• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 kuruş kadar akıntılı bir kahveli pembeli gibi. Arada tuvalete gidince de peçete geliyor. Bekliyorum inşallah olmam yarın sabah test yaparım asıl o zaman bayram olur bana 🤲🏻🌺
Ayyy bence sen yerleşme kanaması yaşıyorsun canım dün gelmişti galiba adet olsaydı şimdiye sökülmezmiydi

Gözüküyor ama yarın bir daha yap bak bakalım yine çıkıyor mu kuruma çizgisi falan olmasın diye 😊🙏🏻🧿
Direk gordum ilk on dk icierinde kurudukca daha bi belli oldu aksi gibi teste yok elimde 😅 hepsini kullaninca ama bana iyi oldu ders olsun adet gecinceye kadar yapmamayi artik pazartesiye kadar olmazsa gider alirim insallah 🤲🏻

14 gün geçti ama negatif hala

Eklentiler

• IMG_20230420_144410.jpg
    IMG_20230420_144410.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba canım uzun zamandır okuyorum bu gurubu pek yazmam ama senin soruna cevap vermek istedim 😄💐bende soğan suyu içtim ben bildiğimr göre çok faydalı bi arkadasimda kulanmisti oda hamile kalmıştı bende ilk gebeleigimde adetimden sonra on beş gün içtim dört ay olmadı benim çocuk ucundu ay denedim ve dördüncü ayda hamile olduğumu öğrendim darısı sizlere dene bence mide konusunda bilmiyorum kokusu biraz ağır ama mideye dokuncagini sanmam
Geçen ay bana da doktor polip gibi birşey var pıhtı da olabilir adetle atılmazsa gel görüşelim dedi korkudan eve geldim adetimin bitmesine 2 gün vardı günde bir bardak kekik çayı içtim ağrım kesildi kanamam arttı sonra günümde kesildi . Gittiğimde temizlenmişti
benimde geçen ay dış gebelikten kürtajım oldu kürtaj sonrası kontrole gittiğimde rahminde polip olabilir bakalım adette atmazsan ameliyatla almamız lazım hamile kalsan bile düşük yaparsın dedi şimdi adeti bekliyorum ödüm kopuyor birdaha kürtaj olmaktan

Yenı evınız yuvanız hayırlı ugurlu olsun canım🌸💕cok yaklasmıssınız bıze😊oo yumuşlarda degerlendırılmıs hadı ınsallah guzel haberler verırsın bıze
Amin inşallah canım, Allah razı olsun. Biz bir şekilde toparlanmaya çalışıyoruz, Rabbim arkada kalanlara hayırlı kapılar açsın inşallah 🤲🤲

benimde geçen ay dış gebelikten kürtajım oldu kürtaj sonrası kontrole gittiğimde rahminde polip olabilir bakalım adette atmazsan ameliyatla almamız lazım hamile kalsan bile düşük yaparsın dedi şimdi adeti bekliyorum ödüm kopuyor birdaha kürtaj olmaktan
Benim kam pıhtısıymış adetle gitmişti inşallah senin de öyledir de kürtajlık bir durum olmaz🙏🏻

Back