- Konu Sahibi _chocolate_
-
Owww nekadar sevindim canim resimlerini göstersene merak ettim degisimi. 15 kilo az degil vermesinin nekadar zor oldugunu iyi biliriz. Tebrikler canim bu senin basarin sonucuyla gurur duyabilirsin
Evet simdide geldik size yeni resimlerimi gösteriyorummmm :)
Eki Görüntüle 238909
Eki Görüntüle 238910
Eki Görüntüle 238911
Karin ve gögüs bölgemde cok az sarkma oldu ama rahatsiz edici boyutta degil. Diyete baslarkan internette arastirmistim ve gördügüm resimler beni cok korkutmustu. Hic öyle olmadi sükür. Sporunmu faydasi oldu yoksa neden bilmiyorum. Ancak cerrahi müdahaleyi yinede düsünüyorum gögüslerime onlari oldum olasi begenmiyordum cünki. Kilo alip vermeden öncede biraz sarkiklardi biraz büyük olduklari icin. Onun disinda vücudumda hicbir hasar yok.
tam olarak 8 ay canim, suanda rejimi ve sporu birakmis durumdayim ancak sükür hic dikkat etmedigim halde 2,3 kilo aldim ama kilom sabit kaldi.
chocolate valla çok güzel olmuşsunuz. konuyla alakalı değil ama birşey dikkatimi çekti saçlarınız düzken daha genç ve güzel görünüyorsunuz. dalgalar bukleler size pek yakışmıyor gibi geldi..
slm canım sana bişe sorucam ben günlük 2 saat yürüyorum yediklerime çok dikkat ediyorum kilo veremiyorum acaba birden gidermi 2 3 kilo hiç başına geldimi böyle birşey
canım benım bu kılo verme maratonumda sende yanımda olduğun ıcın cok tesekurler ve su anda artık bende sabahları tartıya cıktığımda 67 aksam cıktığımda 68 bucuk falanda oluyo ama yınede ben 6 rakamları gorduğum ıcın ınanılmaz mutluyum ve gercekten kkadınlalr kulubune ve canım sızler basta olmak uzere cok tesekur edıyorum su anda artık yenıden doğmus gıbı hıssedıyorum ve ınanılmaz derecede mutluyum ve uc kılo daha verırsem bence tam ıdael kıloma ulascam ınsallah ve en kısa zamanda bende yenı ve eskı olak uzere ıkı boy resımlerımı yuklucem canım benım cok ıyısın guzel sozlerın ıcın cok sağol
ah canım ahh ne kadar güzel olmuşsun tebrik ediyorumm....büyük başarıı,, darısııı banaa.. umarımm bende halledrim .. şu an kaç kilosunn....bende 172 boy 105 kiloyum.. örnek menü verebilirmisin?
pei eliptikle zayıfladım diyorsun bende voit AT-300 almayı düşünüyorum seninkiyle özellikleri nasıl bakarmısın lütfen işe yarar mı bu alet iyi birşey almak istiyorum faydasını görmek istiyorum .çünkü 15 gün yediklerime çok dikkat ediyorum ama sadece 1.5 kilo vedim .eksik birşeyler var oda spor sanırım .ama pes etmeyeceğim
tebrik ederim. gerçekten çok çok büyük başarı. resmen 2 farklı insan görüyorum foto.larda.
gayet güzel hoş bir bayan olmuşsunuz...bana acayip bir motivasyon oldunuz inşallah ben de başarıcam ...
...
öncelikle seni tebrik ediyorum hani derler ya helal olsun gerçektende helal olsun.çok büyük bir yol kat etmişsin.Bende bir yola çıktım kk da okuduğum yazılar gördüğüm resimler beni de çok güzel motive ediyor.Başlangıç kilon benim başlangıç kilomla aynı hani resmimi koysam ondada bir fark yok denilebilir.inşaaallllh 3 beş ay sonra ki koyacağım resimler arasındada fark olmaz.Hayatla ve insanlarla savaşmanın nasıl zor olduğunu sende benim kadar iyi biliyosun (şuan unuttuğunu sanmıyorum )o yüzden bu yolda psikolojik desteğini istiyorum.ben biraz anlatayım naptığımı 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenyorum.sadece sabahları 2 dilim ekmeğim ve kahvaltılıklar var . ara öğünlerde meyve yada diyet bisküvi öğle ve akşam yemeklerinde yoğut salata sebze yada beyaz et az olmak şartıyla haftada 3 kez 45 er dakika spor salonuna gidiyorum(45 dakikadan fazlası dokturum tarafından yasaklandı )şuana kadar 9 kilo verdm ekstra bir yöntemin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?