Benım Amh 0.24 çıktı hazıranda izmirde fatih şendağda prp tedavısi (yumurta genclewtırme ) almak ıstıyorumBen kullanıyorum ama ne amh değerimi biliyorum ne iyi gelip gelmediğini kuzum. İyi geliyor diyen çok içiyorum bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım Amh 0.24 çıktı hazıranda izmirde fatih şendağda prp tedavısi (yumurta genclewtırme ) almak ıstıyorumBen kullanıyorum ama ne amh değerimi biliyorum ne iyi gelip gelmediğini kuzum. İyi geliyor diyen çok içiyorum bakalım.
Hımmm onları hiç bilmiyorum canım ama hayıt otu suyunu kadınlar için çok övüyorlar. Denemekten zarar gelmez mantığıyla içiyorum. 1 yıldır deniyoruz. Bakalım bu suyu içince olacak mı bekliyorum. Tabi su dışında şeyler de var klomen vs. Eğer olursa Sadece Hayır otu suyunun etkisi demek yanlış olur benimkine.Benım Amh 0.24 çıktı hazıranda izmirde fatih şendağda prp tedavısi (yumurta genclewtırme ) almak ıstıyorum
Merhaba,Hayırlı bayramlar kızlar 2 gündür şiddetli kasık ağrısı var arada giriyor ama çok şiddetli göğüs ağrısı da çok fazla acaba duphastondan mı
Bnm 4 günüm ilaçta kasık ağrısı çok fazla sağ kasıkta ösellikleMerhaba,
Brnde yaklaşık 12 gündür dyphasyon kullanıyorum. Kasık ağrısı pek yok ama göğüs ağrısı arşa çıktı :))
Çok sağol canımYaaa kıyamam bebeğim benim doğru diyorsun sabırla beklemek lazım tekrardan başın sağolsun
Cevaplayacak kimse yok mu?Kızlar daha öncede yazmıştım öncelikle adetim düzensizdir. 19 mart son regl tarihimdi 1-2 nisanda mercimek tanesi kadar lekelenme yaşadım. Şüpelendim ve 3 nisanda kast test yaptım negatifi gördüm. 12 nisanda tekrar kaset test yaptım negatifi gördüm. Tahmini batım 13 nisandı reglimin üzerinden 10 gün geçti ama hala gelen giden yok arada regl sancısı gibi sancı vuruyor bazen hareket ederken kasıklarımda batma hissediyorum kan testi sonucun yarın çıkacak sizce adetim mi gecikmiştir yoksa umutlanmalı mıyım?
Hoş geldin çiçeğimmm asla umudunu yitirmek yok ben doktorumu değiştiricem de acaba reglin 3. Günü mü gideyim test falan ister mi artık tedavi istiyorum çünkü yoksa bitmesini mi bekleyimaynurland benide ekle kuzum yoruldum artık ama bu ayda denicem sat 22 nisan bat 22 mayıs
Beni ekleyiniz lütfen son 89'lulardan cokcuk icin 7 sene sonra cabalayan yipranmis olan benMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan yenibirhayal
28 mart 30 nisan evremm22
4 nisan 30 nisan garfiuss
2 nisan 30 nisan Kevssooo
6 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs ayse2325
2 nisan 2 mayıs Seboist16
7 nisan 2 mayıs sed2
4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs ayamarg
1 nisan 3 mayıs Hayirlisi123
3 nisan 3 mayıs
Feyzacim
7 nisan 4 mayıs beyons
8 nisan 4 mayıs C cnlrm
10 nisan 4 mayıs arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs mavininumutlutonu 9 nisan 6 mayıs Crknkz
7 nisan 7 mayıs Belisimm
5 nisan 7 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs Elenaaa1990
11 nisan 8 mayıs simurgggg
11 nisan 8 mayıs INCIEYLUL
12 nisan 9 mayıs mucizem0111
14 nisan 10 mayıs Eymennnannesi
11 nisan 11 mayıs zeyzey2
12 nisan 12 mayıs felicitays17
12 nisan 12 mayıs atanamamis ogretmen
12 nisan 12 mayıs Pasiphea
16 nisan 12 mayıs Endop
16 nisan 14 mayıs defnew
17 nisan 14 mayıs ikikedibirdeli
17 nisan 14 mayıs sundy94 16 nisan 16 mayıs loyalty16
18 nisan 16 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs papatyam3
19 nisan 18 mayıs kakulelib
17 nisan 18 mayıs Asella
19 nisan 19 mayıs MatthewClairmont
26 nisan 20 mayıs Beren
18 nisan 22 mayıs dream2311 melisaa93
Bende de ayni durum, evlenir evlenmez cocuk yapanlari hic anlamadim yada cok şanslılar bilmiyorumMerhaba bence çocuk olayı zaten asla tam olarak evet yapabilirim çok hazırım gibi olmuyor. Ben 7 yıllık evliyim daha yeni yeni artık zamanı geldi sanki diyorum hem siz yeni evliymişsiniz daha şimdiden kendinizi bu tür düşüncelere boğmayın, tadını çıkarın
İnşAllah hamilesindir canım.burada her türlüsünü gördüğümüz için her iki ihtimalde eşit oranda mümkün, test sonucunu bizede haber et canım. İnşAllah sabah seni mutlu edecek bir sonuçla karşılaşırsınCevaplayacak kimse yok mu?
Canım evde kaset testler de hiçbir şekildedir pozitif göremeyen ama kan da pozitif gören yazılar okumuştum.Kızlar daha öncede yazmıştım öncelikle adetim düzensizdir. 19 mart son regl tarihimdi 1-2 nisanda mercimek tanesi kadar lekelenme yaşadım. Şüpelendim ve 3 nisanda kast test yaptım negatifi gördüm. 12 nisanda tekrar kaset test yaptım negatifi gördüm. Tahmini batım 13 nisandı reglimin üzerinden 10 gün geçti ama hala gelen giden yok arada regl sancısı gibi sancı vuruyor bazen hareket ederken kasıklarımda batma hissediyorum kan testi sonucun yarın çıkacak sizce adetim mi gecikmiştir yoksa umutlanmalı mıyım?
Kuzucum dun yorgunluktan bıtmıs durumdaydım uyudum hemenmeloşun memleketı adanaya gezmeye gıtmıstılksende bır sorun oldugunu dusunmuyorum balım ama yınede gıt kontrol ol tabıkı.bence hormon tedavısı almadan bıraz bekle derım,sonucta cok gencsın daha ve esın yenı amelıyat oldu sayılırBenden alamadık inşallah senden alırız kuzum güzel haberi bende reglim bitsin randevu alacağım benim de görmem gereken bir tedavi varsa göreyim belki çatlatma iğnesi klomen verir doktor şu an civan perçemli içiyorum iyice sökülsün adetim
Bu arada benımde gogus agrısı kaybolmus sımdı demekkı bugun yarın gelıyor gelmekte olanBenden alamadık inşallah senden alırız kuzum güzel haberi bende reglim bitsin randevu alacağım benim de görmem gereken bir tedavi varsa göreyim belki çatlatma iğnesi klomen verir doktor şu an civan perçemli içiyorum iyice sökülsün adetim
canım bugünde bi test yapsaydın dünkünde gölge vardı sanki benimde yumurtlama tam bayram gününe denk geldi sadece öncesini degerlendirebildim galiba benimde bu ay gitti gibiBu arada benımde gogus agrısı kaybolmus sımdı demekkı bugun yarın gelıyor gelmekte olan
Kuzum anestezili oldum ben hiç korkma ama imkanın varsa ağrısız hsg tercih et , ama anestezinin kafası çok güzelBakalim bu aydan sonra hsg ama anestezili dedi doktorum yine de korkuyorum