çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız

Bizim de görüştüğümüz öyle arkadaşlarımız var üstelik bayadır da tanışıyoruz,samimiyete rağmen işi düşmediği sürece aramıyor beni. işi düşmediği sürece kastım da eşime ulaşamadığı zamanlarda.
Görüşmeyi kes ama uyarmalısın da.

Asla yumuşak davranmayın bence. Bu tarz bi hissi varsa da size bunu farkettirecek cesareti olmasın, olumlu bi adim atar mı bana acabasi taşımasın. Gerekirse görüşmeyi kesin derim.

Niyeti de çok belli asla masumane olamaz, pis herif

Buram buram art niyet var tabiki.. karsidaki kadin bunlari kocasina yapsa ne dusunurdunuz mesela kocaniza eskiden daha yakisikliymissin diyip gulucukler yollasa, arasa, sosyal medyada stalk'lasa..

Hiç bir arkadaşımın hatta kankalarımın eşlerinin telefon numaralarını bile bilmem, sosyal medya da bende ekli değiller.Olması gereken bu bence.

Ben sizede sasirdim af buyurun esinizin arkadasi niye sizi surekli arayipmuhabbet ediyo bide genelde eslerden konusuyoruz diyosunuz saka gb benm hayatim fazla muhafezekar belki bilmedigimden anlamiyorumdur sizin bu mesefa koymayisniz sinirlari asan curretkarliginiz rahatsiz edici

Kız bunlar swinger olmasın, her hafta kim yatılı matılı kalmalı arkadaşlık ister, karı koca sizi ağlarına düşürmesinler, dikkat edin

Kız bunlar swinger olmasın, her hafta kim yatılı matılı kalmalı arkadaşlık ister, karı koca sizi ağlarına düşürmesinler, dikkat edin

Cidden ya. Asilan adama odaklanmaktan konu sahibi ve esinin garipliklerini dusunemedim ben. Her hafta ben kendi anami babami gormuyorum ki birde yatılı kalmak 1-2 saat yol var diye???
Evli hicbir arkadasimiz yatili kalmadi bizde, bizde kalmadik kimsede, mumkunse kalmayiz. Esimin bekar arkadasi bi iki kez kaldi. O da saat cok gec olmustu hem esimin islerine yardim etmisti. Ayni sehirde olup ikide bir birbirinde yatili kalmak ayri degisik, numara alisverisi yapmasi ayri degisik, konu sahibinin bu zamana kadar adamin telefonlarini acmasi, yazişmasi ayri bir şey... Degisik.

Adama yüz versen bence baya muhabbet ilerler. Direk araya mesafe koy. Hatta gitmeyin bile onlara. Adam sapık mı ne? Dikkatli ol canım. Çok şükür ki akıllısın hemen anlamışsın durumu.

Bi erkek asla engellemeden filan anlamaz. Benim erkek arkadaşım her zaman der ki ne kadar engel koyarsan erkek o kadar anlam yükler, watspatan engellemek terslemek bunların hiç birisi işe yaramaz anca adamın ilgisi alevlenir. direk eşinize söyleyin asla ona söylememezlik etmeyin. Bir erkek bi erkeğin anlayacağı dili en iyi bilir o halletsin.

Engellesen de terslesen de tepkisiz de kalsan adam bir defa sana cıvımış. Artık görüşmek olmaz, görüşseniz bile kendini rahatsız hissedersin diken üzerinde durursun. Bence mesajları eşine göster, başlarda hediye için vs arıyordu şimdi ise iyice laubali davranmaya başladı görüşmek istemiyorum de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…