- 9 Mart 2022
- 8.274
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.291
- 128
İnşAllah öyledir daha 11 günüm var yumurtlamadan önce oldum grip geçti şuan tabiInsallah hamilelikten dolayı olmuştur kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah öyledir daha 11 günüm var yumurtlamadan önce oldum grip geçti şuan tabiInsallah hamilelikten dolayı olmuştur kuzum
Bunu bekliyordum dermişim kan kesin sonuç olur acaba yalancı test mi diye düşünmezsinAkşam acile gidip kan veriyormuşum
Kaset test adete 2 3 gün varken çıkarmı kuzum ?Bunu bekliyordum dermişim kan kesin sonuç olur acaba yalancı test mi diye düşünmezsin
Çıkar canım bende cuma yada cumartesi yapacamKaset test adete 2 3 gün varken çıkarmı kuzum ?
Varsa çıkma ihtimali yüksek canımKaset test adete 2 3 gün varken çıkarmı kuzum ?
Ben kendımı yendım artık sadece adetten 1 gun once test yapıyorumayy yoksa 4 aydır harcadıgım testler,nıye tek cızgı dıye sınırlı haller fln geçti çok şükürinsan merak edıyor haliyle denemeler olunca tuttumu diye.senden guzel haberler beklıyoruz bu ay ınsallah canımBunu bekliyordum dermişim kan kesin sonuç olur acaba yalancı test mi diye düşünmezsin
Benim değil ama eşimde çift taraflı varikosel varmış sperm sayısı oldukça az ve biz bunu tesadüfen öğrendik yani doktorlar diyo ya bi seneye kadar normal diye lütfen beklemeyin eşlerinize de test yaptırın biz yaptırmasak hiçbir şey bilmeyecektikCanım ne dedi doktorun? Hormon testlerinde mi birşey gördü?
Varsa cıkar canım buyuk ıhtımal.ama luteal fazın benım gıbı 10-11 gunse ancak bır gun once cıkar.Kaset test adete 2 3 gün varken çıkarmı kuzum ?
Bu sabah yaptım kaset test ve bi çizgi gördüm biliyo musun çok çok silik ama gerçekten pembeydi inşallah vardırda erken gebelikte yarın görürüm bir kaset bi erken yapıcam sabahIyı yapmıssın hafıf bı cızgı cıkıyor ondada.gercı tum erken gebelıklerde cıkıyor o hafıf cızgı en ıyısı kaset test.onda sahte cızgı cıkmıyor ılk 15 dkkada.her gun test yapma perılerını ınsallah bu ay pozıtıfı gorup bıtırırsın artık
İnşallah canım başım ağrımaya başladı genelde adetten önce ağrır ama ilaç daha bitmedi uykum var gibi ondan diyecem kendimi kandırmak istemiyorum duphaston bitmeden adet olunur mu bugün 7.Gün ilaçtqBen kendımı yendım artık sadece adetten 1 gun once test yapıyorumayy yoksa 4 aydır harcadıgım testler,nıye tek cızgı dıye sınırlı haller fln geçti çok şükürinsan merak edıyor haliyle denemeler olunca tuttumu diye.senden guzel haberler beklıyoruz bu ay ınsallah canım
Kuzucum agrısı yokmuydu hıc belırtısız varıkosel oluyormu oyle? Gecmıs olsun kuzucum tedavısı var ama sakın moralını bozmaHerseyın guzel olacagına ınan bıraz takvıye tedavı ssadeceBenim değil ama eşimde çift taraflı varikosel varmış sperm sayısı oldukça az ve biz bunu tesadüfen öğrendik yani doktorlar diyo ya bi seneye kadar normal diye lütfen beklemeyin eşlerinize de test yaptırın biz yaptırmasak hiçbir şey bilmeyecektik
Hadi inşallah canocugumbenıde etıketle bazen hepsını okuyamıyorum.zaten abone olduk artık burayahamıle kalsakta gene bakarız hep alıskanlık olduBu sabah yaptım kaset test ve bi çizgi gördüm biliyo musun çok çok silik ama gerçekten pembeydi inşallah vardırda erken gebelikte yarın görürüm bir kaset bi erken yapıcam sabah
Benim çok ilerlemedi ya. Ama bi ara çekilmez oldu düşündüm ağrısı kesici mi içsem yoksa bi nescafe mi yapsam hem baş ağrıma hem kapanan gözlerime iyi gelir diyerek ama vazgeçtim ya bişey varsa diye ama ovulasyon sonucu beni üzdüBende bir sanah boğaz ağrısıyla uyanıp sinizute yakalandım. Gebelik şüphem dolayısıyla ilaçsız zor bir süreçti
Kuzucum genelde duphastonu bırakınca adet oluyorsun.aslında duphaston baslı basına baş agrısı yapıyor olabılır.hiç düşünme hiç kafanı takma,guzel dusunelım guzellıklerı cagıralımİnşallah canım başım ağrımaya başladı genelde adetten önce ağrır ama ilaç daha bitmedi uykum var gibi ondan diyecem kendimi kandırmak istemiyorum duphaston bitmeden adet olunur mu bugün 7.Gün ilaçtq
İnşallah canım ya az bi indim vardı onuda kaybettim inşallah yanılırımda vardır kaşık ağrısı yetiyor şuan bide baş çıktıKuzucum genelde duphastonu bırakınca adet oluyorsun.aslında duphaston baslı basına baş agrısı yapıyor olabılır.hiç düşünme hiç kafanı takma,guzel dusunelım guzellıklerı cagıralım
Öyle valla hep burdayız etiketlerşm canımHadi inşallah canocugumbenıde etıketle bazen hepsını okuyamıyorum.zaten abone olduk artık burayahamıle kalsakta gene bakarız hep alıskanlık oldu
Bazen çok yoğun çalıştığında bacak ağrısı oluyordu hiç kasık ağrısı yaşamadı bizde şok olduk beklemiyorduk aklıma gelen ilk şey kadınlar her sene rutin kontrol yaptırıyor ama erkekler bu konuda malesef bizim gibi değil keşke onlar da üstüne düşse oldu.ben bilsem daha önceden muayene olmasını söylerdim ama nasip işteKuzucum agrısı yokmuydu hıc belırtısız varıkosel oluyormu oyle? Gecmıs olsun kuzucum tedavısı var ama sakın moralını bozmaHerseyın guzel olacagına ınan bıraz takvıye tedavı ssadece
Evet bu ay klomen kullandımSen klomenmı kullanıyodun
Insallah guzel haberler alirsin canim yaaİnşAllah öyledir daha 11 günüm var yumurtlamadan önce oldum grip geçti şuan tabi
AminnnnInsallah guzel haberler alirsin canim yaa