• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok hissedilir gelince merak ettim daha önce çok fark edemiyordum, catlatma iğnesi vurulacagim yarın sabah yumoslar hazırsa, salı da aşılama inşallah 🌼 sonrasında 3 gün eşim yok ama inşallah güzel sonuçlar alirim 🌼
İnşallah istediğin gibi olur herşey ve hamile kalırsın canım 🙏🏻🥰

Daha önce vermismiydi eşin test benim eşim verdi temiz çıktı birdaha istiyorlar mu acaba
Daha önce iki kere verdi bir sıkıntı yoktu şimdi yine istiyorlar çünkü zamanla herşey gibi k da değişiyor azalıyor bozuluyor vs o yüzden yeniden istediler görünürde bende birşey yok şuan ama hsg çektirecem yine ne olur ne olmaz eşim de yenilesin testi ona göre tedaviye gidecem

Kızlar biraz alakasız olacak ama kullanıp memnun kaldığım iz yürüyüş bandı varmı az yer kaplayan uygun fiyatlı bişey.pko yum sürekli yürüyüş yapmam lazım ondan bakınıyprum

Kizlar pik 2 gun surer mi ya? Dun aksam gördüm. Bugun silinir diyordum ama hala kopkoyu

Kızlar benim beklenen adet tarhim 20 nisandı olmadm adet. 20si idrar kaset yaptım silik çıktı . 22 si yaptım si pozitif bu gün yaptım 1 negatif . Adetm 4 gündüe gecikti . Kan verdim 0.1 çıktı . Benim hiç bir zaman reglm gecikmez günü gününe olurum. Dr aradım dedi 5 6 gün bekle regl olmazsan söktürücü ilaç söylücem alırsın dedi. Ben en son eşimle 12 nisanda birlikteliğim oldu. Acaba erkenmi verdim kan testini çıkmadı o yüzdenmi. Kafamda deli sorular

Kızlar benim beklenen adet tarhim 20 nisandı olmadm adet. 20si idrar kaset yaptım silik çıktı . 22 si yaptım si pozitif bu gün yaptım 1 negatif . Adetm 4 gündüe gecikti . Kan verdim 0.1 çıktı . Benim hiç bir zaman reglm gecikmez günü gününe olurum. Dr aradım dedi 5 6 gün bekle regl olmazsan söktürücü ilaç söylücem alırsın dedi. Ben en son eşimle 12 nisanda birlikteliğim oldu. Acaba erkenmi verdim kan testini çıkmadı o yüzdenmi. Kafamda deli sorular
Canim olsa çıkardı mutlaka kanda

Tatlım bazen hamilelik düşündüğümüz için stres adet gecikmesi yapıyor.
Zamana bırak doktorun dediği süre boyunca adet olmazsan kan verirsin.
Net çıkar.

Daha önce iki kere verdi bir sıkıntı yoktu şimdi yine istiyorlar çünkü zamanla herşey gibi k da değişiyor azalıyor bozuluyor vs o yüzden yeniden istediler görünürde bende birşey yok şuan ama hsg çektirecem yine ne olur ne olmaz eşim de yenilesin testi ona göre tedaviye gidecem
Anladım en güzeli aslında herseye en baştan baktirip sonra başlamak

Canım herşey olabilir. Kimyasal olabilir, gebelik olabilir. Gün gün kaset testle takip et bakalım. Koyulaşırsa bir daha test verirsin.
gossipbusra gossipbusra canım sana yanlış yazmışım. Senin test yapmadan anlaşılmaz kuuzm. İnşallah hamilesindir. Asıl yukardaki mesajım sanaydı canım BethLegends BethLegends umarım gebeliktir. Bi takip et bakalım kuzum. Doktorlar yanılabiliyor bazen. Sen testlerini yap bence. İçin rahat etmezse bir daha kan ver. YouTubeda izlemiştim. Söktürücü vermek istemiş doktor. Kız meğerse hamileymiş falan. İyice emin ol. Hamile olmadığından. İnşallah hamilesindir :anneadayı:

Ne zaman içmeliyiz kekik çayını yani adetliyken mi bittikten sonra mi
Adetliyken içersen daha iyi olur çünkü adet ettiriyor sonrasında ve hamilelik şüphesi varsa asla içme düşük yaptırıyor çünkü . Adetliyken içersen zaten kanama görüyorsun adetle atılır varsa

Back