• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız

Neyi beklemezdin arkadaşım ben mi askıntılık ettim ki
Benim fikrim adamla telefonlaşmak mesajlaşmak saçma gereksiz üstelik minnoş demiş daha ne desin görüşlerimiz farklı ama mini etek olayıyla bu bir değil burda olması gereken mesafeydi.
Benim düşünceme göre davranılsaydı zaten bunlar olmazdı bi yerde yanlış var ki böyle olmuş adamla o yanlış da mesafenin olmaması. Elin adamı bana karısını anlatamazdı en baştan gereksiz telefonlaşmalar mesajlaşmalar. Benim görüşüm.
her askıntılık eden adam, kadın mesafesini koruyamıyor diye mi askıntılık ediyor? minnoş kelimesinin üstüne daha ne bir telefon görüşmesi ne bir mesajlaşma oldu. Ben en başından beri mesafemi koruduğumdan yanayım. Yani demek istiyorum ki eğer bir yerde bir yanlış varsa o benim mesafemi koruyamamdan değil, arkadaşım sandığım adamın art niyetliliğinden. Buraya konu açmamın tek sebebi arkadaşım sandığım adamı yanlış anlamaktan korkmaktı sonuçta güzel bir arkadaşlığımız vardı çift olarak. Siz yani hepiniz, benim hangi arkadaşlarımda kaldığımı çift olarak kaldığımı telefon numarasının bende olmasını yargılayarak girdiniz olaya. Ben beni yargılayın demedim. Hayat benim hayatım sonuçta. Bunu yargılamak buradaki hiç kimseye düşmez. Sizden istediğim sadece tarafsız olarak dışardan gözlemleyerek arkadaşımın bana asılıp asılmadığını görmekti.
Gördümde, ama şunu bil Saricik3 Saricik3 bazen çok sevdiğin insanlarla arana mesafe koymayacak kadar güvenirsin, aklına bile getirmezsin. Başına gelmediği içinde ancak buradan yazdıklarınla bilinirsin.
Herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar. Birgün başına gelirse ben yapmam etmem deme, başına gelmeden bilemezsin.

değil mi..
taktılar bir tel no olayına.
erkek olan eşimin arkadaşı kız olan benim arkadaşım değildi
biz çift olarak tesadüfen tanıştık, ve dörtlü çok iyi takılırdık gece sabaha kadar gezerdik
hiç aklıma da böyle bişey gelmezdi çünkü bana normalde hiç öyle davranan birsi değil
İşte türkiyede tecavüz ve kadına şiddet kadın cinayeti gibi konularda kadını suçlu buluyorlar. Bu konu da bunun bi örneği. Adamın karaktersizliği yüzünden sizi suçluyorlar neden numarası varmışmış.

her askıntılık eden adam, kadın mesafesini koruyamıyor diye mi askıntılık ediyor? minnoş kelimesinin üstüne daha ne bir telefon görüşmesi ne bir mesajlaşma oldu. Ben en başından beri mesafemi koruduğumdan yanayım. Yani demek istiyorum ki eğer bir yerde bir yanlış varsa o benim mesafemi koruyamamdan değil, arkadaşım sandığım adamın art niyetliliğinden. Buraya konu açmamın tek sebebi arkadaşım sandığım adamı yanlış anlamaktan korkmaktı sonuçta güzel bir arkadaşlığımız vardı çift olarak. Siz yani hepiniz, benim hangi arkadaşlarımda kaldığımı çift olarak kaldığımı telefon numarasının bende olmasını yargılayarak girdiniz olaya. Ben beni yargılayın demedim. Hayat benim hayatım sonuçta. Bunu yargılamak buradaki hiç kimseye düşmez. Sizden istediğim sadece tarafsız olarak dışardan gözlemleyerek arkadaşımın bana asılıp asılmadığını görmekti.
Gördümde, ama şunu bil Saricik3 Saricik3 bazen çok sevdiğin insanlarla arana mesafe koymayacak kadar güvenirsin, aklına bile getirmezsin. Başına gelmediği içinde ancak buradan yazdıklarınla bilinirsin.
Herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar. Birgün başına gelirse ben yapmam etmem deme, başına gelmeden bilemezsin.
Hayır şöyle demiştinya eşiyle kavga edince anlatıyo veya hediye alıcam ne alsam diye. İşte orda mesafe aşılmış evli adam karısını nasıl anlatıyo özelini. Adam sorunlu burdan belli. Dertleşecekse grupta yazsaymış veya eşinle sana beraber anlatsaymış adam grup kurucam diye numaranı almış sana askıntılık ediyo minnoş falan diye niyeti farklı keşke başta banane sizin özeliniz bana anlatma istemiyorum deseydin.

İşte türkiyede tecavüz ve kadına şiddet kadın cinayeti gibi konularda kadını suçlu buluyorlar. Bu konu da bunun bi örneği. Adamın karaktersizliği yüzünden sizi suçluyorlar neden numarası varmışmış.
bende buna kızıyorum.
ben arkadaşlarımı çift olarak çok seviyordum. Nerden bilebilirdim normalde yan yanayken bana hiç bu şekilde yaklaşmamış adamın böyle bir mesaj atabileceğini.
bilemezdim. Söyledikleri şey mesafe mesafe
yahu burada unuttukları birşey var, insan çok sevdiği arkadaşlarına mesafe koyamıyor çünkü böyle birşey beklemiyor karşındaki insandan
ben burda kimseye suçlu muyum hata bende mi demedim ki
eşinin de tel nosu benim eşimde var
birbirimize güvenip verdik mesafe bir yana da, şu hayatta güvenebileceğimiz arkadaşlarımız var sandık yani.
siz hiç öyle sanmadınız mı hayatınızda hepiniz mi mükemmelsiniz

Hayır şöyle demiştinya eşiyle kavga edince anlatıyo veya hediye alıcam ne alsam diye. İşte orda mesafe aşılmış evli adam karısını nasıl anlatıyo özelini. Adam sorunlu burdan belli. Dertleşecekse grupta yazsaymış veya eşinle sana beraber anlatsaymış adam grup kurucam diye numaranı almış sana askıntılık ediyo minnoş falan diye niyeti farklı keşke başta banane sizin özeliniz bana anlatma istemiyorum deseydin.
sarıcık anlamıyorsun bak
adam bunların hepsini 1 gün içerisinde yaptı
yani bu günlerce aylarca süren bir telefonlaşma mesajlaşma değil hepsi dün oldu
ondan önce böyle bişey yoktu
Saricik3 Saricik3

Adaö haksız net zaten.. sizinde atkadaşça muhabbetlerinizi aa bak buda bana meyilli diye anlıcak kapasitede biri.. eşinize anlatın ve bidaha görüşmeyin bitti...

sarıcık anlamıyorsun bak
adam bunların hepsini 1 gün içerisinde yaptı
yani bu günlerce aylarca süren bir telefonlaşma mesajlaşma değil hepsi dün oldu
ondan önce böyle bişey yoktu
Saricik3 Saricik3
Ben kimseye güvenip kalamam twittere swinger yazıp bi baksan millet sapıtmış kimseye güvenmiyorum o yüzden diyorum ben konuşmazdım diye gruptan yazsın özelden yazmasın diye. Şu şey varya tıklıyosun rastgele insanlar geliyo bi uygulama meşhur. Ona girmiştim bi adamla karısı beraber oturuyolar diyolardı ki ben 2. Eş arıyorum karısı diyoki bana sen güzelmişşin adresimizi versek diyo. Neler var neler ben evlerinde kalmaya bile güvenmem o yüzden diyorum. Kim bilir neciler bu insanlar

Back