- Konu Sahibi _chocolate_
-
Evet simdide geldik size yeni resimlerimi gösteriyorummmm :)
Eki Görüntüle 238909
Eki Görüntüle 238910
Eki Görüntüle 238911
Kepek ekmeği hayatıma katalı bayağı oldu ama bir şey değişti mi hayır!Çünkü onu da bolcana yiyorum.Kurabiye canavarı gibiyim..:)su için diyorsun sürekli sonra işin yoksa tuvalete git dur.On dakikada bir gitmek ne kadar sinir bozucu biliyor musun..Millet seni gidip gelirken görüp ne düşünür o da cabası..Haa en kötüsü gece gelince ne olacak uykum bölünecek..İki bardak çay içiyorum 5 kez tuvalete gidiyorum..Sinirim bozuluyor..Kalkınca içilebilir öğlen 3 te bırakmam lazım ki gece gitmeyeyim!:26:
boyun kaç cm canım bende boyum 1.78 8 aylık bebeğim var acil kilo vermem gerek şuan 110 kiloyumama yemek yemeyi çok seviyorum bir türlü rejime başlayamıyorum puzurtesi başlayıp salı bozanlardanım rejimi:)
gerçekten tipin değişmiş bambaşka biri olmuşsun ya. kilo vermek cidden bu kadar mı değiştiriyor insanı. inanılmaz. tebrik ederim seni toplamda 50 kiloyu kaç ayda verdin sen. günde kaç saat spor yaptın?
günde yarim saat ile basladim, sonra bir ara 2 saat 20 dakikaya filan ciktim, suanda günde birbucuk saat yapiyorum ve kendimi enerjili hissettigim günlerde 2 saate cikabiliyorum. 50 kiloyu tam olarak 2011 Subat ayindan 2011 Ekim ayina kadar verdim. Ekim ayindan beri ne ileri ne geri gittigim var oldugum yerde sayiyorum yani.
Spor hala yapmaktayim ama yediklerime dikkat edemiyorum artik onun icin oldugum yerde sayiyorum ama olsun bunada sükür, ben kendimi suan oldugum gibi begeniyorum. Daha önemlisi baskalarida begeniyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?