• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

tebrikler cnm bn diyete 78 le basladim ve 65 le bitirdim bni kimse tanimadi kilo verdigim icin yuzum falan degismisti cunku sende oyle olmussun umarin diledigin kiloya ulasirsin tekrar tebrikler cnmm
78 kiloluk halim
$50177211.jpg
65 kiloluk halim insana yasama sevinci geliyor hakikaten
$68.jpg

Allah'ım nasıl motive oldum anlatamam. Evet evet ben de başarıcam bende :) Burda zayıflayan ve resmini paylaşan tüm bayanlara çok ama çok teşekkür ediyorum. Nasıl motive ettiniz beni anlatamam ayrıca çok ama çok güzel olmuşsun konu sahibesi. Prenses gibi hatunsun maşallah :) Hadi darısı başıma seviyorum sizleri :54:

canım naber senden bı haber yok valla bıraz tuyo verırsın dıye bekledım ama kendım doğrumu yanlısmı bılmeden yapıyom bıseyler bu arada 5 kılo vermısım sporada devam edıyom haslama yağsız tuzsuz sabahları 2 dılım layt ekmek yağsız sut ve peynır boyle yıym sence bı zararı varmı canım

canım naber senden bı haber yok valla bıraz tuyo verırsın dıye bekledım ama kendım doğrumu yanlısmı bılmeden yapıyom bıseyler bu arada 5 kılo vermısım sporada devam edıyom haslama yağsız tuzsuz sabahları 2 dılım layt ekmek yağsız sut ve peynır boyle yıym sence bı zararı varmı canım

Canim gayet güzel yedigin seyler cokda az yememeye dikkat et metabolizman yavaslar yoksa. Daha nolsun 5 kilo vermissin bile canim ben zayiflarken ne yedigimden cok nekadar kalori aldigima dikkat ettim. 800 kaloriyi gecmemeye dikkat ettim ve hep 1500 kalori sirf sporda yaktim. arada bir gectigimde oldu tabii 800 kaloriyi cokta kasmadim kendimi canim birseyi istedigi zamanda yedim yani.

Makarna, ekmek gibi yiyecekler yag yakimini yavaslatiyormus onun icin onlardan uzak durmak lazim. Ama süper gidiyorsun bence 5 kilo kulaga az gelsede belli oluyor bile! devam böyle canim

_chocolate_

nolur bana da yardımcı ol artık yalvarır durumdayım her zayıfladım diyene ama sen 50 kilo vermişsin sana hayli hayli yalvarırım:43:
800 kaloriyi nasıl hesapladın? ve bana 1 gün içinde neler yediğini yazar mısın? beyninde nasıl bitirdin? ben beynimde bitiremiyorum ki:(
100 kiloyum:43:

canım benım nasıl oldun sen yuz kılo bıraz bahsedermısın bu arada kendımı yanıtayım adım demet 85 ten bır ayda 5 kılo verebılen ama o 5 kılo bana suprız oldu hıc verebıleceğimi sanmıyodum ama canım dıyorum kı eğer ben bır yam yam gibiher sey yıyen hıc kendıme kıloyu takmaz raht ca hıc bır gunu tatlısız cukulatasız sımıtsız kekler boreklerı saymıyom bıle benım evın ıcı ınan bana resmen pastane gıbıydıkı ben her gun usenmeden yapar bıde oturur yerdm artık fırınımı bıle calıstırmıyom kı hıc ama hıc bısey yapmıycm dedım ve zayıflamaya karar verdım kendımı spora adadım yesıl cay elımden dusmuyo bırde etı formun cesıtlerı onlarla yasıyorum artık ınsalah sende benım gıbı bır gunde değiştirirsin tum hayatını ben aralık 12de doğru yolu buldm tum ısteyenlerde bulur ınsallah canım

_chocolate_

nolur bana da yardımcı ol artık yalvarır durumdayım her zayıfladım diyene ama sen 50 kilo vermişsin sana hayli hayli yalvarırım:43:
800 kaloriyi nasıl hesapladın? ve bana 1 gün içinde neler yediğini yazar mısın? beyninde nasıl bitirdin? ben beynimde bitiremiyorum ki:(
100 kiloyum:43:

Benim zayiflamamda eski erkek arkadasimin cok etkisi oldu acikcasi :16: Birbirimizi ilk defa yazin görecektik onu görene kadar zayifliyayim güzelleseyim diyerek kendime baski yapdim. En azindan bir ise yaramis oldu hossik :1::ssz:

Birde isin püf noktasi ilk 2-3 gün dayanmak! ilk 2-3 gün sadece yememeye konsantre olun, migde birkac günde hemen kücülüyor nefis terbiye oluyor! Ondan sonra yavas yavas Spora baslayin. Abartmayin sporu tadinda birakin, rejimde oldugu gibi spordada ilk birkac sefer cook zorlanacaksiniz onun icin sadece yarim saat yapin önce. Sonra baktiniz kolaylasti 15er dakika uzatin her kolaylastiginda! Birgün bakacaksinizki saatlerce yapsaniz ter sorunun spor yaparken can sikilmasi olacak :1:

Ilk birkac gün coook zor ama dayanin etrafinizdaki insanlari ögretin yediginiz zaman engel olsunlar mesela bu ilk birkac gün sonra kolaylasacak zaten hele birde birkac hafta dayandikdan sonra cocuk oyuncagina dönüsüyor inanin buna! haftada birde güzel bir ögün caninizin istedigi yemegi izni verin kendinize.

Son düzenleme:
ahh canım hikayeni çok büyük keyif ve heyecanla okudum bir an o ilk resimlerinde kendimi gördüm bende şuan itibariyle zayıflamak istiyorum daha öncelerde diyet denemelerim oldu güzelde kilolar verdim fakat daha sonrasında hamilelikler ve doğumlarımda bu kiloları fazlasıyla aldım şimdi kilomu söyleyecem ama inan korkumdan çok uzun zamandır tartılmadım bile..ama seninde hikayeni okyunca birden heyecanlandım bende zayıflamak istiyorum bana çok güzel örneksin..bulunduğum yerde dışarıya çıkıp yürüyüş yapma ve spor salonuna gitme gibi bir imkanım yok ne yaparsam evde yapmak zorundayım birde 2 tane küçük çocuğumda var mecbur bu şekilde olacak. o spor aletini araştırıp almaya çalışcağım bi ekilde bi yerden başlamak gerekiyor.bende kendime göre hiçbir kıyafet bulamıyorum sıkıntılar bitmiyor.allah var eşim çok anlayışlı bana bu konuda hep destek..şimdi sizlerden güzel kilolar vermiş olan bayanlardan ve canım senden destek beliyorum verebilirim dimi...ayyy inşallahh...takipte olacağım...

canım benım bugun le beden bır elbıse gıydm ve oldu hemen aldım cok mutluyum xxl den le bedene dusmusum senınde cok etkın var cok sevıyorum senı tesekkurlr canım

canım öncelikle tebrk ederim.50 kilo vermiş biri olarak yeniden doğmuş olduğunu çok çok iyi anlıyorum.ayakta alkışlıyorum seni.tebrikler:nazar:

maşallah sana binlerce kez.. gerçekten azmine, zaferine hayran kalmamak mümkün değil. ne güzel yazmışsın , resimlerinde harika görünüyorsun. inan bana belki 2 saattir kesintisiz baştan sona okudum tüm yazdıklarını. bende 120 kiloyum ve artık nefret ediyorum kendimden. ama her nedense ne zaman iyice kafama taksam zayıflamayı , ben daha çok yiyorum yaa.. 10 kilo veriyorum, bıkıyorum rejimden spordan. benim halim ne olacak bilmiyorum, rabbim banada nasip eder umarım sendeki azmi. sevgiyle sarılıp, tekrar tekrar tebrik ediyorum seni.. mutlu günler dileğiyle canım..

Merhabalar. O kadar çok kilo vermiş ve öylesine değişmişsiniz ki hayran kalmamak elde değil. Tebrik ediyorum. Ben de 94 kiloyum şu an ve hiptirpidim var. Kilo vermem çok zor ama bu azimli öyküleri okudukça bana da bi azim geldi. Maşallah diyorum size.:97:

Maşallah takdir ettim, ayakta alkışlıyorum daha 6 kilo verdim ama sanki bu kiloda sabitlendim. 10 kilo daha vermem gerekiyor. güzel örneksin sevgiler..

tabıkı gelmezsın buraya demı sekerım nasılsa sen zayıfladın bızlemı uğrascan bızım dertlerımızımı dınlıcen ah canım senı sevıyoruz ve unutmayacağz senıde herzaman burda görmek ısterız

Back