- 8 Ağustos 2022
- 557
- 876
- 33
- 31
Haziran1907
Kuzum sana bir şey soracağım, aşılama öncesi perhizi nasıl ayarladınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yumurtlama günün değil t daha koyu olmalıArkadaslar sizce bu geceyi degerlendirmeli miyim
Yok canım daha pık olmamısArkadaslar sizce bu geceyi degerlendirmeli miyim
Belkı usutmusundur canım sıcak bı banyo yapıp ayaklarına kalın corap gıyın.ben dayanamadım test aldık esımle eczaneden.artımed varmıs sadece erken gebelık testı,sımdı mısafırlıkteyız,gece yapcam korktum cok agrıyo benımde bacaklarıma vuruyor.Ay neden böyle oluyor benimde rahim kasılıyor rahim mi onuda bilmiyorum böyle alt kısım giriş yeri gibi korkuyorum ama adette yok daha 11 gün falan var
Artıkedı 40 tl ye sattı ser.fs.zlerAy neden böyle oluyor benimde rahim kasılıyor rahim mi onuda bilmiyorum böyle alt kısım giriş yeri gibi korkuyorum ama adette yok daha 11 gün falan var
Sıcak suya koyayım biraz ayaklarımı. Yap bakalım inşallah görürsün pozitifiBelkı usutmusundur canım sıcak bı banyo yapıp ayaklarına kalın corap gıyın.ben dayanamadım test aldık esımle eczaneden.artımed varmıs sadece erken gebelık testı,sımdı mısafırlıkteyız,gece yapcam korktum cok agrıyo benımde bacaklarıma vuruyor.
Bol su iç canimYa acaba idrar yolu enfeksiyonu falan mı oldum ben. İdrarırımı yaptığım yerde bi ağrı yanma yok ama yaparken rahimim acıyor resmen
Sabahı bekle canim, bekleyen idrarla yap daha kesin sonuç versinBelkı usutmusundur canım sıcak bı banyo yapıp ayaklarına kalın corap gıyın.ben dayanamadım test aldık esımle eczaneden.artımed varmıs sadece erken gebelık testı,sımdı mısafırlıkteyız,gece yapcam korktum cok agrıyo benımde bacaklarıma vuruyor.
Teşekkür ederimBol su iç canim
Tamam kuzum bı kaset test bı erken gebelık aldım ıkısıde artımed,belkı kasetı gece dıgerını sabah yaparım.hıc umudum yok ama yınede içime bi şüphe düştüSabahı bekle canim, bekleyen idrarla yap daha kesin sonuç versin
Ay yap canım ben çok merak ettim inşallah vardır inşallahhTamam kuzum bı kaset test bı erken gebelık aldım ıkısıde artımed,belkı kasetı gece dıgerını sabah yaparım.hıc umudum yok ama yınede içime bi şüphe düştü
Canım pazartesi kontrole gittiğimde akşam ilişki olsun perşembe de aşılama olcak dedi yani 2,5 günlük falan olmuş oldu arasıHaziran1907 Kuzum sana bir şey soracağım, aşılama öncesi perhizi nasıl ayarladınız?
Bat ne zman canm ay hadi inşallahTamam kuzum bı kaset test bı erken gebelık aldım ıkısıde artımed,belkı kasetı gece dıgerını sabah yaparım.hıc umudum yok ama yınede içime bi şüphe düştü
cans16 yaptım kuzular 14 ü yumurtlama ateşe göre,24 ü bat.demekkı bende ayagımı üşüttüm baya bi agrım var,sımdı artımedın bırını yaptım.strıp testmıs oda kaset test ıstemıstım ama bunu vermıs cocuk.Bat ne zman canm ay hadi inşallah
Bnde bunu merak ediyorum yaAdet bitiminden sonra gun asiri yapan var mi aramizda ? Of cok yorucu geliyor canim istemiyor ama yakin bir arkadasim bu sekilde altinci ayda hamile kaldi bebegi dogdu bu ay. Acaba ovulasyon takibi yapmakla hata mi ediyoruz
Bizim salı günü olacak aşılama, öyle karar vermişti, bakalım denk gelirse değerlendireyimCanım pazartesi kontrole gittiğimde akşam ilişki olsun perşembe de aşılama olcak dedi yani 2,5 günlük falan olmuş oldu arası
Catlamadan sonraki süreç 14 değil o zmn senin daha kısa. Erken gebelik mi yaptığıncans16 yaptım kuzular 14 ü yumurtlama ateşe göre,24 ü bat.demekkı bende ayagımı üşüttüm baya bi agrım var,sımdı artımedın bırını yaptım.strıp testmıs oda kaset test ıstemıstım ama bunu vermıs cocuk.