Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

bu başarı öykülerini okudukça daha da motive oluyorum bende istediğim kiloya kavuşurum inşallah maşşallah sana nasıl bir başarıdır bu tebrikler

Ben 92 kilo ile 42 beden giyiyorum suan

ağzım açık kaldım tebrikler gerçekten bende 1.60 boyum 57 kilom 50 olmak istiyorum ama çok üşengeç bir insanım eskiden 1 ekmeği bir oturuşta yerdim banamısın demezdi 1 gram kilo almazdım ama çok fazla hareketliydim şimdi yata yata kilo aldım ama ciddi anlamda üşengeçlik ve düzensizlik söz konusu bende yoksa yapamayacağımdan değil ^^

Maşallah çok güzel olmuşsun. O dobidik haminne gitmiş yerine esmer bir afet-i devran gelmiş. Azmini kutluyorum. Bu güzelliğinin tadını çıkar. Allah'a emanet ol.

maşallahh çok güzel olmussunuz benimde bir 9 kilom var vermem gereken tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim bazen umutsuzluga kapılıyorum veremeyecegim diye hemen bırakmak istiyorum sanırım motivasyonum eksik

Tbrk edıyorum bende 95le başladım şuan 71 kıloya ulastım ama 71 de takıldım kaldım nerdeyse 1,5 yıldır da veremıyorum alıyorum bazen dıyet yapıyorum altına ınemıyorum delırıyorum ve yeme kırızlerım tutuyor spor cok yapamıyorum ve sureklı cesıtlı dıyetler denıyorum bakalım bu formdada yenı yenı takıp lere bakıyorum kendımı motıve etmek acısından ınş iyi olacak azmınden dolayıda senı kutluyorum cnm

super otesı tebrık edıyorum senı :))

Evet kizlar rejimden cikali neredeyse bir yil oldu ve cok sükür kilo almadim. Sonbir 15 kilo vermek istiyorum arafa bir baslamaya calisiyorum ve bozuyorum ama olsun böylede iyiyim sükür.

Yine kilo alirsin diyenlere kapak olsun spor herseyin ilaci kizlar benden söylemesi veremiyorum.demeyin kendinizi zorlayin.

Armut pis agzima rüs olmuyor maalesef en cok ben isterdim onu

tebrikler.... o kadar kilo vermek çok zor ve ne güzel verdiğin kiloyu almamışsın ne güzel yaa okudukça daha bi azim geliyor insana bende doğum sonrası aşırı kilo aldım 20 kilo vermem lazım yaza kadar off offf..biraz daha bu azimlerden okuyayım ve yöntemleri iyice öğreneyim tekrar tebrik ederim darısı bize artık :)

Amin canim ama 20 kilo cok dolayisiyla spor şart. Aksam yemeklerini kes ve spora basla bukadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…