. Bizimde aynı sizin gibi arkadaşlarımız var. Hatta erkekle önceden tanismamiza arkadaş olmamıza rağmen birbirimizde telefonlarımiz bile yok. Bence kesinlikle normal değil eşinizle konuşun ve gorusmeyin bir daha. İllaki bu konuyu karşı tarafa açıp kirmaniza gerek yok. Yalnızca gitmeyin, gelmek istediklerinde evde olmadığınızı söyleyin zamanla araya mesafe girer zaten. Telde de konusmayin

Bunlar bana normal gelmedi. Eşimin bekar arkadasi da bikac kez bizde yatili kalmistir. Evli olanlarla da gorusuruz arada ve bu kisiler esimin guvendigi 10 senelik arkadaslari. Bulusunca gayet samimiyiz hoş sohbet ederiz ama erkeklerden hicbirinin bende numarasi, sosyal medyasi yoktur. Bulusmadigimiz surece hicbir iletisimim olmaz. Esimi ararlarsa hoparlore alir eşim oyle hep birlikte konusuruz anca.

Eşiniz nasıl biri bilmiyorum ama benzer bir durum olmuştu bizde de ben eşimle paylaşmıştım. Eğer söyleyemeyeceğiniz bir eşiniz varsa bence görüşmemek için bahaneler uydurun. Gidip gelmeyi kesin hatta sosyal medya vs den bu kişiyi engelleyin. Bir daha aradığında soğuk ve kesin bi ses tonuyla müsait olmadığınızı belirtin. Aman uzak durum durduk yere başınıza iş açmayın.

Back