• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız

Direk eşinle konuş ve bir daha ailece hiç bir şekilde görüşme..
Kesinlikle adam niyeti bozmuş. Kaldı ki samimiyet hissetse bile dozunu kaçırmış..

Ozaman çok kullanmıyor sosyal medyayı.
Yani bir beğeni atsa çarşaf çarşaf yineleniyor biliyorsunuz devamlı güncel kalıyor.
İhtimal vermiyor olabilir ancak devam ederse söylemenizde yarar var eşinizde.
Belki tamamen masumane bilemzsiniz ancak tedbir alıp gene de durması gereken yeri bilmeli.
Evinize veya siz beraber olduğunuz vakit hal ve tavırları nasıl ?
çok normal davranıyor yani hiç öyle bişey sezecek bi durumda olmadık
eşim fazla kullanmıyor hatta nerdeyse hiç
masumane de olabilir ya şakasına takılmış olabilir ama eşi görse yanlış anlaşılır
ben görüşmeyi kestim artık zaten

Nezaketen de olsa yolladiginiz gülücük zaten pis mideli olan karşı tarafa cesaret vermiş galiba. Insan bilemiyor belki , bu kadar samimi olduğun adama da ilk saniyede hee sen bana asılıyorsun geri bas diyememek çok normal. Sen bakma bazı bir yorumlara insan başkasından duyunca "aa ne münasebet !" Tepkisi veriyor. Ama işin icin de olmak başka tabi. Sen ilk fırsatta adama münasip bir "orda dur" mesajı ver.esli görüşmeyi de kes. Eşine olduğu gibi anlatma ama biraz tersiz bir adam olduğunu eşiyle ilgili her olayda seni aramaya kalkınca ağzının payını verdiğini gorusmek istemediğini şöyle. Eğer esin bu olayın çok üstüne giderse çok gerekirse o zaman gösterirsin mesajları.
ben neye uğradığımı şaşırdım ve o gülücüğü de mesajından 3 4 saat sonra attım yanlış mı anlıyorum acaba ya olabilir mi böyle bşey diye düşündüm

universitede 4 yil birlikte okudugumuz bir arkadas vardi. sınifimiz kalabalik değildi zaten orta seviyede bir samimiyetumiz vardi. mezun olduktan sonra gorusemedik..bir gun toplu bayram mesaji atmis. bizim bolum de is bulmasi zor bir bolum. o da basarili biriydi merak ettim ne yapti alanda mi calisiyor baska bir alanda mi diye.

bayram mesajina karşılık verdim napuosun nasilsin ne yaptin gibi. o da bana sordu. evlendirmi alan disindq calistigimi söyledim. basladi civik civik mesajlara. once ayip olmasin diye cevapladim. baktim ilerliyor cevap vermedim. neden yazmiyorsun dedi. acik acik yazdim ben de civik civik mesajlar yazdigini ileri gittigini ve konusmak istemedigimi.

arkadaslara anlatsam inanmazlar kesin. evli olunca kolay lokma mi oluyorsun nedir nerden ne cesaretle.

velevki siz yanlis anliyor olasiniz... bosverin yanlis anlayan siz olun o da mesafesini bilsin. tavrinizi net koyun esinize de bisi olmus gibi degil ama tavirlarindan hoslanmiyormus gibi belirterek görüşmeyi kesin. ben dayanamaz direkt soylerdim tabi orasi ayri
aynen bak böyle bi durumda var
evli olduğumu bilen erkek arkadaşlar bana asılıyorlar normalde selam merhaba bittti olanlar şimdi kolay lokma sanyor heralde

Sen niye gülücük atiyosun ki ?
Hem bu gelmeli gitmeli ilişkiler ne alaka
Insan annesinde sıkılıyor çok merak ediyorum elalemin evinde nasıl rahat ediyorsunuz ?
Bi de 95 li :olamaz:
çok eğleniyorduk birlikte, keyifli zaman geçiriyorduk hiç aklıma gelmezdi ki

Mesafe iyidir. Eger birinin size sirnasmasini istemiyorsaniz bi mesafe koyun araya herkes yerini bilsin yoksa is ilerler sonra ay cok etkilendime donusur olay ki o da aldatmaya girer. Uzak durun.

Cidden ya. Asilan adama odaklanmaktan konu sahibi ve esinin garipliklerini dusunemedim ben. :KK70: Her hafta ben kendi anami babami gormuyorum ki birde yatılı kalmak 1-2 saat yol var diye???
Evli hicbir arkadasimiz yatili kalmadi bizde, bizde kalmadik kimsede, mumkunse kalmayiz. Esimin bekar arkadasi bi iki kez kaldi. O da saat cok gec olmustu hem esimin islerine yardim etmisti. Ayni sehirde olup ikide bir birbirinde yatili kalmak ayri degisik, numara alisverisi yapmasi ayri degisik, konu sahibinin bu zamana kadar adamin telefonlarini acmasi, yazişmasi ayri bir şey... Degisik.
her hafta olduğunu nerden çıkardınız yahu
ayda 1 defa !
bazen 2 ayda 1

Ben erkeklerin kadınlarla dertleşmesini pek uygun görmüyorum ha yakının olur o ayrı da senin fotoları beğenmesi de ne bileyim art niyet var gibi konuşsan işi nerelere götürecek belli sanki ama sürekli görüşmekte iyi değil bence sen eşim yapmış olsa rahatsız olurum diyorsun zaten bence sinir koy alttan alttan başka şeylere zemin hazırlamasına fırsat verme

Acma telefonlarini.
Esini arar acil birsey varsa sen acma.
Yorumlarina cevap yazma sosyal medyadan.

Gorustugunuzde mesafeli dur.
Mutlaka anlar

-yatılı misafire karşıyım. insan kendi enişte akrabasına güvenemiyor.
-önce o kişiye facebook vb yerlerdeki fotolarımı kapatırdım. heralde kapattım diye eşime şikayet edecek değil.
-baktım önünün alamıyorum. eşime söylerdim rahatsızlığımı mesafe koyardım.

Back