Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

Karin ve gögüs bölgemde cok az sarkma oldu ama rahatsiz edici boyutta degil. Diyete baslarkan internette arastirmistim ve gördügüm resimler beni cok korkutmustu. Hic öyle olmadi sükür. Sporunmu faydasi oldu yoksa neden bilmiyorum. Ancak cerrahi müdahaleyi yinede düsünüyorum gögüslerime onlari oldum olasi begenmiyordum cünki. Kilo alip vermeden öncede biraz sarkiklardi biraz büyük olduklari icin. Onun disinda vücudumda hicbir hasar yok.

tam olarak 8 ay canim, suanda rejimi ve sporu birakmis durumdayim ancak sükür hic dikkat etmedigim halde 2,3 kilo aldim ama kilom sabit kaldi.

Son düzenleme:
canım benı umarım hatırlarsın sana soylemeyı cok ıstıyodum ben ılk kklbune uye olduğumda senı örnek almıstım ve senın gıbı azımle baslamıstım bı kac kere yazıstık ama sonra sen her gun uğrayamadığın ıcın koptuk neyse canım uc ay oldu ve bende 13 kılo vermıs oldum su an gozlerım doldu ve ınan cok ıstıyodum ve bende senın gıbı basarıyom galıba 25 kılo vercem dıye basladım ve on kılo kaldı nerdeyse ve cokta kararlıyım sızler e cok tesekurler canlarım sızler olmasaydınız ben asla bu kadar gaza gelıp karar verıp bunu yapamazdım sızlere cok tesekkurler canım 16:

SLNDMT canim inanki cok sevindim seni gaza getirmeye vesile olduysam ne mutlu bana ama bukadar yetmez sakin pes etme en zoru baslamak zaten, hazir baslamissin bütün fazla kilolarini vermeden birakma sakin.

slndmt canim inanki cok sevindim seni gaza getirmeye vesile olduysam ne mutlu bana Ama bukadar yetmez sakin pes etme en zoru baslamak zaten, hazir baslamissin bütün fazla kilolarini vermeden birakma sakin.
evet haklısın bıtanem tabıkı bırakmıcam asla su an 73 kıloyum ve 65 olmadan bırakmayı dusunmuyom zaten canım spora gıttığim ıcın tamda dıyet yapmıyom sayılır ve hıc te anlamadan gıttı zaten verdığim kılolar yasakları cıkarınca hayatımdan vede duzenlı beslenınce zaten gıdıyomus sızlere cok tesekkurler canım bende senın gıbı basamıs olarak vede 25 kılo vererek basarı oykumu yazmayı cok ıstıyom resımde koycam ınsallah cok tesekkurler canım

azmine hayran kaldım süper olmuşsun bende 90dan 77 ye indim şu 7 kiloyuda atsam üzerimden süper süper olcak

ya gerçekten tebrik ediyorum..süpersin....kendınle gurur duymalısın..inanılmaz bir değişim geçirmişşin...
umarım hayatında birdaha kilo sorunu yaşamassın..

Valla film gibi bir topic olmuş...hepsini gözden geçirdim,tebrik ederim azminizi..süpersiniz.şuan kaç kilodasınız vermeye devam ediyormusunuz merak ettim bence sakın bırakmayın..75 hedefinizdi kaç kilonuz kaldı?

bende hamilelikte 65 den 95 kiloya çıkmış bir anneyim.Doğumdan sonra 84 e inmiştim.Kızım şuan 3 yaşına geldi.Ben martta diyetisyenin kapısına gittiğimde 93 e geri çıkmıştım.
Marttan beri diyetteyim 87 ye inebildim.Ama ilk bir ayım boşa gitti.Çünkü sporsuz bir gıdım ilerleyemedim.Herşey çok zayıfladığımı küçüldüğümü söylüyor.Ama tartı kilo vermediğimi söylüyor.Bunalımlardayım şuan.Ama pes etmeye de niyetim yok.

Çünkü 2.kez anne olmak istiyorum.Bu halde hamile kalırsam 120 ile doğuma gideriim Allah korusun.
Allah hepimize zayıflama yolunda yardımcı olsun.Chocolate seni de çabandan dolayı tebrik ederim.

Ben henüz cross trainer 10 dk,yürüyüş bandı 10 dk,bisiklet 10,spinning 5 ağırlık çalışma 25 dk çalışıyorum.Sezeryan izim beni mekik çekmekte zorluyor beni ama ona da alışacağım inşallah.Çünkü bunları yapana kadar zaten saat 20:15 oluyor.Yarım saat kadarda eve yürümem sürüyor.

Çoğu akşamım 1 domates 1 salatalık limon diyet peynirli salatayla geçiyor.Ama buna rağmen çok da başarılı olduğum söylenemez.

Ben bu kiloyu dokuz ayda aldım 2 ayda veremediğim kesinleşti.Yine 9 ayda veririm inşallah.

canım sende benım gıbı doğum kılosu mağdurusun annelerın ortak sorunu bende buraya basladığımda chocolate arkadsımı ornek aldım ve su an 85 ten 70 ındım 3ay oldu sayılır ve sana dıyeyım canım sporu bırakma valla ben spora gıdıyom vede pek oyle dıkkat etmıyom ama kklbundekıler sayesınde cok motıve oluyoluyom ve kılo verıp ıncelıyom ben 3 doğum ve hamılelıklerde de on kılo yırmıser kılo aldım ve acelemız yok yavas yavas verırız canım yanlız değilsın

Chocolate cım canım su anda artık 70 ı gordum canım 15 kılo vermıs oldum tatlım bır kuculdum ırı yapılı halım gıttı valla kucuk ğöğuslu kucuk karınlı ve ınce yapılı bırı oldum sankı ay ne guzel bır duygu anlatamam esıme kalsa devam etme artık dıyo ama ben once 65 sonrada 60 olmayı ıstıyom 25 kılo vercem dıye basladım ama sunun surasında bı on kılo verdım mı bıtecek kılo verme seruvenım sonrada bana nasıl korucağımı anlatrsın canım sımdılk hoscakl optm

Kesinlikle kilo vermek çok güzel birşey desteğin için saol pesetmeden yolumuza devam etmemiz lazım.Benimde 65 ideal yani önümde 20 kiilo var enaz.Ama öncelikle bir 75 i göreyim inşallah ona da razıyım.

Kesinlikle kilo vermek çok güzel birşey desteğin için saol pesetmeden yolumuza devam etmemiz lazım.Benimde 65 ideal yani önümde 20 kiilo var enaz.Ama öncelikle bir 75 i göreyim inşallah ona da razıyım.

canım benım uzme o tatlı canını vercez tabıkı bende basladığımda onumde kocaman bır 25 kılo vardı ama sımdı beste versem olur dıyom onda su anda bıle ıyımısım oyle dıyolar sende bır ıkı aya varmaz verırsın on kılo falan sporu yıne dıyom sakın bırakma canım

Owww nekadar sevindim canim resimlerini göstersene merak ettim degisimi. 15 kilo az degil vermesinin nekadar zor oldugunu iyi biliriz. Tebrikler canim bu senin basarin sonucuyla gurur duyabilirsin

pei eliptikle zayıfladım diyorsun bende voit AT-300 almayı düşünüyorum seninkiyle özellikleri nasıl bakarmısın lütfen işe yarar mı bu alet iyi birşey almak istiyorum faydasını görmek istiyorum .çünkü 15 gün yediklerime çok dikkat ediyorum ama sadece 1.5 kilo vedim .eksik birşeyler var oda spor sanırım .ama pes etmeyeceğim

merhaba bende 101 kiloyla diyet yapmaya başladım senin başarı öykünü okuduktan sonra bende başarabileceğime inandıım hergün ip atlıyorum merdiven çıkıyorum ve bugün sonunda 95,7 kiloyum 95lerde olmak bile büyük bir başarı benim için şimdilik hedefim 85 kilo olmak o zaman fotolarımı ekleyeceğim.herkese başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…