- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen hemen anladımmAdama yüz versen bence baya muhabbet ilerler. Direk araya mesafe koy. Hatta gitmeyin bile onlara. Adam sapık mı ne? Dikkatli ol canım. Çok şükür ki akıllısın hemen anlamışsın durumu.
eşim o kadar guvenıyor ki ona bu konudaEsin gormuyomu attigi mesajlarii
olay çıkartırdımBuram buram art niyet var tabiki.. karsidaki kadin bunlari kocasina yapsa ne dusunurdunuz mesela kocaniza eskiden daha yakisikliymissin diyip gulucukler yollasa, arasa, sosyal medyada stalk'lasa..
beni bu zamana kadar hiç aramazdıCidden ya. Asilan adama odaklanmaktan konu sahibi ve esinin garipliklerini dusunemedim ben. Her hafta ben kendi anami babami gormuyorum ki birde yatılı kalmak 1-2 saat yol var diye???
Evli hicbir arkadasimiz yatili kalmadi bizde, bizde kalmadik kimsede, mumkunse kalmayiz. Esimin bekar arkadasi bi iki kez kaldi. O da saat cok gec olmustu hem esimin islerine yardim etmisti. Ayni sehirde olup ikide bir birbirinde yatili kalmak ayri degisik, numara alisverisi yapmasi ayri degisik, konu sahibinin bu zamana kadar adamin telefonlarini acmasi, yazişmasi ayri bir şey... Degisik.
bende anlamadım işte.
beni arıyor ama genelde eşiyle ilgili konularda yardım alıyor gibi hediye alcam ne alsam
kavga ettik ne yapsam
vs vs
ama son zamanlarda bir garip oldu
sebepkahkaha attım sabah sabah
ay bu ne :)Ay nasil buldunuz ya bravo valla:)
serzenişte bulunuyodubir erkeğin eşi hakkında kavga ettik diye serzenişte bulunması, bana hiç bir zaman masum gelmez.
eşiyle ilgili olumsuz konuşup şikayet eden erkekten uzak durulmalı. ben hep art niyet ararım ve haklı da çıkarım.
Ay nasil buldunuz ya bravo valla:)
Evet çok haklısınız bi tanıdık da zamanında bana yapmıştı hala zarfladığını düşünüyorum o adamın,mesafeliyimdir o adama hepbir erkeğin eşi hakkında kavga ettik diye serzenişte bulunması, bana hiç bir zaman masum gelmez.
eşiyle ilgili olumsuz konuşup şikayet eden erkekten uzak durulmalı. ben hep art niyet ararım ve haklı da çıkarım.
aynen öyle. kıza söyleyemem ama dediğinizi yaptımGayette sacmaliyor adam. Izin verdigin surecede dahada ileri gider. Utanmiyor yahu bazi insanlar. Esine durumu soylesen konu belki cok buyur. Kiz arkadasina soylersen inanmama ihtimali var. Adami blockla, hem sosyal medyada hem whatsappta. Bence cozum bu.
ekli tabiki
görmüyor galiba daha doğrusu bu sabah oldu görse de kadın ihtimal vermez çünkü öyle bişey olamaz asla
bu sabah beğenmiş yani
hep eşiyle bir şey danışmak için aradı.Sizi ne münasebet arıyor
ihtimal vermiyor ki.. fotoğraf beğenme olayını görmedi henüzz o kadar guvenıyor kıKadının görmesinden çok eşinizin tepkisini merak ettim ?
O görmüyor mu bu saçmalığı...
ihtimal vermiyor ki.. fotoğraf beğenme olayını görmedi henüzz o kadar guvenıyor kı