çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız

Haftaya geliyor musnuz yazan mesajini hic yanlis anlamamis gayet dogal bi sekilde xin esi bana mesaj atmış haftaya geliyor musunuz die bana sordu sen cevap ver hayatim bana nie mesaj atmış anlamdım diyerek eşine soyle o cevabini verir adama zaten. Mesajlardan esinin haberi oldugunu da anlar B bikahve95

Ada'm ya çok cıvık yada niyeti kötü? Görüşmeyin. Sizi de hatalı buldum. Açmayın telefonunuzu. Niye ayıp olsun?

Hemen eşinize söyleyin .. bi tanıdığın başına geldi kadıncağızın adı çıktı.. karısı düşman oldu kadına.. nerdeyse yuvası yıkılıyordu kocası niye söylemedin diye çıldırdı..

adam gevşek niyeti bozmuş.
face insg whatsup telefon dört koldan saldırıyor maşallah

ne aramalarina cvp verin nede msjlarina.siz gulucuk falan atarsaniz bu onu farkli anlar.esiniz gidelim goruselim diyince de istemiyorum diyin.bence analtmayin esinize olaylar daha da buyuyebilir.

Adamın numarası var, mesaj atıyor, bu eşinin arkadaşı bilmesi lazım.
Kıskanır, döver şunu bunu geç.
Eşine denk gelse mesajlar, eşin görse sen de gizliyor duruma düşersin. Sonra sakladığın bir şey var ki gizliyorsun denilir.
Ne münasebet?
Direk eşine demeliydin.

Gülücük atmakla çok yanlış yapmışsınız.yeni evli olması biseyi degistirmez resmen sizden hoşlanıyor.

Aradiginda kesinlikle acmayin.Mesajlara da esiniz cebap versin.Bir daha da kesinlikle bu insanlarin evinde kalmayin.
Yanlis anlasilmaya cok musait bir durum yasiyorsuz.Dengesizin teki yuzunden evliliginiz zedelenmesin dikkat edin.

Eşimin hiçbir arkadaşı sosyal medya hesabımda ekli değildir,hiçbirinin telefonu yoktur bende ne kadar samimi olursa olsun,ailece görüşsek dahi. Defedin gitsin başınızdan bela olacak gibi.

Iste bu nedenlerden kimseyle esli gorusmuyorum illa ki bisey cikiyor esine anlat ve gorusme bence

ya çok yakınız
aklıma gelmezdi böyle bişey olacağı
çok eğleniriz birlikte ama neden böyle yanlış düşünmeli miyim bilmiyorum hala mesaj atıyor konuşmak için konu arıyor resmen

Bana eski nisanlimin evli barkli kuzeni ilani ask etmisti, ben o gunden sonra biseye sasirmiyorum.
Adam baya baya askinti olmustu bana.
Karimi bosayip seninle olmak istiyorum, kuzenimi olduresim geliyor seni onun yaninda gordukce bilmem ne bi ton zirva.
Ben ilerde iftiraya ugrarim aklina girdi kuyruk salladi gibi sacma sapan konusulur aile icinde rezillik cikar diye ayrildim eski nisanlimdan..

Yatili kalmayi oncelikle kesin.
Gorusme araliklarini uzatin.
Msjlarina cvp vermeyin.
Zamanla da tamamen kesin gorusmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…