her askıntılık eden adam, kadın mesafesini koruyamıyor diye mi askıntılık ediyor? minnoş kelimesinin üstüne daha ne bir telefon görüşmesi ne bir mesajlaşma oldu. Ben en başından beri mesafemi koruduğumdan yanayım. Yani demek istiyorum ki eğer bir yerde bir yanlış varsa o benim mesafemi koruyamamdan değil, arkadaşım sandığım adamın art niyetliliğinden. Buraya konu açmamın tek sebebi arkadaşım sandığım adamı yanlış anlamaktan korkmaktı sonuçta güzel bir arkadaşlığımız vardı çift olarak. Siz yani hepiniz, benim hangi arkadaşlarımda kaldığımı çift olarak kaldığımı telefon numarasının bende olmasını yargılayarak girdiniz olaya. Ben beni yargılayın demedim. Hayat benim hayatım sonuçta. Bunu yargılamak buradaki hiç kimseye düşmez. Sizden istediğim sadece tarafsız olarak dışardan gözlemleyerek arkadaşımın bana asılıp asılmadığını görmekti.Neyi beklemezdin arkadaşım ben mi askıntılık ettim ki
Benim fikrim adamla telefonlaşmak mesajlaşmak saçma gereksiz üstelik minnoş demiş daha ne desin görüşlerimiz farklı ama mini etek olayıyla bu bir değil burda olması gereken mesafeydi.
Benim düşünceme göre davranılsaydı zaten bunlar olmazdı bi yerde yanlış var ki böyle olmuş adamla o yanlış da mesafenin olmaması. Elin adamı bana karısını anlatamazdı en baştan gereksiz telefonlaşmalar mesajlaşmalar. Benim görüşüm.
Gördümde, ama şunu bil Saricik3 bazen çok sevdiğin insanlarla arana mesafe koymayacak kadar güvenirsin, aklına bile getirmezsin. Başına gelmediği içinde ancak buradan yazdıklarınla bilinirsin.
Herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar. Birgün başına gelirse ben yapmam etmem deme, başına gelmeden bilemezsin.