Eyvahh o kötü işte yaa birlikte gelmiyorsanız hmn al eczanedenBi sorun var ben testi nerden alcam kocaml aynı anda çıkıp aynı anda eve giriyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyvahh o kötü işte yaa birlikte gelmiyorsanız hmn al eczanedenBi sorun var ben testi nerden alcam kocaml aynı anda çıkıp aynı anda eve giriyoruz
Burda 8 buçukta açılıyor eczanelerEczane 9 da açılıyor 7 de açılsa 7 de de yaparım. Hangi marka alıcam kuzum
Yanlış hatırlamıyorsam sağlıkçıydın test verme ihtimalin yok muBi sorun var ben testi nerden alcam kocaml aynı anda çıkıp aynı anda eve giriyoruz
Ben gizli saklı iş yapamıyorum akşam birlikte alsak ne olur ? Gebeysem değilim der surpiz yapardım akşamEyvahh o kötü işte yaa birlikte gelmiyorsanız hmn al eczaneden
Özel klinikteyim balım yakında rezidanstan başka birşey yok. Yürüyerek eczaneye giderim ama.Yanlış hatırlamıyorsam sağlıkçıydın test verme ihtimalin yok mu
Ee o zmn birlikte al canım ben gizli yapıp süpriz yapacaksan diye dedimBen gizli saklı iş yapamıyorum akşam birlikte alsak ne olur ? Gebeysem değilim der surpiz yapardım akşam
Anladım canım hastanede falandan bi rest yaptır garanti olur diye dedimÖzel klinikteyim balım yakında rezidanstan başka birşey yok. Yürüyerek eczaneye giderim ama.
Bende bir sanah boğaz ağrısıyla uyanıp sinizute yakalandım. Gebelik şüphem dolayısıyla ilaçsız zor bir süreçtiBen de 2-3 gündür boğaz ağrısıyla yanmayla uyanıp bi de sinüzit ağrısı gibi baş ağrısı yaşayınca ha gayret grip oluyorum galiba diye sevinmiştim Ama tam anlamıyla olamadım. Olmayacağım da galiba.
Grip olanları tebrik ederim
Predictor aslında iyi diyorlar ama boşuna 120 lira vermeyeyim dedim mirateckh vardı ondan aldım canımEczane 9 da açılıyor 7 de açılsa 7 de de yaparım. Hangi marka alıcam kuzum
dün evdeydim ama erken diye kan vermek istemedim. Yarın adetime 2 gün kalmış olucak sanırım yanıltmaz. Ay kızlar ağlarım gebeysem. Çok saçma ama bu ay kasıklarım kaşındı hep. Özellikle tek taraflı. Kan dolaşımındanmı acaba ?Anladım canım hastanede falandan bi rest yaptır garanti olur diye dedim
Nee 120 liramı ? Kız boşver ben almicam o kadar para veremem beta baktırmak kaç paraPredictor aslında iyi diyorlar ama boşuna 120 lira vermeyeyim dedim mirateckh vardı ondan aldım canım
Adetten önce bir belirtim yoktu canım inan.Adetten önce belirtin oldumu peki ? Benim mesela yumurtlama olduğu gece birliktelik oldu o zaman rahimde kasılmalar oldu çok net hissettim sonraki 3-4 gün çok ağrım oldu. Bir kaç gündür ağrı hafifledi ama eğilim kalkarken yatakta dönerken sağ kasığımda batma oluyor ve dehşet bi şekilde gazım var
Roll de güzel şaşırmadı bende varsa çıkardı yoksa ben beyaz çıktıPredictor aslında iyi diyorlar ama boşuna 120 lira vermeyeyim dedim mirateckh vardı ondan aldım canım
Beraber alın eve gecerken canımsagolsun benımkıde ıkı dakka bırakmıyor bazen ,beraber gıdıp alıyoruzbayramda ben hı eczaneye gıdıp gelcem dedım niyede niye karıcıgım diye tutturduüff dedm hiç özel hayat yokBen gizli saklı iş yapamıyorum akşam birlikte alsak ne olur ? Gebeysem değilim der surpiz yapardım akşam
Hahaaha suprizi sabote ediyorlar yaBeraber alın eve gecerken canımsagolsun benımkıde ıkı dakka bırakmıyor bazen ,beraber gıdıp alıyoruzbayramda ben hı eczaneye gıdıp gelcem dedım niyede niye karıcıgım diye tutturduüff dedm hiç özel hayat yok
Yoo kan versen çıkabilirdi dün ama sen yine testini al yap yarın canım ben roll marka almıştım diğer aylar bu ayda roll aldımdün evdeydim ama erken diye kan vermek istemedim. Yarın adetime 2 gün kalmış olucak sanırım yanıltmaz. Ay kızlar ağlarım gebeysem. Çok saçma ama bu ay kasıklarım kaşındı hep. Özellikle tek taraflı. Kan dolaşımındanmı acaba ?
Iyı yapmıssın hafıf bı cızgı cıkıyor ondada.gercı tum erken gebelıklerde cıkıyor o hafıf cızgı en ıyısı kaset test.onda sahte cızgı cıkmıyor ılk 15 dkkada.her gun test yapma perılerını ınsallah bu ay pozıtıfı gorup bıtırırsın artıkPredictor aslında iyi diyorlar ama boşuna 120 lira vermeyeyim dedim mirateckh vardı ondan aldım canım
Akşam acile gidip kan veriyormuşumYoo kan versen çıkabilirdi dün ama sen yine testini al yap yarın canım ben roll marka almıştım diğer aylar bu ayda roll aldım