çift olarak görüştüğümüz yeni evli arkadaşlarımız

Direk eşinle konuş ve bir daha ailece hiç bir şekilde görüşme..
Kesinlikle adam niyeti bozmuş. Kaldı ki samimiyet hissetse bile dozunu kaçırmış..

çok normal davranıyor yani hiç öyle bişey sezecek bi durumda olmadık
eşim fazla kullanmıyor hatta nerdeyse hiç
masumane de olabilir ya şakasına takılmış olabilir ama eşi görse yanlış anlaşılır
ben görüşmeyi kestim artık zaten

ben neye uğradığımı şaşırdım ve o gülücüğü de mesajından 3 4 saat sonra attım yanlış mı anlıyorum acaba ya olabilir mi böyle bşey diye düşündüm

aynen bak böyle bi durumda var
evli olduğumu bilen erkek arkadaşlar bana asılıyorlar normalde selam merhaba bittti olanlar şimdi kolay lokma sanyor heralde

Sen niye gülücük atiyosun ki ?
Hem bu gelmeli gitmeli ilişkiler ne alaka
Insan annesinde sıkılıyor çok merak ediyorum elalemin evinde nasıl rahat ediyorsunuz ?
Bi de 95 li
çok eğleniyorduk birlikte, keyifli zaman geçiriyorduk hiç aklıma gelmezdi ki

Mesafe iyidir. Eger birinin size sirnasmasini istemiyorsaniz bi mesafe koyun araya herkes yerini bilsin yoksa is ilerler sonra ay cok etkilendime donusur olay ki o da aldatmaya girer. Uzak durun.

Peki grup kurdu mu waatsap ta

her hafta olduğunu nerden çıkardınız yahu
ayda 1 defa !
bazen 2 ayda 1

Ben erkeklerin kadınlarla dertleşmesini pek uygun görmüyorum ha yakının olur o ayrı da senin fotoları beğenmesi de ne bileyim art niyet var gibi konuşsan işi nerelere götürecek belli sanki ama sürekli görüşmekte iyi değil bence sen eşim yapmış olsa rahatsız olurum diyorsun zaten bence sinir koy alttan alttan başka şeylere zemin hazırlamasına fırsat verme

Acma telefonlarini.
Esini arar acil birsey varsa sen acma.
Yorumlarina cevap yazma sosyal medyadan.

Gorustugunuzde mesafeli dur.
Mutlaka anlar

-yatılı misafire karşıyım. insan kendi enişte akrabasına güvenemiyor.
-önce o kişiye facebook vb yerlerdeki fotolarımı kapatırdım. heralde kapattım diye eşime şikayet edecek değil.
-baktım önünün alamıyorum. eşime söylerdim rahatsızlığımı mesafe koyardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…