• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız

Adam sana resmen asılıyor..her yerden blokla ve görüşmeyi kesin...kocanıza adamı anlatamazsanıx karısından gıcık aldım deyin ilişkinizi bitirin bu aile ile...her türlü zarar görürsünüz

eşine söyledinmi akşam niye kapattırıyosun konunu
çünkü beni suçlu gören bile oldu daha ne olsun
başladılar yine gülücük attın, yok aramalarına cevap verdin
yani zihniyet şu yönde: mini etek giydi gece dışarı çıktı aynı zihniyet bence
ama ben öyle düşünmüyorum burda güzel yorumlarda aldım kötü yorumlarda
herkese teşekkür ederim eşimle konuşamadım gece hastanedeydim bu akşam konuşacağım ama zaten artık görüşmeyeceğimm

Cidden ya. Asilan adama odaklanmaktan konu sahibi ve esinin garipliklerini dusunemedim ben. :KK70: Her hafta ben kendi anami babami gormuyorum ki birde yatılı kalmak 1-2 saat yol var diye???
Evli hicbir arkadasimiz yatili kalmadi bizde, bizde kalmadik kimsede, mumkunse kalmayiz. Esimin bekar arkadasi bi iki kez kaldi. O da saat cok gec olmustu hem esimin islerine yardim etmisti. Ayni sehirde olup ikide bir birbirinde yatili kalmak ayri degisik, numara alisverisi yapmasi ayri degisik, konu sahibinin bu zamana kadar adamin telefonlarini acmasi, yazişmasi ayri bir şey... Degisik.
Aynen valla, zaman kötü... :KK70:

Garip bir durumla karşı karşıyayım şuan.
Eşimle çift olarak görüştüğümüz bizim gibi yeni evli bir çift arkadaşımız var. Birbirimize 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyoruz fakat aynı şehirde değiliz yani gittiğimiz zaman genelde bir gece kalıyoruz ve hep geziyoruz aynı şekilde onlarda bizde kalıyorlar.
Şimdi bu arkadaşın kocası garip davranıyor bana artık. Ne bileyim 3 4 günde bir arıyor tamam genelde eşlerden konuşuyor ama eşimden çok beni arıyor galiba. (Bugün sosyal medyada taa 3 yıl öncesine kadar attığım fotoğrafları beğenmiş 1000den fazla fotoğrafım var.) Beni aradığı zaman art niyet duymadan açıyorum ama artık art niyet aramaya başladım benim kocam arkadaşıma aynısını yapsa kesinlikle art niyet düşünürdüm.
Whatsappta paylaştığım durumda saçlarımın belime kadar uzun olduğu bir fotoğraf vardı bana yazmış minnoş x. birde gülücükler ben cevap vermedim önce sonra ayıp olmasın diye gülücük attım konu açılmasın diye. Bu başladı daha fazla gülücük atmaya sonra eskiden daha güzelmişsin dedi ben cevap vermedim sonuçta arkadaşımın kocası.. ki eşimde çok sever bu arkadaşını.. sonra ben cevap vermeyince dermişim diyip yine gülücükler attı... şimdide yine yazdı.
yanlış düşünmek istemiyorum ama yanlış bir durum varsa nasıl davranmalıyım??

eşinizin arkadaşı eşinize mesaj atsın tabi ki art niyetli bunda iyi niyet falan yok cevap yazmayın ısrar ederse rahatsız olduğunuzu söyleyin

Garip bir durumla karşı karşıyayım şuan.
Eşimle çift olarak görüştüğümüz bizim gibi yeni evli bir çift arkadaşımız var. Birbirimize 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyoruz fakat aynı şehirde değiliz yani gittiğimiz zaman genelde bir gece kalıyoruz ve hep geziyoruz aynı şekilde onlarda bizde kalıyorlar.
Şimdi bu arkadaşın kocası garip davranıyor bana artık. Ne bileyim 3 4 günde bir arıyor tamam genelde eşlerden konuşuyor ama eşimden çok beni arıyor galiba. (Bugün sosyal medyada taa 3 yıl öncesine kadar attığım fotoğrafları beğenmiş 1000den fazla fotoğrafım var.) Beni aradığı zaman art niyet duymadan açıyorum ama artık art niyet aramaya başladım benim kocam arkadaşıma aynısını yapsa kesinlikle art niyet düşünürdüm.
Whatsappta paylaştığım durumda saçlarımın belime kadar uzun olduğu bir fotoğraf vardı bana yazmış minnoş x. birde gülücükler ben cevap vermedim önce sonra ayıp olmasın diye gülücük attım konu açılmasın diye. Bu başladı daha fazla gülücük atmaya sonra eskiden daha güzelmişsin dedi ben cevap vermedim sonuçta arkadaşımın kocası.. ki eşimde çok sever bu arkadaşını.. sonra ben cevap vermeyince dermişim diyip yine gülücükler attı... şimdide yine yazdı.
yanlış düşünmek istemiyorum ama yanlış bir durum varsa nasıl davranmalıyım??

bi de nasıl kalıyorsunuz birbirinizde 1-2 saatlik yol çok uzak değil ki en sevmediğim şey bu kadar samimiyet

Kendinizi mini etek ve gece disari cikma zihniyetiyle tatmin edin,mini etek de giydim gece de gezdigim oldu ama hicbir arkadasimin esiyle telefonlarimiz birbirimizde olmadi muhattabimiz da arkadaslarimiz oldu....gordugum kadariyla da isabetli bir duruş olmuş....

şu konuya yorum yazmaya çekiniyorum hemen toplumsal mesajlara geçiliyor

bu adam konu sahibinin arkadaşı olsa yani belirli bir geçmiş ve samimiyeti olsa anlayacağım fakat eşinin arkadaşı yani birlikte gezmek eğlenmek dışında bir paylaşımları bir dostlukları yok.hal böyleyken neden arada bir konu sahibini arayıp derdini vs anlatıyor bu bile bir saçmalık aslında.normal olmadığı çok belli.

bazen bizler farkında olmadan sınır koyamayabiliyoruz,iyi niyetli yaklaşıyoruz ve kötü sonuçlar ile karşılaşabiliyoruz.konu sahibinin de yaşadığı şey bu aslında.artık bu aile ile gezmelere,aynı evde kalmalara bir nokta koyması lazım.

not:mesajımı alıntılayıp mine etek ve gece gezmeli duyarlılık içeren mesaj yazmayı düşünenleri sevgiyle kucaklıyorum:KK53: lütfen yapmayın :)

Kendinizi mini etek ve gece disari cikma zihniyetiyle tatmin edin,mini etek de giydim gece de gezdigim oldu ama hicbir arkadasimin esiyle telefonlarimiz birbirimizde olmadi muhattabimiz da arkadaslarimiz oldu....gordugum kadariyla da isabetli bir duruş olmuş....
Iste bu yorum cok yerinde ve guzel :) niye numaralariniz var bu kdr muhabbete ne gerek var dedik diye.. yok mini etek giymeselermis yok ozgurlukmus bla bla.. kim oyle birsey dedi burda? Elin adaminda senin numaranin ne isi var? Birde msj atma cesareti nerden bak sen?

Bizim ailecek gorustuklerimiz var ama hic bu sekilde muhattap olmadim kimsede olmadi sukurki. Ha olurda birinin bakisini sezerim birsey anlarim sebepli ya da ssbepsiz bu sekilde gorusmeyi keserim.

Gecede gerekirse disari cikarim istedigimide giyerim buarada kocam dahi karisamaz!

Ne denilirse denilsin çok gereksiz bi samimiyet ve adamla telefonlaşmak saçmalık gereksizlik başka bir şey değil.

Yerinizde olsam butun dusunduklerimi esimle paylasirdim..gosterirdim yaptigi butun yorumları ve rahatsiz olduğumu söylerdim..Neden cekiniyorsunuz ki?

Iste bu yorum cok yerinde ve guzel :) niye numaralariniz var bu kdr muhabbete ne gerek var dedik diye.. yok mini etek giymeselermis yok ozgurlukmus bla bla.. kim oyle birsey dedi burda? Elin adaminda senin numaranin ne isi var? Birde msj atma cesareti nerden bak sen?

Bizim ailecek gorustuklerimiz var ama hic bu sekilde muhattap olmadim kimsede olmadi sukurki. Ha olurda birinin bakisini sezerim birsey anlarim sebepli ya da ssbepsiz bu sekilde gorusmeyi keserim.

Gecede gerekirse disari cikarim istedigimide giyerim buarada kocam dahi karisamaz!
laftan anlamıyor musunuz
adam wp grubu kurcam diye eşinden almış grup kurdu
yeter artık yahu Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatır mısın artık

Saricik3 Saricik3 biliyor musun, beğendiğin yorumlara baktım da
senden beklemezdim.
Neyi beklemezdin arkadaşım ben mi askıntılık ettim ki
Benim fikrim adamla telefonlaşmak mesajlaşmak saçma gereksiz üstelik minnoş demiş daha ne desin görüşlerimiz farklı ama mini etek olayıyla bu bir değil burda olması gereken mesafeydi.
Benim düşünceme göre davranılsaydı zaten bunlar olmazdı bi yerde yanlış var ki böyle olmuş adamla o yanlış da mesafenin olmaması. Elin adamı bana karısını anlatamazdı en baştan gereksiz telefonlaşmalar mesajlaşmalar. Benim görüşüm.

Konu sahibesi sana benden bir tavsiye olsun.
Kim durduk yerde olayı başka yere çekip aman ben hayatta yapmam sen nasıl böyle yapıyorsun diyorsa tersini ve daha fazlasını yapıyordur.
Senin konun hariç başka iki konuda da denk geldim.
Konu sahibelerinin durduk yerde nasıl üstlerine geliyorlar alakasız şekilde biz asla yapmayız ben asla yapmam sen nasıl yapıyorsun bilmem ne.
Kardeşim sana yapıyorsun ya da yapıyor musun diyen oldu mu?
Yok ama burdakiler destek değil köstek ayrıca ben hiç yapmam hiç olmaz biz böyleyiz sen kötüsün diye yaftalayan üyelerden kork dahasını yapıyorlardır emin ol ve üzülme :)

Yakın arkadaşımla eslerimizin birbirimizde telefonu var bu çokta garipsenecek bir durum değil.
Bir sıkıntimiz olursa birbirimizden haberimiz olsun diye almıştık numaraları...
Önemli olan burda tavır ve niyet..
Bu konuda ki karşı taraf art niyetiyle Nirvana yapmış konu sahibi de saftirigin önde gideni.

Adam gülücükler atmış o da atmış geride durmamış yani..oysa ki hiç karşılık vermeyip iletişimi tamamen kesmeliydi .

Konu burda adamda neden numarasının olduğu mu yahu iyi misiniz siz? Bende de yakın arkadaşlarımın erkek arkaşının ya da kocasının numarası oluyor, çünkü o da arkadaşım. Bundan daha doğal ne olabilir?

Sorun burda niye numarası var değil, adamın yavşaklığı. Numarası olmasa sosyal medyadan mesaj atar, hadi ordan da eklemese iş yerine gelir kadının, onu da bilmiyorsa evini biliyor gelir takip eder. Adam bozuk olduktan sonra bunun sonu yok ki.

Konu sahibesi sana benden bir tavsiye olsun.
Kim durduk yerde olayı başka yere çekip aman ben hayatta yapmam sen nasıl böyle yapıyorsun diyorsa tersini ve daha fazlasını yapıyordur.
Senin konun hariç başka iki konuda da denk geldim.
Konu sahibelerinin durduk yerde nasıl üstlerine geliyorlar alakasız şekilde biz asla yapmayız ben asla yapmam sen nasıl yapıyorsun bilmem ne.
Kardeşim sana yapıyorsun ya da yapıyor musun diyen oldu mu?
Yok ama burdakiler destek değil köstek ayrıca ben hiç yapmam hiç olmaz biz böyleyiz sen kötüsün diye yaftalayan üyelerden kork dahasını yapıyorlardır emin ol ve üzülme :)
şaşırtıcı vallahi.
sanki dedim ki adam bana yazıyor bende telefon numarası var beni arıyor saatlerce muhabbet ediyoruz bana minnoş yazmış sizce doğru mu dedim sanki
ben sadece yanlış mı düşünüyorum diye sordum sormaz olaydım

Konu burda adamda neden numarasının olduğu mu yahu iyi misiniz siz? Bende de yakın arkadaşlarımın erkek arkaşının ya da kocasının numarası oluyor, çünkü o da arkadaşım. Bundan daha doğal ne olabilir?

Sorun burda niye numarası var değil, adamın yavşaklığı. Numarası olmasa sosyal medyadan mesaj atar, hadi ordan da eklemese iş yerine gelir kadının, onu da bilmiyorsa evini biliyor gelir takip eder. Adam bozuk olduktan sonra bunun sonu yok ki.
değil mi..
taktılar bir tel no olayına.
erkek olan eşimin arkadaşı kız olan benim arkadaşım değildi
biz çift olarak tesadüfen tanıştık, ve dörtlü çok iyi takılırdık gece sabaha kadar gezerdik
hiç aklıma da böyle bişey gelmezdi çünkü bana normalde hiç öyle davranan birsi değil

Back