• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu bekliyordum dermişim kan kesin sonuç olur acaba yalancı test mi diye düşünmezsin
Ben kendımı yendım artık sadece adetten 1 gun once test yapıyorum🤣ayy yoksa 4 aydır harcadıgım testler,nıye tek cızgı dıye sınırlı haller fln geçti çok şükür😊😊insan merak edıyor haliyle denemeler olunca tuttumu diye.senden guzel haberler beklıyoruz bu ay ınsallah canım

Canım ne dedi doktorun? Hormon testlerinde mi birşey gördü?
Benim değil ama eşimde çift taraflı varikosel varmış sperm sayısı oldukça az ve biz bunu tesadüfen öğrendik yani doktorlar diyo ya bi seneye kadar normal diye lütfen beklemeyin eşlerinize de test yaptırın biz yaptırmasak hiçbir şey bilmeyecektik

Iyı yapmıssın hafıf bı cızgı cıkıyor ondada.gercı tum erken gebelıklerde cıkıyor o hafıf cızgı en ıyısı kaset test.onda sahte cızgı cıkmıyor ılk 15 dkkada.her gun test yapma perılerını ınsallah bu ay pozıtıfı gorup bıtırırsın artık😊😊🙏🙏
Bu sabah yaptım kaset test ve bi çizgi gördüm biliyo musun çok çok silik ama gerçekten pembeydi inşallah vardırda erken gebelikte yarın görürüm 🙏🏻 bir kaset bi erken yapıcam sabah 😀

Ben kendımı yendım artık sadece adetten 1 gun once test yapıyorum🤣ayy yoksa 4 aydır harcadıgım testler,nıye tek cızgı dıye sınırlı haller fln geçti çok şükür😊😊insan merak edıyor haliyle denemeler olunca tuttumu diye.senden guzel haberler beklıyoruz bu ay ınsallah canım
İnşallah canım başım ağrımaya başladı genelde adetten önce ağrır ama ilaç daha bitmedi uykum var gibi ondan diyecem kendimi kandırmak istemiyorum duphaston bitmeden adet olunur mu bugün 7.Gün ilaçtq

Benim değil ama eşimde çift taraflı varikosel varmış sperm sayısı oldukça az ve biz bunu tesadüfen öğrendik yani doktorlar diyo ya bi seneye kadar normal diye lütfen beklemeyin eşlerinize de test yaptırın biz yaptırmasak hiçbir şey bilmeyecektik
Kuzucum agrısı yokmuydu hıc belırtısız varıkosel oluyormu oyle? Gecmıs olsun kuzucum tedavısı var ama sakın moralını bozma🙏Herseyın guzel olacagına ınan bıraz takvıye tedavı ssadece

Bu sabah yaptım kaset test ve bi çizgi gördüm biliyo musun çok çok silik ama gerçekten pembeydi inşallah vardırda erken gebelikte yarın görürüm 🙏🏻 bir kaset bi erken yapıcam sabah 😀
Hadi inşallah canocugum🙏🙏😍benıde etıketle bazen hepsını okuyamıyorum.zaten abone olduk artık buraya🤣🤣hamıle kalsakta gene bakarız hep alıskanlık oldu

Bende bir sanah boğaz ağrısıyla uyanıp sinizute yakalandım. Gebelik şüphem dolayısıyla ilaçsız zor bir süreçti☺️
Benim çok ilerlemedi ya. Ama bi ara çekilmez oldu düşündüm ağrısı kesici mi içsem yoksa bi nescafe mi yapsam hem baş ağrıma hem kapanan gözlerime iyi gelir diyerek ama vazgeçtim ya bişey varsa diye ama ovulasyon sonucu beni üzdü😁

İnşallah canım başım ağrımaya başladı genelde adetten önce ağrır ama ilaç daha bitmedi uykum var gibi ondan diyecem kendimi kandırmak istemiyorum duphaston bitmeden adet olunur mu bugün 7.Gün ilaçtq
Kuzucum genelde duphastonu bırakınca adet oluyorsun.aslında duphaston baslı basına baş agrısı yapıyor olabılır.hiç düşünme hiç kafanı takma,guzel dusunelım guzellıklerı cagıralım😍🐥🐥

Kuzucum genelde duphastonu bırakınca adet oluyorsun.aslında duphaston baslı basına baş agrısı yapıyor olabılır.hiç düşünme hiç kafanı takma,guzel dusunelım guzellıklerı cagıralım😍🐥🐥
İnşallah canım ya az bi indim vardı onuda kaybettim inşallah yanılırımda vardır kaşık ağrısı yetiyor şuan bide baş çıktı

Kuzucum agrısı yokmuydu hıc belırtısız varıkosel oluyormu oyle? Gecmıs olsun kuzucum tedavısı var ama sakın moralını bozma🙏Herseyın guzel olacagına ınan bıraz takvıye tedavı ssadece
Bazen çok yoğun çalıştığında bacak ağrısı oluyordu hiç kasık ağrısı yaşamadı bizde şok olduk beklemiyorduk aklıma gelen ilk şey kadınlar her sene rutin kontrol yaptırıyor ama erkekler bu konuda malesef bizim gibi değil keşke onlar da üstüne düşse oldu.ben bilsem daha önceden muayene olmasını söylerdim ama nasip işte

Back