How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar. 11 nisan yumurtlama, 12 nisan çatlama günümdü. Bugün bat günüm ama değişebiliyor çok düzenli değil. Hastane uzak olduğu için şuan kan vermeye gidemiyorum. Gebelik testinde hafif çizgi var. Ovulasyon yapayım dedim silik çıktı. Ovulasyonun koyu olması gerekiyormuş. Her iki testin de fotoğrafını paylaşıyorum. İkisi de 5. dkda çekildi. Sizce gebelik var mı? Ovulasyon her zman gebeliği gösterir mi?Eki Görüntüle 3238874 Eki Görüntüle 3238875
Canım gebelik testinde çizgi gözüküyor

Merhabalar. 11 nisan yumurtlama, 12 nisan çatlama günümdü. Bugün bat günüm ama değişebiliyor çok düzenli değil. Hastane uzak olduğu için şuan kan vermeye gidemiyorum. Gebelik testinde hafif çizgi var. Ovulasyon yapayım dedim silik çıktı. Ovulasyonun koyu olması gerekiyormuş. Her iki testin de fotoğrafını paylaşıyorum. İkisi de 5. dkda çekildi. Sizce gebelik var mı? Ovulasyon her zman gebeliği gösterir mi?Eki Görüntüle 3238874 Eki Görüntüle 3238875
yarın sabah testi tekrarla canım koyulaşma varsa kesin vardır gerci şuanda da var gibi duruyor hayırlısı olsun

Ben yine ovulasyon testi yaptım😁 Ovulasyon gebelik testi sayılmıyorya😄🤦‍♀️ Yine silik çıktı. Biraz koyulaşma olsaydı bari. Bu sol kasıktaki durumlar başka bi sebepten heralde. Göğüslerimde daha belirgin ağrı olmaya başladı o da heralde adet yaklaştığından. Akıntım da pek yoktu zaten. Olmamış yani :(
Önümüzdeki ay mola vericem ben de.

Ben Femometer uygulaması kullanıyorum. Normalde 19 nisana çatlama demişti ateş takibi ile. Ovulasyon da aynı şekildeydi. Bugün ateşimi girince yumurtlamayı 22 nisana çekti 2 kez mi yumurtladım acaba . Ben de 19 unda ilişkiyi bırakmıştım ☹️

HCG testin doğruysa bana da umut olursun bak şimdi😀 Ben de 3 gündür yapıyorum ovulasyon. Nerdeyse üçü de aynı.
Ovulasyon yerine gebelik testini tekrarla bakalım yarın, koyulaşma olursa vardır.

Tamam canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Ya senin kaşık ağrın oldu mu ağrı değilde hani batma gibi üzerine eğilince oturunca onu merak etmiştim
Canım benim çok çok ağrım oldu bazı geceler ağrımdan dolayı uyuyamadım bile düşün. Şuan bile hala adet sancısı gibi arada ağrım oluyor

Evet hcg 3 gündür aynı. Ovulasyonu önceki günler yapmadım. Elimde başka marka gebelik testi yok maalesef. Bunun markası surelab
Ya sabit gölge çizgi gösterenlerden ya da bozuk test. Gerçi böyle bi bozukluk da olur mu bilmem ama. İmkan olsa başka testle deneyebilsen keşke.

Canım benim çok çok ağrım oldu bazı geceler ağrımdan dolayı uyuyamadım bile düşün. Şuan bile hala adet sancısı gibi arada ağrım oluyor
Canım bnmde fazla oturamıyorum sağ tarafım çok kötü ayağımı uzattığında biran dinsede yinede ağrıyor kimyasal yaşadığımda dahi böyle ağrı olmadı duphaston kullanıyorum olursa tutunmaya yardımcı olsun diye acaba varda ondan mi oldu diye düşünüyorum göğüslerim şiş açıyor kasık ağrısından başka hiç bi belirti de yok

savascii savascii Kuzum ben dün doktor değiştirdim gösterdim pıhtılaşma testimi sende korkulacak bir pıhtılaşma yok dedi iğne ilaca gerek yok dedi dedim diğer doktor böyle böyle söyledi dedi bu pıhtılaşma hemen herkes de var bizim için önemli olan 3 tanesi var onlar da sende normal çıkmış kuzum bir şey kullanmama gerek yok dedi
Kuzum sen bana şu pıhtılaşma sonucunu özelden bi atsana

Yaaaa çok güzelllll bnm de bugün iki uumurtam vardi biri 17mm diğeri 21idi bugün oldum ignemi 21olan için 😁😁 inşallah güzel haberler alalım hepimiz sonu güzel oolır senin diğeri sonradan gelen kaç mm idi ki harika bi haber bu ikiside tutmş😊😊
Canım benim başka hiç yumurtam yoktu tek yumurtaydı o nerden çıktı inan bilmiyorum belkide tek yumurta ikizidir olan yumurta bölünmüştür 😂

Back