Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız
- Konu Sahibi bikahve95
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eşimin arkadaşı ilişkide arkadaşlık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Varya eslerle gorusmek ne ya bu kadar abarti.. gece kalacak kdr yani? Dogru bulmuyorum ben ki bulmamamda gariplik yokmus.. abimmi babam mi elin adamiyla ne diye bu kdr laubali olayim.. tatile gitmek hep birlikte pikniklere bilmem ne., ayda yilda ok ama surekli yapilmasi dogru degil. Ahanda bole sapiklara davetiye
Evet yine olayı buraya bağlayanlar da geldi.
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Niye? Senin gibi dusunmek zorunda miyim?Evet yine olayı buraya bağlayanlar da geldi.
- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
hep eşiyle bir şey danışmak için aradı.
hediye vs kavga falan
dunde eşime değil bana yazmış geliyonuz mu haftaya diye
Arkadaşlarımın eşlerinin numarası bile yok bende , ne münasebet aramak . .
Garip olan benim sanırım . .
Niye? Senin gibi dusunmek zorunda miyim?
Yoo değilsiniz, yalnız sen demezseniz sevinirim.
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Degilsin cnm.. arkadasin dururken kocasini neden arayasin? Aynj sekil kocan varken karsidaki herif niye seni arasin?Arkadaşlarımın eşlerinin numarası bile yok bende , ne münasebet aramak . .
- 8 Ağustos 2017
- 429
- 322
- 53
Kendini bilmez biri, esinize soylesiniz bir dert soylemeseniz samimiyetleriniz devam edecek. Bu adami kesinlikle engelleyin heryerden ve cevap vermeyin. Ama ileride esiniz bu engelleri farkederse cok daha farkli anlayip sorun farkli yerlere de gidebilir. Nasil bir herif bu ya, densiz.
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Ben boyle konusuyorum isine gelirse! Gelmezsede alinti yapmayin bi dahaYoo değilsiniz, yalnız sen demezseniz sevinirim.
- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- 30 Ocak 2013
- 998
- 646
- 133
Garip degilsin canim dogru olan o...Arkadaşlarımın eşlerinin numarası bile yok bende , ne münasebet aramak . .
- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
- 358
Herneyse bizi ilgilendirmez arkadaşlar kimim hangi samimiyetle kimle görüşeceği. Lütfen! Milletçe şu işin üstümüze vazife olmayan kısmıyla ilgilenip önemli noktaları kaçırma huyumuz yok mu... ayrıca konu sahibi genç daha yeni evli bir hanim. Bunlar çok normal. Insan başına böyle şeyler geldikçe öğreniyor bazı şeyleri. B bikahve95 ne yaptın canim? Eşinle konuşabildin mi?
Ben boyle konusuyorum isine gelirse! Gelmezsede alinti yapmayin bi daha
Unutmadan “de” ayrı olacaktı.
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Koskoca kadinin tepkisine bak..birde ciddiye alinmayi mi bekliyosun :)Unutmadan “de” ayrı olacaktı.
Herneyse bizi ilgilendirmez arkadaşlar kimim hangi samimiyetle kimle görüşeceği. Lütfen! Milletçe şu işin üstümüze vazife olmayan kısmıyla ilgilenip önemli noktaları kaçırma huyumuz yok mu... ayrıca konu sahibi genç daha yeni evli bir hanim. Bunlar çok normal. Insan başına böyle şeyler geldikçe öğreniyor bazı şeyleri. B bikahve95 ne yaptın canim? Eşinle konuşabildin mi?
Ne kadar güzel bir yorum, bu zihniyet, “gece dışarı çıkmasaydı yada açık giyinmeseydiyle” aynı zihniyet. Ve maalesef çok fazlalar. Hani bunları yapıyorsa bu yaşadıkları da hak gibi. Sonunda benim gibi düşünen birini görmek güzel.
vay be.Herneyse bizi ilgilendirmez arkadaşlar kimim hangi samimiyetle kimle görüşeceği. Lütfen! Milletçe şu işin üstümüze vazife olmayan kısmıyla ilgilenip önemli noktaları kaçırma huyumuz yok mu... ayrıca konu sahibi genç daha yeni evli bir hanim. Bunlar çok normal. Insan başına böyle şeyler geldikçe öğreniyor bazı şeyleri. B bikahve95 ne yaptın canim? Eşinle konuşabildin mi?
aldığım en güzel yorum.
vallahi utanmasalar sana müstehak bile diyecekler yani öyle yorumlar var ki ..
eşimle konuşamadım dün geceyi hastanede geçirdim. Bu akşam kesin konuşacağım. Her insanın başına gelebilir böyle şeyler ve güvendiğin biriyse önce konduramıyorsun. Sonra kafana dank ediyor.
Bu güzel yorum için çok teşekkürler
- 4 Şubat 2018
- 278
- 161
- 53
- 31
Direk esinize soleyin ne yaparsa yapsin esinizde sonra siz uzulceginize neden biliyormusun sen demezsen esine bu ordan burdan illaki bulur seni esi in haberi olmadgndan onlar gelir yine goruscen siz gitmek zornda kalcaksiniz esin bisekilde biseyler sezip arastrmaya baslicak dicekki karim beni aldatyormus dicek ama sizin sucunuz yok o adam yuzunden sizde suclu gorunceksiniz ayikla pirincin tasini artk istedgn kadar yirt kendine kocan guvenmez sicagi sicagina sole isterse gebertsin sonucta namus bu sizin namusunuza laf gelccegine adama olan olsun benceGarip bir durumla karşı karşıyayım şuan.
Eşimle çift olarak görüştüğümüz bizim gibi yeni evli bir çift arkadaşımız var. Birbirimize 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyoruz fakat aynı şehirde değiliz yani gittiğimiz zaman genelde bir gece kalıyoruz ve hep geziyoruz aynı şekilde onlarda bizde kalıyorlar.
Şimdi bu arkadaşın kocası garip davranıyor bana artık. Ne bileyim 3 4 günde bir arıyor tamam genelde eşlerden konuşuyor ama eşimden çok beni arıyor galiba. (Bugün sosyal medyada taa 3 yıl öncesine kadar attığım fotoğrafları beğenmiş 1000den fazla fotoğrafım var.) Beni aradığı zaman art niyet duymadan açıyorum ama artık art niyet aramaya başladım benim kocam arkadaşıma aynısını yapsa kesinlikle art niyet düşünürdüm.
Whatsappta paylaştığım durumda saçlarımın belime kadar uzun olduğu bir fotoğraf vardı bana yazmış minnoş x. birde gülücükler ben cevap vermedim önce sonra ayıp olmasın diye gülücük attım konu açılmasın diye. Bu başladı daha fazla gülücük atmaya sonra eskiden daha güzelmişsin dedi ben cevap vermedim sonuçta arkadaşımın kocası.. ki eşimde çok sever bu arkadaşını.. sonra ben cevap vermeyince dermişim diyip yine gülücükler attı... şimdide yine yazdı.
yanlış düşünmek istemiyorum ama yanlış bir durum varsa nasıl davranmalıyım??
- 23 Ocak 2018
- 454
- 565
- 18
- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
- 723
- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Garip degilsin canim dogru olan o...
Sık muhabbet tez ayrılık getirirDegilsin cnm.. arkadasin dururken kocasini neden arayasin? Aynj sekil kocan varken karsidaki herif niye seni arasin?
Mesafe candır . .