- 30 Aralık 2019
- 634
- 1.294
- 113
- 33
Insallah hamilelikten dolayı olmuştur kuzumAy bismillah bende grip oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah hamilelikten dolayı olmuştur kuzumAy bismillah bende grip oldum
Kaset test ne kuzum ? Cumartesi ya da pazar adet olmam lazım. Erken gebelik testimi alayım yarın ?Direk kaset test al canım ne zaman adet olacaksın?
Gebelik testi de tatlım ama marka ismi konusunda arkadaşlar yardımcı olsun güvenilir bir kaset test biliyorlar.Kaset test ne kuzum ? Cumartesi ya da pazar adet olmam lazım. Erken gebelik testimi alayım yarın ?
sabah sabahta sivilcelendim. İdrarım yanıyor sanki. Dün evde iş yapınca da kasığım battı. Adet öncesi belirtimde yok. Vücudum ya kendini hazırlıyor ya da hamileyimGebelik testi de tatlım ama marka ismi konusunda arkadaşlar yardımcı olsun güvenilir bir kaset test biliyorlar.
Varsa yarın muhtemelen onda da çıkar yanına erken gebelik de al.
Bende olmadı hayatım ama ucunda iğne batması gibi olduğunu söylüyorlarKkzlar bişey sorucam bu göğüs hassasiyeti nasıl oluyor ? Tamam mesela benim elleyince uçları acıyor ama elleyince değilde içten kendi kendine bi ağrı var göğüslerimde
Öyle oluyor kuzum içten içe ağrı oluyor şişiyorKkzlar bişey sorucam bu göğüs hassasiyeti nasıl oluyor ? Tamam mesela benim elleyince uçları acıyor ama elleyince değilde içten kendi kendine bi ağrı var göğüslerimde
Amhin kac cikti canim?Kızlar benim moralim çok bozuk. Bende amh düşüklüğü ve çikolata kisti var. Hormonlarım normal. 2 hafta önce hsg çekildim orada da sorun yok. Eşimin sperm testi sonucunda morfoloji bayagi düşük çıktı ve ultrason çekildi varikosel çıktı. Sonuçların öyle gelmesi onun da moralini cok bozdu doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi. Ne yapacağız bilmiyorum içimden hiçbi sey gelmiyo ameliyat olmadan değerini yükseltmenin bi yolu yok mu yoksa gidip tüp bebek için yer aramaya mı başlasak
Evet genelinde elleyince bişey yok ama içten bi sızlama varÖyle oluyor kuzum içten içe ağrı oluyor şişiyor
Anladım canımBende olmadı hayatım ama ucunda iğne batması gibi olduğunu söylüyorlar
Bu arada gittim koşa koşa bu yağmurda erken gebelik testi aldım sabah bende yapacağımÖyle oluyor kuzum içten içe ağrı oluyor şişiyor
Bana bak canann birlikte yapalım 9 çeyrek gibiBu arada gittim koşa koşa bu yağmurda erken gebelik testi aldım sabah bende yapacağım
Adetten önce belirtin oldumu peki ? Benim mesela yumurtlama olduğu gece birliktelik oldu o zaman rahimde kasılmalar oldu çok net hissettim sonraki 3-4 gün çok ağrım oldu. Bir kaç gündür ağrı hafifledi ama eğilim kalkarken yatakta dönerken sağ kasığımda batma oluyor ve dehşet bi şekilde gazım varBende olmadı hayatım ama ucunda iğne batması gibi olduğunu söylüyorlar
Ay çok erkenn eşim çıkmış olursa evdem o saatte yapalıımBana bak canann birlikte yapalım 9 çeyrek gibi
Ay çok erkenn eşim çıkmış olursa evdem o saatte yapalıım
Ayy inşallah olumlu sonuç alırsınız güzel haberlerle gelirsiniz heyecanla bekliyecem siziBana bak canann birlikte yapalım 9 çeyrek gibi
3 4 gün ağrı bendede oldu şuan sessizlerAdetten önce belirtin oldumu peki ? Benim mesela yumurtlama olduğu gece birliktelik oldu o zaman rahimde kasılmalar oldu çok net hissettim sonraki 3-4 gün çok ağrım oldu. Bir kaç gündür ağrı hafifledi ama eğilim kalkarken yatakta dönerken sağ kasığımda batma oluyor ve dehşet bi şekilde gazım var
Amin inşallahhhhAyy inşallah olumlu sonuç alırsınız güzel haberlerle gelirsiniz heyecanla bekliyecem sizi
Bi sorun var ben testi nerden alcam kocaml aynı anda çıkıp aynı anda eve giriyoruzAyy inşallah olumlu sonuç alırsınız güzel haberlerle gelirsiniz heyecanla bekliyecem sizi
Amin canım yaaAmin inşallahhhh
Eczane 9 da açılıyor 7 de açılsa 7 de de yaparım. Hangi marka alıcam kuzumAy çok erkenn eşim çıkmış olursa evdem o saatte yapalıım