Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

canım öncelikle tebrik ederim ve en kısa zamanda kalan kilolarınıda vermeni dilerim..yalnız kepek ekmeqi kansızlıqa yol açıyor bilgin yok sanırım..çavdar buqday yada tahıllı tüketirsen saqlıklı ekmek yemiş olursun..tekrar tebrikler

kepek ekmek demiyelimde en cok siyah ekmek olmasina dikkat ediyorum zaten artk onuda neredeyse hic tüketmiyorum canim ama faydali bir bilgi tsk ederim.

Sagol canim sende neredeyse 25 kilo vermissin bende seni tebrik ederim

Tebrik ederim canım azmin zaferi bu olsa gerek.

Ne kadar zamanda verdin kaç kilo idin şimdi kaçsın neler yedin açıklarsan sevinirimmm..

Tebrik ederim canım azmin zaferi bu olsa gerek.

Ne kadar zamanda verdin kaç kilo idin şimdi kaçsın neler yedin açıklarsan sevinirimmm..

3-3,5 ay oldu diyete basliyalim. 135 kilo ile basladim suan 113 kiloya düstüm boyum uzun oldugu icin en fazla 80 kiloya düsmek istiyorum, daha önce 75 kiloyken kemiklerim sayiliyordu cünki cok zayifta sevmedigim icin hedefim 80-85 kilo.

Canim sabahlari ve öglenleri ikiser tane siyah ekmek yiyordum önce aksam yemeginede evde ne yemek varsa onu. Evde yapilan yemeklerden yiyorum orda hicbir degisiklik yapmadim. Bu aralar diyet Shake iciyorum sabah ve öglen aksamda yine ne varsa onu. Birde atistirma huyumu terk ettim.

Öyle sabit diyet listelerine oldum olasi gelemem onun icin kafama göre yiyorum sadece miktarina dikkat ediyorum canim.

Tsk ederim kizlarr ama daha cok uzun yolum var beraber devam zayiflariz insallah.

süpersin ya 3 ay ne dmek bnm de 30 kilo vermem lazım nasıl yapacıgımı şaştım vallahi

Canim daha önce cok denedim diyet yapmayi hicbiri olmadi bu isin Püf noktasi spor rejimle en fazla 4-5 kilo atilir ama bizimki asiri kilo vermek zorunda olanlar icin Spordan geciyor bu yol. Spor yapmadigin sürece isin cok zor. Ben okadar tembelimki, yapamasaydim ben yapamazdim Sporu inan. En azindan 15 dakika ile basla iki gün sonra yetmeyecek daha fazla Spor yapmak isteyeceksin inan bana.

Çok iyi vermişsin maşşallah,inşaallah tüm fazla kilolarını verir, bi daha kilo sorunuyla uğraşmazsın canım.

Insallah canim nasil olduda ipin ucunu bukadar kacirdim bende bilmiyorum Tiroid hastaligiminda katkisi oldu bu sonuca, hareketsizligiminde neyse yolun neresinden dönersek kardir daha yasimiz genc sonucta. Umarim hickimse ugrasmaz su kilo sorunuyla.

bana göre deil spor ya tembelim çünkü
bütün gün yatıyorum evde
psikolojim bozuldu evde yaa

Benim kadar tembel degilsindir inan bana, tembellik zaten hareketsizlikten geliyor. Biraz baslasan doyamazsin hep daha fazla hareket etmek isteyeceksin. Karar senin, denemekte fayda var, kaybedecegin kilolardan baska hicbirsey yok!

tebrikler, sen 22 kilo vermissin ben 5 kilo veremiyorum, Ama ugrasiyorum, masa basi calisanlar grubunda beraberce zayiflamaya calisiyoruz, vazgecmek yok, Elma sirkeli su iciyorum bende... faydasi varmi gercekten, ben pek anlayamadim. Yesilcay iciyorum ayrica hergun 1-2 fincan

Allah şifa versin canım tüm hastalara,inş. evet kmse uğraşmasın kilo sorunuyla.
Herkes hayatının bi döneminde kilo alabilir ama nasıl aldıysa öylede verebilir.
Sadece birazcık çaba = huzur,sağlık.

öncelikle seni tebrik ediyorum 22 kg. süper bir kilo 3 -3.5 ay için ben yeni doğum yaptım 3 ay oluyor ve maalesef 23 kg. fazlam var aynalara küstüm diyebilirim hamur işlerine dayanamıyorum sürekli kızımla evdeyiz hal böyle olunca sürekli yeme alışkanlığı kazandım bir an önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan umarım başarırım...

Öncelikle tebrikler
umarım tamamına erer ve ıstedıgın kıloda kalırsın
nacizane sunu demek ısterım
kepek ekmegı tamamen hayatımıza odaklamayalım cunku beyaz ekmektede alacagımız vıtamınler var
ve makarnayı azaltmayın fazla yada hayatınızdan cıkarmayın cunku;
makarna ve patates kas yapımızı saglam tutar
ben neredeyse her oglen yagsız ve tuzsuz fakat cesnılı olmak uzerte yedım bır kase kadar ve daha ıyı kıloverdım cıdden
herkese basarılar...

Canim benim doktorumdan aldigim tavsiye bu. Hatta Beyaz ekmekle beraber Makarnayi ve pirincide hayatimdan cikarmami söyledi ancak ben Makarnasis bir hayat düsünemedigim icin pek uymuyorum.

bukadar kısa bir sürede 22 kilo mucize gibi.. ben aylarca uğraştım 5 kilo verdim 5 kilo daha vermem lazım ama

Yok canim Mucize degil, sen onu birde bana sor okadar Spor yapiyorum resmen suyum cikiyor ve bazen haftalarca kilomdan bir gram eksilmiyor ozamanlar moralim cöküyor gercekten. Bir kac haftalik durgunluktan sonra neredeyse bes kilo birden gidiyor sonra yine duruyor. Neyse artik gitsinde nasil giderse gitsin diyorum ben.

Canim sende yarilamissin madem hedefin cok büyük degil (hani en azindan benim hedefime göre) ozaman zayiflamananin biraz daha uzun sürmesinde bir sakinca yok aksine, gögüslerde vesayri sarkma olmaz nekadar uzun sürerse okadar iyi. Bes kilosunu basarmissin geri kalaninida basarirsin mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…