- Konu Sahibi _chocolate_
-
canım öncelikle tebrik ederim ve en kısa zamanda kalan kilolarınıda vermeni dilerim..yalnız kepek ekmeqi kansızlıqa yol açıyor bilgin yok sanırım..çavdar buqday yada tahıllı tüketirsen saqlıklı ekmek yemiş olursun..tekrar tebrikler
Tebrik ederim canım,ne kadar sürede verdin 22 kiloyu?
Tesekkür ederim Canim hemen hemen 3 - 3,5 ay oldu dedigim gibi arada cok bozdugum günler oldu.
Tebrik ederim canım azmin zaferi bu olsa gerek.
Ne kadar zamanda verdin kaç kilo idin şimdi kaçsın neler yedin açıklarsan sevinirimmm..
süpersin ya 3 ay ne dmek bnm de 30 kilo vermem lazım nasıl yapacıgımı şaştım vallahi
Çok iyi vermişsin maşşallah,inşaallah tüm fazla kilolarını verir, bi daha kilo sorunuyla uğraşmazsın canım.
bana göre deil spor ya tembelim çünkü
bütün gün yatıyorum evde
psikolojim bozuldu evde yaa
Insallah canim nasil olduda ipin ucunu bukadar kacirdim bende bilmiyorum Tiroid hastaligiminda katkisi oldu bu sonuca, hareketsizligiminde neyse yolun neresinden dönersek kardir daha yasimiz genc sonucta. Umarim hickimse ugrasmaz su kilo sorunuyla.
Tesekkür ederim Canim hemen hemen 3 - 3,5 ay oldu dedigim gibi arada cok bozdugum günler oldu.
Öncelikle tebrikler
umarım tamamına erer ve ıstedıgın kıloda kalırsın
nacizane sunu demek ısterım
kepek ekmegı tamamen hayatımıza odaklamayalım cunku beyaz ekmektede alacagımız vıtamınler var
ve makarnayı azaltmayın fazla yada hayatınızdan cıkarmayın cunku;
makarna ve patates kas yapımızı saglam tutar
ben neredeyse her oglen yagsız ve tuzsuz fakat cesnılı olmak uzerte yedım bır kase kadar ve daha ıyı kıloverdım cıdden
herkese basarılar...
bukadar kısa bir sürede 22 kilo mucize gibi.. ben aylarca uğraştım 5 kilo verdim 5 kilo daha vermem lazım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?