- Konu Sahibi _chocolate_
-
öncelikle HELAL OLSUN SANA..
derimiz bir elbise gibi olduğu için içindeki küçüldüğü
zaman sarkma oluyor sporla desteklenmesi gerekiyor ama özellikle fazla kilo verildiyse cerrahi müdahale yaptıranlar var
SEN NE YAPTIN SARKMA OLMADI MI?ÇOK MERAK EDİYORUM..bende şimdiye kadar 15 kilo verdim spor yok etim yumuşacık oldu..daha 10 kg vermem lazım nasıl olurum bilmiyorum..
Tatlim seni tebrik ederim, insanin istedigi zaman azimle neler yapabileceginin iyi bir örnegisin. Uzun süre kilolu dolasan ve kendi cabasiyla baya büyük kilolar veren ben, bunun nasil bir duygu oldugunu gayet iyi bilirim. İcimizdeki zayif insani yani :) Tüm yazilari okuyamadim, ne kadar zamanda verdin 50 kiloyu 5 ay dami ?
evet haklısın bıtanem tabıkı bırakmıcam asla su an 73 kıloyum ve 65 olmadan bırakmayı dusunmuyom zaten canım spora gıttığim ıcın tamda dıyet yapmıyom sayılır ve hıc te anlamadan gıttı zaten verdığim kılolar yasakları cıkarınca hayatımdan vede duzenlı beslenınce zaten gıdıyomus sızlere cok tesekkurler canım bende senın gıbı basamıs olarak vede 25 kılo vererek basarı oykumu yazmayı cok ıstıyom resımde koycam ınsallah cok tesekkurler canımslndmt canim inanki cok sevindim seni gaza getirmeye vesile olduysam ne mutlu banaAma bukadar yetmez sakin pes etme en zoru baslamak zaten, hazir baslamissin bütün fazla kilolarini vermeden birakma sakin.
bende hamilelikte 65 den 95 kiloya çıkmış bir anneyim.doğumdan sonra 84 e inmiştim.kızım şuan 3 yaşına geldi.ben martta diyetisyenin kapısına gittiğimde 93 e geri çıkmıştım.
Marttan beri diyetteyim 87 ye inebildim.ama ilk bir ayım boşa gitti.çünkü sporsuz bir gıdım ilerleyemedim.herşey çok zayıfladığımı küçüldüğümü söylüyor.ama tartı kilo vermediğimi söylüyor.bunalımlardayım şuan.ama pes etmeye de niyetim yok.
çünkü 2.kez anne olmak istiyorum.bu halde hamile kalırsam 120 ile doğuma gideriim allah korusun.
Allah hepimize zayıflama yolunda yardımcı olsun.chocolate seni de çabandan dolayı tebrik ederim.
Ben henüz cross trainer 10 dk,yürüyüş bandı 10 dk,bisiklet 10,spinning 5 ağırlık çalışma 25 dk çalışıyorum.sezeryan izim beni mekik çekmekte zorluyor beni ama ona da alışacağım inşallah.çünkü bunları yapana kadar zaten saat 20:15 oluyor.yarım saat kadarda eve yürümem sürüyor.
çoğu akşamım 1 domates 1 salatalık limon diyet peynirli salatayla geçiyor.ama buna rağmen çok da başarılı olduğum söylenemez.
Ben bu kiloyu dokuz ayda aldım 2 ayda veremediğim kesinleşti.yine 9 ayda veririm inşallah.
Kesinlikle kilo vermek çok güzel birşey desteğin için saol pesetmeden yolumuza devam etmemiz lazım.Benimde 65 ideal yani önümde 20 kiilo var enaz.Ama öncelikle bir 75 i göreyim inşallah ona da razıyım.
Chocolate cım canım su anda artık 70 ı gordum canım 15 kılo vermıs oldum tatlım bır kuculdum ırı yapılı halım gıttı valla kucuk ğöğuslu kucuk karınlı ve ınce yapılı bırı oldum sankı ay ne guzel bır duygu anlatamam esıme kalsa devam etme artık dıyo ama ben once 65 sonrada 60 olmayı ıstıyom 25 kılo vercem dıye basladım ama sunun surasında bı on kılo verdım mı bıtecek kılo verme seruvenım sonrada bana nasıl korucağımı anlatrsın canım sımdılk hoscakl optm
pei eliptikle zayıfladım diyorsun bende voit AT-300 almayı düşünüyorum seninkiyle özellikleri nasıl bakarmısın lütfen işe yarar mı bu alet iyi birşey almak istiyorum faydasını görmek istiyorum .çünkü 15 gün yediklerime çok dikkat ediyorum ama sadece 1.5 kilo vedim .eksik birşeyler var oda spor sanırım .ama pes etmeyeceğimBenim zayiflamamda eski erkek arkadasimin cok etkisi oldu acikcasiBirbirimizi ilk defa yazin görecektik onu görene kadar zayifliyayim güzelleseyim diyerek kendime baski yapdim. En azindan bir ise yaramis oldu hossik
Birde isin püf noktasi ilk 2-3 gün dayanmak! ilk 2-3 gün sadece yememeye konsantre olun, migde birkac günde hemen kücülüyor nefis terbiye oluyor! Ondan sonra yavas yavas Spora baslayin. Abartmayin sporu tadinda birakin, rejimde oldugu gibi spordada ilk birkac sefer cook zorlanacaksiniz onun icin sadece yarim saat yapin önce. Sonra baktiniz kolaylasti 15er dakika uzatin her kolaylastiginda! Birgün bakacaksinizki saatlerce yapsaniz ter sorunun spor yaparken can sikilmasi olacak
Ilk birkac gün coook zor ama dayanin etrafinizdaki insanlari ögretin yediginiz zaman engel olsunlar mesela bu ilk birkac gün sonra kolaylasacak zaten hele birde birkac hafta dayandikdan sonra cocuk oyuncagina dönüsüyor inanin buna! haftada birde güzel bir ögün caninizin istedigi yemegi izni verin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?