• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

canım 7 sayfa zor gectım hem calısıyorum hem okumaya calısıyorum 7. sayfada resımlerını buldum şok şok şok oneee harıka olmussun yaa. ben kılo veremıyorum tabıkı o ayrı bı dava. canım o resımler eskı sanırım yenılerı varmı

canım 7 sayfa zor gectım hem calısıyorum hem okumaya calısıyorum 7. sayfada resımlerını buldum şok şok şok oneee harıka olmussun yaa. ben kılo veremıyorum tabıkı o ayrı bı dava. canım o resımler eskı sanırım yenılerı varmı

Evet canim yenileride var

En gec yarina yeni birtane koyarim. Tesekkür ederim canim

ya bende kilo vermek istiyorum 62 kiloydum sonra 70 sonra 75 sonra 80 suanda 85 teyim dahada alirsam depresyona girecem kizlarrr 1 ay sonra kocamin teyze kizinin dügünü var orda herkes beni böyle görcek olur bana yardim edin acil 15 kilo vermem lazim ya

çok yeni üyeyim bir arkadasım tavsiyesi üzere buldum siteyi ve arkadasım benıde üye yaptı tüm siteyi arastırırken yazılarınızı okudum hepinizi teprik ederim.inş bende istediğim kilolarıma ulaşırım.

chocolate oncelikle seni cok tebrik ederim. kocaman bir masallah diyorum :-) bende 125 kilodan 98 kiloya kadar dusmustum ama sonra motivasyonum bozuldu. malesef ki bugun tartida 102.9 u gordum.. diyete donem donem cok motive olup geri motivasyonum dagiliyor. bir kacamak yapinca nasil olsa yedim diyereksaliyorum kendimi 102- 98 dongusunde 7 sekiz kere indim ciktim.galiba vucudumunda dengesini bozdum. bide ben asla diyet listesi uygulayamiyorum. verdigim kiloyu hep yediklerimden kisarak yaptim. ozellikle aksam 19.00 dan sonra yemek yememek bana cok iyi geliyor. cok ciddi karbonhidrat duskunuyum. offff canim cok ama cok sikkin.gunlerdir o kadar mutsuz ve umutsuzum ki. lutfen biseyler soyle bi yol goster bana. beni yonlendie bana yardim et :-(

selam
günlügünun her sayfasini okudum muhtesem kilo vermissin azmine hayran kaldim keske bende de o azim olsa :S
bende almanya danim köln de yasiyorum cok yakinsin bana Mönchengladbach
kolay gelsinn insallah istedigin 10 kilo yu da verirsin :))

dün tartıda 109 kıloyu gorerek kendımden nefret ettım bıranda :14: ve cocuk istemem ve olmaması benı bunalıma soktu ve karar verdım dun gece hiçbişi yıyemedım bogazım dugum dugum halada ole neyaptım ben dıye evlenırken 94 kıloydum 1 yılda 17 kılo almışım farkındaydım kıyafetlerden ama tartılmaktan hep korktum ve dun tartıldım ve :53::53: bende artık kendıme dur dıycemmmmm kesınlıkleeeee kılo verıcem ılk hedefımmm 85 benımdeeeee ınanıorummmmmmm verıcemmmm ve bana yardımcı olmanızı cok ıstıorum kızlar bana destek olun bırbırımıze yoldaş olaım bundan 3 yıl once 70 kıloya dusmustum ama aldımmm ıkı katını :5: hem bebgımın olması ıcın hemde saglıgım ıcın kılo verıcemmmm :43:

hay maşallah bende motive olmak için başarı öykülerinde dolanıyordum topicte resimlerine denk geldim kilo vermek müthiş yakışmış devamını görelim inş.

resimler süper, iyiki başarı hikayeni yazmışsın, bir çok insana örnek olacağına inanıyorum... ama uzun zamandır yazmamışsın, inşallah tekrar kilo almamışsın dır, sevgiler...:16::16::16::16:

Muhteşemsin ne diyebilirim bilmiyorum. Kıskandım , dua ettim, keşke bende böyle olsam dedim :( ama işin çook başındayım daha çok uzun yolum var önümde ve hiç bir destekçim yok. Moral olarak ta çöküntüdeyim. Kendi başıma başarmaya çalışıyorum işte. Son 12 günde 9 kg verdim benim için büyük bir başarı ama taktir eden bile yok (eşim). Ben spor salonuna gidiyorum 40 dk koşu bandı ve 25-30 dk crosstrainer yapıyorum... Yazdıklarını harfiyen okudum ve artık sadece crosstrainer yapmaya karar verdim.

Yalnız benim spor hocam bana vücudun yaptığımız spora alıştığı zaman kilo veremediğimizi söyledi bu yüzden devamlı aletleri değiştirmelisin dedi. Sende böyle oldumu? Birde bir şey yemezsem kastan yağ yakar dedi eee bende kasa gelene kadar bol bol yağ var önce kas yerine onları yakması gerekmezmi ? Bol bol protein ye dedi hatta 4 yumurta yemeliymişim sabahları.. Yok artık dedim yumurtadan nefret ederim. Ne yemem gerektiğini hiç bilmiyorum sanki pişmiş yemek yersem kg yapacak gibi hissediyorum yeşil elma yiyorum bende. Birde limon yiyorum 2 gündür. Bugun kendime ziyafet çektim ve 100 gr kırmızı eti tost makinesinde pişirip limonlu marulla yedim vedim ve çok pişmanım sanki mideme oturdu kaldı :((( senin yardımın benim için çok önemli sen gerçekten başarının vücut bulmuş halisin maşşalah allah nazarlardan korusun inşallahh

Sevgili Arkadaslar!

Busefer bir Sikayette bulunmak istiyorum! Silinmeden önce umarim okursunuz!

Nekadar ugrastiysam Resimlerimi buradan sildirtemedim. Ben Allahin izni ile kapandim cok Sükür, Acik resimlerimin burada herkesin görebilecegi sekilde durmasindan cok rahatsiz oluyorum. Site Adminleri cevap olarak sadece sitede hicbirsey silinmeyecegi uyarisinin hep yapildigini söylüyor. Peki ben Tövbe edip kapandikdan sonrada mI?

Googlede bile resimlerim bu Topic yüzünden boy boy cikiyor. Mesajlarimida nedense düzenleyip silemiyorum resimleri. Ben bu resimleri buraya yüklerken sadece Bayanlarin görebilecegi bir Forum sanmistim burayi. Meger herkese acik hatta google ile bile baglantili imis.

Adminler cogu zaman cevap da vermedigi icin, artik pesine düsmiyecegim cünki yoruldum. Diyecegim son birsey var o da sorumlu kisilere hakkimi helal etmiyorum. Ben elimden geleni yapdim, günahlari boynuna.

Canim daha önce cok denedim diyet yapmayi hicbiri olmadi bu isin Püf noktasi spor rejimle en fazla 4-5 kilo atilir ama bizimki asiri kilo vermek zorunda olanlar icin Spordan geciyor bu yol. Spor yapmadigin sürece isin cok zor. Ben okadar tembelimki, yapamasaydim ben yapamazdim Sporu inan. En azindan 15 dakika ile basla iki gün sonra yetmeyecek daha fazla Spor yapmak isteyeceksin inan bana.

evet spora alışınca bırakamıyorsunuz. çünkü dizlerim ağrıyor spor yapmazsam:)))

Muhteşemsin ne diyebilirim bilmiyorum. Kıskandım , dua ettim, keşke bende böyle olsam dedim :( ama işin çook başındayım daha çok uzun yolum var önümde ve hiç bir destekçim yok. Moral olarak ta çöküntüdeyim. Kendi başıma başarmaya çalışıyorum işte. Son 12 günde 9 kg verdim benim için büyük bir başarı ama taktir eden bile yok (eşim). Ben spor salonuna gidiyorum 40 dk koşu bandı ve 25-30 dk crosstrainer yapıyorum... Yazdıklarını harfiyen okudum ve artık sadece crosstrainer yapmaya karar verdim.

Yalnız benim spor hocam bana vücudun yaptığımız spora alıştığı zaman kilo veremediğimizi söyledi bu yüzden devamlı aletleri değiştirmelisin dedi. Sende böyle oldumu? Birde bir şey yemezsem kastan yağ yakar dedi eee bende kasa gelene kadar bol bol yağ var önce kas yerine onları yakması gerekmezmi ? Bol bol protein ye dedi hatta 4 yumurta yemeliymişim sabahları.. Yok artık dedim yumurtadan nefret ederim. Ne yemem gerektiğini hiç bilmiyorum sanki pişmiş yemek yersem kg yapacak gibi hissediyorum yeşil elma yiyorum bende. Birde limon yiyorum 2 gündür. Bugun kendime ziyafet çektim ve 100 gr kırmızı eti tost makinesinde pişirip limonlu marulla yedim vedim ve çok pişmanım sanki mideme oturdu kaldı :((( senin yardımın benim için çok önemli sen gerçekten başarının vücut bulmuş halisin maşşalah allah nazarlardan korusun inşallahh

canım tatlılardan uzak dur et yumurta hatta tereyağı ye, ben öyle yapıyorum. üç yıl önce bende 11 kilo verdim. şimdi çikolata şeker kola uzak duruyorum. ama karnımı hafif doyuruyorum akşam az yiyorum. fazla kilo almadım o yüzden. tereyağı sağlıklı bi yağ, doktorların öcü gibi gösterdiğine bakma, insanı tok tutuyor. yeterki tatlı yeme, bu çok önemli, öğünlerde az ye, spor yap, çok uyuma, kolayca veririsn inşallah, allah yardımcın olsun canım

Sevgili Arkadaslar!

Busefer bir Sikayette bulunmak istiyorum! Silinmeden önce umarim okursunuz!

Nekadar ugrastiysam Resimlerimi buradan sildirtemedim. Ben Allahin izni ile kapandim cok Sükür, Acik resimlerimin burada herkesin görebilecegi sekilde durmasindan cok rahatsiz oluyorum. Site Adminleri cevap olarak sadece sitede hicbirsey silinmeyecegi uyarisinin hep yapildigini söylüyor. Peki ben Tövbe edip kapandikdan sonrada mI?

Googlede bile resimlerim bu Topic yüzünden boy boy cikiyor. Mesajlarimida nedense düzenleyip silemiyorum resimleri. Ben bu resimleri buraya yüklerken sadece Bayanlarin görebilecegi bir Forum sanmistim burayi. Meger herkese acik hatta google ile bile baglantili imis.

Adminler cogu zaman cevap da vermedigi icin, artik pesine düsmiyecegim cünki yoruldum. Diyecegim son birsey var o da sorumlu kisilere hakkimi helal etmiyorum. Ben elimden geleni yapdim, günahlari boynuna.
adına çok uzuldum tatlım.. hala silmedilermi fotoları:(:(:5:

Back