Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

Bende Mönchengladbachdan. Almased iyi birsey ama tadi igrenc, herzaman yapabilecegin bir diyet degil. ben kafama göre yapiyorum, bazen almased iciyorum bazen yemek yiyorum ama sonuc itibariyle aldigim kaloriye dikkat ediyorum.

aaaa yakinmisiz biz yaaaa :)

kiz kullaniyormusun hala? :26: acaba bendemi kullansam, pahalida degilmis zaten.
bu arada chocolatecimmm senin basari öykünü okuyunca ist bei mir der groschen endgültig gefallen :) cok cok tsk ederim bunun icin.
hele ki resimlerini gördügüm an o kadar inanmistim ki kendime. hatta annemi cagirdim onada gösterdim resimlerini.
annem cok taktir etti seni masallah cok güzel olmus dedi
insallah bende bir gün basari öykmü yazarimm. AMINNNN :)

Canisi ich versuche es nicht zu vergessen :) Ama haplarla aram iyi degl benim hep unutuyomm :)) aber wenn ich ins sport gehe nehme ich sie aufjedenfall:) Die sind sehr günstig vor allem hält die packung ein monat wenn du 2 am tag nimmst. Apothekede sormustum bi basladi fiyati 20 eurodan bis 45 euro. Dedim yuh her ay okadar para vermem. Sonucda ise yaricakmi yarramicakmi onuda bilmiyodum. Dm de aynisi hauptsache da ist lcarnitin drin :)
Evet gercekden Choholate in basari öyküsünü bende okuyunca baya bi dank etmsti. Ve resimler resmen azim acik kalmisti :) 40 bin kere masallaahh canim :)
Simdi tam chocolate olmussunn :) Canim cekdi simdik kiz baska nick bulamadinmi sennnnn

Ayyy yerim ben onu ellerinden öperim annenin Birgün degil en kisa zamanda yazacaksin basari öykünü!!! Yarina erteleme canim

Ahahaha blanke ironie dimi, konunun sahibinin adi CHOCOLATE

ahh ne güzel bir duygudur arkadasım tebrk ediyorum tekrar tekrar seni. Bugün benm diyetmde 50.günüm ve yaklaşık 10 kilo vermiş bulunmaktayım. Sadece diyetle ama çünkü diyetisyenim vucudumda çok yağ oldunu spor yaparsam yağların kasa dönüşecegini ve vermemn daha zor olacagını söyledigi için kılımı bile kıpırdatmadım henüz.Ama bu ay son..sonra bende güsel bir salona yazılıp havuzundan falanda faydalanacagım..Benm en büyük yardımcımsın,motivemsin bilmesende
seve seve yardim ederim, üstelik hepinize tek tek

Istiyorsan beni msne ekle ordan daha iyi konusuruz elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim
Ben ekledmde ne oldu ki( sen beni eklemeden olmuyor..
benm msn em öle galiba 2 tarafnda eklemesi gerekiyor görüşme için.hemen hemen her aksam bakıyorum yoksun(

bende bayıldım aman nazarlar degmesin sana

Ayyy yerim ben onu ellerinden öperim annenin Birgün degil en kisa zamanda yazacaksin basari öykünü!!! Yarina erteleme canim

hihi ben su an aachenda ailemin yanindayim canim, mart ayinda kölne gidiyorum yine, uni icin. aachen mönchengladbach yakin ama, bazen kölne giderken mönchengladbach rheydt'te aussteigen ediyorum, um den zug nach köln zu nehmen
insallah canimmm, daha 19 kilom kaldi ondan sonra yazacam insallahhh

:))) simdi tam nickin sana uymus :))) Du bist auch sehr gut gebräunt :)) Bende gidicem zayiflayinca soliye

evett bencede tam uymus, cok güzel olmussun canim masallahh, yeni ekledigin fotolari gördüm
sevdalimmm ben beyaz kalmayi tercih ediyorum

Maşallah Maşallahhh Bende istiyoruma rtık zayıflamak (( kimi az ve sık ye diyo kimi 3 öğün ve tok ol diyo ne edeceğimi şaştım valla şimdi leslie yapıyorum günde en az 3 mil yapıyorum 25-3 lt de su içiyorum işe yarar inşl spor kış günü dışarda yürünmüyo ne yapabiliriz başka

canım haberlesemedik ben pek anlamadığm için yazamıym sen bana bişiyler desen bende yapsan senin resimlerine bakıp sadece ic çekip belki bi umut zayıflcam diye beklıyorum ne olur sen basarmışsın bende başara bilirim yardım edersen canım arkadasım ba eni unutma bekliyorum tatlım resimlere bayıldm bu arada unuttuyodum soylemeyi

harikasin ya soyleyecek soz bulamadim hayatimda ilk defa boyle bi azim gordum masallah
Allah bir daha aldirmasin darisida basima:)
bende 80bucuk kiloyum suan 55 olmak hayalim dogum sonrasi bu hale geldim ama kararliyim yaza kadar sartladim kendimi ellileri gorecegim insallah

Canım azmine ve karalılığına maşallah diyorum yeni bir sayfa açmışsın hayatında sağlıkla kal inşallah hepimizede aşıla bu hırsı inşallah bizde senin gibi başarırız ........ Diliyorum rabbimden.....

Maşallah sana ne kadar güzel olmuşsun Yüzünü çook beğendim zaten İnş ben de zayıflarım 65 kiloyum ben de 55 olsam ne iyi olur

Merhaba canım

Başarı öykünü okudum ve resimlerine baktım maşallah sana çok güzel kilo vermişsin gerçekten çok güzel olmuşsun. Ben de uzun süredir kilo verme telaşı içindeyim sen 50 vermişsin ben daha 25i tamamlayamadım sen kısa sürede verdin sanırım ben yaklaşık 1.5 senedir ancak bu kadar verebildim çok yavaş ve sporsuz verdiğim için sanırım :26: nedense spor işkence gibi geliyor ya ben de 132 ile başladım ben de 75 olmak istiyorum boyum 1.73 idealim 75miş. önümde 30 kilo var daha neyse az gitsin öz gitsin ama yeterki gitsin diyenlerdenim. Ben de hedefime ulaştığımda en azından 80leri gördüğümde bir başarı hikayesi oluşturacağım Seni tebrik ediyorum.
Boyun kaç onu merak ettim canım :44:

Canim Spor yapmadigin icin iskence gibi geliyor. Bir iki yapsan zevk bile alirsin. Bence denemekte fayda var. Ne kaybedersinki. Evet cok cabuk vermene gerek yok yavas yavas versende olur ama Spor yaparsan fazla sarkma olmaz en azindan.

Canim sana sadece söylediklerimi tekrarlayabilirim zaten suanda bende diyeti biraktim kendim okuyup yeniden baslamam lazim

ama belirli sorun varsa tekrar tekrar sor mutlaka cevaplarim tabii nasil yapdigimi. Zayiflicam diye bekleme diyete basla spor yapamiyorsan bile günlük 2 saat yürüyüs yap mp3 calarinla. Yürümek bile inanilmaz faydali geliyor inan bana!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…