• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
17.günde yumurtlama görüyorum bir kaç aydır reglim düzene girdi çok şükür bu ay ne ateş ne ovülasyon takip ettim, 5 gün geçti üstünden ve göğüs uçlarım atletime değince rahatsız oluyorum bir hassasiyet var acıma da var ama öyle aman aman değil hiç böyle yaşatıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Umutlanmalımıyım? Geçen ay hsg çekildim bu ayda clife kullandım

Canım bnmde fazla oturamıyorum sağ tarafım çok kötü ayağımı uzattığında biran dinsede yinede ağrıyor kimyasal yaşadığımda dahi böyle ağrı olmadı duphaston kullanıyorum olursa tutunmaya yardımcı olsun diye acaba varda ondan mi oldu diye düşünüyorum göğüslerim şiş açıyor kasık ağrısından başka hiç bi belirti de yok
Kaç güh oldu canım yumurta çatlayalı? İnşallah bu belirtilerinin hepsi bebiştendir ya 😍😍😍

Kaç güh oldu canım yumurta çatlayalı? İnşallah bu belirtilerinin hepsi bebiştendir ya 😍😍😍
Bugün 7.Gün canım ilk sayfada ateş tablom var bi bakarmisin ben sadece ateş takibi yapıyordum inşallah canım ilacı boşuna içmiş olmam

tatlım benimde adetlerim düzenli fsh da 8 cıkmıştı diğer degerlerde iyiydi eşimin testleride iyi çıktı en son ben dedim hani 7 aydır olmuyor dr bi bakalım dedi ve sonuc 1.26 çıktı yani sınır cıktı direk tüp bebege yönlendirdi ben istemediğimi ve normal deneyecegimi söyledim ama en azından bilgim oldu yumurta kalitesi için vitamin beslenme artık bunlara dikkat ediyorum o yüzden sana de baktır diyorum yinede sen bilirsin tatlım hakkında hayırlısı olsun bide amh için adetli olman gerekmiyor normal zamanlarda da yaptırabilirsin bilgin olsun
Kuzucum amh degerın kotu degıl bu arada.ne tup bebegı doktorlarda ıyıce delırdı (bazıları tabıkı)eger hsgnde hıcbı sorun yoksa esınde ve sendede bence normal yolla denemeye devam et,kımının bır ayda oluyor kımının 1.5 senede.sanırım su yuzden bakmıyorlar adetken yumurtalıga baktıklarında 12 tane yumurta cıkıyor amh düştügünde sayı azalıyormus ,atıyorum 3,5 tane cıkıyormus.o yuzden oyle dıyor olabılırler.hayırlısı olsun ben zaten tüp bebege fln sıcak bakmıyorum.Allah aratmasın.hayırlısıyla hayırlı zamanlarda alacak nefesı varsa gelsın yavrum.Dr a gıtmem artık 7,8 ay sonrası bakalım kader artık.belkı ılerleyen surecte femara denerım bende.Allahım senınde gonlune gore versın en kısa zamanda kavus bebegıne.prowomenı tavsıye ederım sana

Kuzucum amh degerın kotu degıl bu arada.ne tup bebegı doktorlarda ıyıce delırdı (bazıları tabıkı)eger hsgnde hıcbı sorun yoksa esınde ve sendede bence normal yolla denemeye devam et,kımının bır ayda oluyor kımının 1.5 senede.sanırım su yuzden bakmıyorlar adetken yumurtalıga baktıklarında 12 tane yumurta cıkıyor amh düştügünde sayı azalıyormus ,atıyorum 3,5 tane cıkıyormus.o yuzden oyle dıyor olabılırler.hayırlısı olsun ben zaten tüp bebege fln sıcak bakmıyorum.Allah aratmasın.hayırlısıyla hayırlı zamanlarda alacak nefesı varsa gelsın yavrum.Dr a gıtmem artık 7,8 ay sonrası bakalım kader artık.belkı ılerleyen surecte femara denerım bende.Allahım senınde gonlune gore versın en kısa zamanda kavus bebegıne.prowomenı tavsıye ederım sana
saol canım amin hepimize tez zamanda nasip etsin inşaallah bende dr öyle deyince cok kötü sandım sonra araştırdım o kadar kötü degilmiş degerim normal muayenede de gayet iyi normal denmişti bende tüp bebek şuan düşünmüyorum olacagı varsa olur zaten ilerleyen günlerde olmazsa hsg cektirecem bi o kaldı sadece onu da iyi bir dr bulursam cektirecem şuan oluruna bıraktım ovulasyonla takip ediyorum kendimce takviye vitamin kullanıyorum bakalım artık hayırlısı

Kızlar adetime 8 gün var bugün karnım ağrıyor ve akıntının içinde kan vardı başına gelen oldumu

Kızlar adetime 8 gün var bugün karnım ağrıyor ve akıntının içinde kan vardı başına gelen oldumu
benimde 8 gün var hiç bir agrım akıntım yok bu ayda olmadı galiba senin yerleşme olabilir canım takip et ne zaman test yapacaksın

Bugün 7.Gün canım ilk sayfada ateş tablom var bi bakarmisin ben sadece ateş takibi yapıyordum inşallah canım ilacı boşuna içmiş olmam
Kuzum valla ateşin güzel gidiyor rabbim inşallah hayırlı haber almanıda nasip eder inşallah 🤲🏻😍

Merhabalar. 11 nisan yumurtlama, 12 nisan çatlama günümdü. Bugün bat günüm ama değişebiliyor çok düzenli değil. Hastane uzak olduğu için şuan kan vermeye gidemiyorum. Gebelik testinde hafif çizgi var. Ovulasyon yapayım dedim silik çıktı. Ovulasyonun koyu olması gerekiyormuş. Her iki testin de fotoğrafını paylaşıyorum. İkisi de 5. dkda çekildi. Sizce gebelik var mı? Ovulasyon her zman gebeliği gösterir mi?Eki Görüntüle 3238874 Eki Görüntüle 3238875
Hamilelik var gibi tatlım iki güne bir sabahları kaset test yapıp evde Koyuluk takibi yapabilirsin🥰

Back