• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız

Konu sahibi kadın normal gelmedi bana. Normalde hep hemcinslerimi savunurum da bu hanımın eşi olsam bu noktaya kadar bana bunları anlatmamış olmasında bişey arardım.

Adam da belli ki benim gibi düşünmüş. Bu kadın da benden hoşlanıyo da işte zamanla işler ilerler demiş. Sabırla hız kesmeden devam etmiş. Ne bir ters cevap var ne başka bişey. Cevap vermemek yeterli değil böyle pisliklere.

bugüne kadar hiç böyle bişey düşünmedim ki..
bugün bana bunları yazana beğenene kadar hep eşi için aradı genellikle
Sorunda bu dusunmeliydiniz anlamaliydiniz adam zekice oynamiyo ki ap açık yapiyo
Hem diyosunuz benim eşim onun eşine Nasılsın dan ileri gitmez diye burdan bile anlayabilirdiniz aradaki iletisimin ne denli seviyeli olmasi gerektiğini
Adam esinizle değil sanki sizinle kanka planı eşinize soracağı yere size soruyo

Ben olsam şahsen hadi buraya kadar iyi niyetli oldunuz 1000 tane fotografima kadar inip çocukluğuna bile gittim diyecek hoop:stop: orda dur derdim tabiri caizse ne munasebet bide böyle söylüyor
Size tavsiyem bence net keskin bir tavır mesafe koymaniz eşinize anlatamiyosaniz bile ima edin caksin biseylerden ortaya birden cikverir olay sonra sizde neye ugradiginiza sasirirsiniz
Bana kalsa çoktan yolunu almistida
Ya çok safsiniz yada bişeye tutmadiniz. ..

Bu mesajlar aramalar size normal gelseydi, esinize soylememeniz normal olurdu. Ama anormal buldugunuz bir durumu esinizden saklamaniz, sizi kotu duruma dusurecektir. O yuzden esinizle paylasmanizi oneriyorum. “Baksana bana boyle boyle yazmis, ben mi yanlis anliyorum” demeniz kafi

Yokk be kocana soylersen arkadasin derki yanlis anladin iste bilmemne flnfilan,bence araya mesafe koy abi de, yani rahatsiz oldugunu ne biliyim bi sekilde hissettir ha iyice abartirsa isin rengi degisir. İlla senden hoslaniyo degil de bu kadar ic ice olmanin alemi yok be.

Ben olsam eşime bi şekilde durumdan rahatsız olduğumu anlatır görüşmeyi de keserdim

Garip bir durumla karşı karşıyayım şuan.
Eşimle çift olarak görüştüğümüz bizim gibi yeni evli bir çift arkadaşımız var. Birbirimize 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyoruz fakat aynı şehirde değiliz yani gittiğimiz zaman genelde bir gece kalıyoruz ve hep geziyoruz aynı şekilde onlarda bizde kalıyorlar.
Şimdi bu arkadaşın kocası garip davranıyor bana artık. Ne bileyim 3 4 günde bir arıyor tamam genelde eşlerden konuşuyor ama eşimden çok beni arıyor galiba. (Bugün sosyal medyada taa 3 yıl öncesine kadar attığım fotoğrafları beğenmiş 1000den fazla fotoğrafım var.) Beni aradığı zaman art niyet duymadan açıyorum ama artık art niyet aramaya başladım benim kocam arkadaşıma aynısını yapsa kesinlikle art niyet düşünürdüm.
Whatsappta paylaştığım durumda saçlarımın belime kadar uzun olduğu bir fotoğraf vardı bana yazmış minnoş x. birde gülücükler ben cevap vermedim önce sonra ayıp olmasın diye gülücük attım konu açılmasın diye. Bu başladı daha fazla gülücük atmaya sonra eskiden daha güzelmişsin dedi ben cevap vermedim sonuçta arkadaşımın kocası.. ki eşimde çok sever bu arkadaşını.. sonra ben cevap vermeyince dermişim diyip yine gülücükler attı... şimdide yine yazdı.
yanlış düşünmek istemiyorum ama yanlış bir durum varsa nasıl davranmalıyım??
Sorunun büyüğü ne biliyor musunuz birbirinizde numaralarınızın olması BN de bunu anlamıyorum işte.

Sizde de suç var aradığnda cevap veriyorsunuz, bu zamana kadar ne diye aradı sizi, sonra neden rahatsız oldunuz bence ilk atamasında rahatsız olcaktınız.

Bizim de çift olarak görüştüğümüz arkadaşlarımız var, adamın numarasını alma gereği bile duymadım o da benimkini istemedi. Numarası olan bir arkadaşı da var genelde birlikte dışarı çıkıyorlar ne olur ne olmaz diye numarasını aldım eşimden bulunsun diye, mesajlaşma gereği duymadık hiç. Kaldı ki eskiden güzelmişsin minnoş falan yazacak bana. Önce tepkimi gösterir sonra görüşmeyi keserdim.

Garip bir durumla karşı karşıyayım şuan.
Eşimle çift olarak görüştüğümüz bizim gibi yeni evli bir çift arkadaşımız var. Birbirimize 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyoruz fakat aynı şehirde değiliz yani gittiğimiz zaman genelde bir gece kalıyoruz ve hep geziyoruz aynı şekilde onlarda bizde kalıyorlar.
Şimdi bu arkadaşın kocası garip davranıyor bana artık. Ne bileyim 3 4 günde bir arıyor tamam genelde eşlerden konuşuyor ama eşimden çok beni arıyor galiba. (Bugün sosyal medyada taa 3 yıl öncesine kadar attığım fotoğrafları beğenmiş 1000den fazla fotoğrafım var.) Beni aradığı zaman art niyet duymadan açıyorum ama artık art niyet aramaya başladım benim kocam arkadaşıma aynısını yapsa kesinlikle art niyet düşünürdüm.
Whatsappta paylaştığım durumda saçlarımın belime kadar uzun olduğu bir fotoğraf vardı bana yazmış minnoş x. birde gülücükler ben cevap vermedim önce sonra ayıp olmasın diye gülücük attım konu açılmasın diye. Bu başladı daha fazla gülücük atmaya sonra eskiden daha güzelmişsin dedi ben cevap vermedim sonuçta arkadaşımın kocası.. ki eşimde çok sever bu arkadaşını.. sonra ben cevap vermeyince dermişim diyip yine gülücükler attı... şimdide yine yazdı.
yanlış düşünmek istemiyorum ama yanlış bir durum varsa nasıl davranmalıyım??
Görüşmeleri yavaş yavaş kesseniz iyi olur.Adam tuhaf takıntılı biri gibi geldi.Taaa 3 sene önceki fotoyu beğenmesi, sizinle iletişime geçmeye çalışması tuhaf hatta tuhaf ötesi..

Sorunun büyüğü ne biliyor musunuz birbirinizde numaralarınızın olması BN de bunu anlamıyorum işte.
Yaklasik 9 senelik evliligimde kaynimin bende kayitli olan numarasi 6 sene once degisen numarasiymis.
Gayet de muhabbet eder egleniriz ama yillardir hic telefonda görüşme ihtiyaci hissetmemisiz demek ki.
Bence de numaraların olmasi bile bir garip

Yaklasik 9 senelik evliligimde kaynimin bende kayitli olan numarasi 6 sene once degisen numarasiymis.
Gayet de muhabbet eder egleniriz ama yillardir hic telefonda görüşme ihtiyaci hissetmemisiz demek ki.
Bence de numaraların olmasi bile bir garip
Aynen öyle, biz iyi niyetli olabiliriz ama sonuçta karşınızdaki erkek ne olursa olsun fazla samimiyete ve telefonlasacak kadar arkadaslık etmeye karşıyım.

Birden kesemezseniz taktik uygulayin.
Bundan sonra aradiginda acmayin, aksam esinizin yaninda x aradi sana ulasamadi herhalde, ben de musait degildim ara ne diyormus bir sor deyin mesela.
Ya da acip su an konusamiyorim x esimi ara lutfen deyip kapatın.
Sacma bir mesajda , güzelsin vs gibi, esin cok daha guzel gibi seyler diyerek görüşmeyi azaltin
Hem bu gorusmeler de kayitli olsun sizde.
Bu adamin niyeti bozuk, ilerde is acarsa elinizde kanit olur. Hem de sizin yuz vermediginiz ortaya cikar.

Back