• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız

Ben bu tarz görüşmelere karşıyım.sonucu genelde böyle oluyor nedense.8 yıllık evliyim eşimin hiç bir arkadaşıyla eşli görüşmedik.bence görüşmeyi kesin.

Adama yüz versen bence baya muhabbet ilerler. Direk araya mesafe koy. Hatta gitmeyin bile onlara. Adam sapık mı ne? Dikkatli ol canım. Çok şükür ki akıllısın hemen anlamışsın durumu.
aynen hemen anladımm
yok haftaya gidecektik ama asla gitmem arrtık

Cidden ya. Asilan adama odaklanmaktan konu sahibi ve esinin garipliklerini dusunemedim ben. :KK70: Her hafta ben kendi anami babami gormuyorum ki birde yatılı kalmak 1-2 saat yol var diye???
Evli hicbir arkadasimiz yatili kalmadi bizde, bizde kalmadik kimsede, mumkunse kalmayiz. Esimin bekar arkadasi bi iki kez kaldi. O da saat cok gec olmustu hem esimin islerine yardim etmisti. Ayni sehirde olup ikide bir birbirinde yatili kalmak ayri degisik, numara alisverisi yapmasi ayri degisik, konu sahibinin bu zamana kadar adamin telefonlarini acmasi, yazişmasi ayri bir şey... Degisik.
beni bu zamana kadar hiç aramazdı
son kaldıklarından itibaren x e hediye alcam yardım eder misin ne alabilirim
x le kavga ettik x le konuşsana
hep karısıyla ilgili veya benim kocayla ilgili ama bu telefon konuşmaları genelde uzun oluyordu 10 dk falan o uzatıyordu dün bunları yapana kadar hiç aklıma gelmemişti

bende anlamadım işte.
beni arıyor ama genelde eşiyle ilgili konularda yardım alıyor gibi hediye alcam ne alsam
kavga ettik ne yapsam
vs vs
ama son zamanlarda bir garip oldu

bir erkeğin eşi hakkında kavga ettik diye serzenişte bulunması, bana hiç bir zaman masum gelmez.
eşiyle ilgili olumsuz konuşup şikayet eden erkekten uzak durulmalı. ben hep art niyet ararım ve haklı da çıkarım.

bir erkeğin eşi hakkında kavga ettik diye serzenişte bulunması, bana hiç bir zaman masum gelmez.
eşiyle ilgili olumsuz konuşup şikayet eden erkekten uzak durulmalı. ben hep art niyet ararım ve haklı da çıkarım.
serzenişte bulunuyodu
yok evlilik hayatı bana göre değil falan dedi dün mesela

Evet çok haklısınız bi tanıdık da zamanında bana yapmıştı hala zarfladığını düşünüyorum o adamın,mesafeliyimdir o adama hep

Gayette sacmaliyor adam. Izin verdigin surecede dahada ileri gider. Utanmiyor yahu bazi insanlar. Esine durumu soylesen konu belki cok buyur. Kiz arkadasina soylersen inanmama ihtimali var. Adami blockla, hem sosyal medyada hem whatsappta. Bence cozum bu.
aynen öyle. kıza söyleyemem ama dediğinizi yaptım

biz bayanlar ayıp olmasın diye bi gülücük atarız ama adamlar onu o şekilde algılamıyor. aha bende gönlü var diyor. o yüzden görüşmeyi kesin. eşinize de söyleyin ki ailecek görüşmeyin.

Kendini hic mi dusunmuyorsun muhabbet etme gidip kalma ararsa musait degilim de ya da acma.yani bir sorun oldugunda her ne kadar esinde olsa acaba mi diye illaki icinde bir kurt olur..ayni zamanda adam kendini temize cikarmak icin savunur eside seni karalayabilir.adamin hicbir art niyeti yoksa bile esini gelip sana kotulemesi cok ayip.sizin esinizle dertlesse anlarim belki.adamin hicbir kotu niyeti olmayabilir de sizi kendine yakin gordu arkadaslik kurmak istedi vs.ancak gereksiz ve yanlis anlasilmaya musait seyler bu yuzden mesafeyi siz ayarlamalisiniz.her hafta her hafta gidip birbiriniz de mi kaliyorsunuz cok sacma.fazla samimiyet iste boyle baska arayislara surukler.

ihtimal vermiyor ki.. fotoğraf beğenme olayını görmedi henüzz o kadar guvenıyor kı

Ozaman çok kullanmıyor sosyal medyayı.
Yani bir beğeni atsa çarşaf çarşaf yineleniyor biliyorsunuz devamlı güncel kalıyor.
İhtimal vermiyor olabilir ancak devam ederse söylemenizde yarar var eşinizde.
Belki tamamen masumane bilemzsiniz ancak tedbir alıp gene de durması gereken yeri bilmeli.
Evinize veya siz beraber olduğunuz vakit hal ve tavırları nasıl ?

Back