Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateşten anlamıyorum canım ama ben de 21.gün yumurtladım.Kızlar herkese iyi bayramlar adetin 18.günü henüz pik görmedim testlerde.ateş de ölçüyorum 4 gündür.bugüm 36.2 oldu bayağı düştü bugün yumurtlama olur sanmıştım ama demin yaptım yine negatif ovulasyon testi.pko yum yumurtlama dönemim çok uzuyor düzensiz.ateşyen anlayanlar bakabilir mi? Çatlatma ateşim 36.8 oluyor genelde sizce yarın olur mu yumurtlama
bat ne zaman canım?Canım benıde eklermısın 17 nisan
İnşallah güzel haberler alırız balımmmBiz Malatya dan Konya ya göçtük canım, eşim eşyaları getirmişti. Bu bir haftalık tatilde Konyaya geldik eşyaları yerleştirdik. Tam yumuşlama vaktiydi. Değerlendirdik, artık kısmet
Bizim regl denk gelmiyor muydu kuzum gelmez inşallah yaBende adet olacam sanırım bır ıkı gune,agrı kramp basladı adet agrısı gıbı
Herkese hayırlı bayramlar diliyorum canım kızlar Mervenur277 kuzu ateşin tekrar yükselişe geçmiş geliyor gelmekte olan galiva inşallah
Bılmıyomkı bı agrı basladı kuzum ya ,ama hıc uzulmuyorum gelırsede.Ben hayırlısını istiyorum ısrarcı degılım,Allah hakkımda herseyin hayırlısını biliyor,o yuzden olursa hayırlısı olmazsada hayırlısıBizim regl denk gelmiyor muydu kuzum gelmez inşallah ya
gelsin bebislerimiz inşallahBılmıyomkı bı agrı basladı kuzum ya ,ama hıc uzulmuyorum gelırsede.Ben hayırlısını istiyorum ısrarcı degılım,Allah hakkımda herseyin hayırlısını biliyor,o yuzden olursa hayırlısı olmazsada hayırlısı
Birden çıkıyor zaten canim.Kızlar herkese iyi bayramlar adetin 18.günü henüz pik görmedim testlerde.ateş de ölçüyorum 4 gündür.bugüm 36.2 oldu bayağı düştü bugün yumurtlama olur sanmıştım ama demin yaptım yine negatif ovulasyon testi.pko yum yumurtlama dönemim çok uzuyor düzensiz.ateşyen anlayanlar bakabilir mi? Çatlatma ateşim 36.8 oluyor genelde sizce yarın olur mu yumurtlama
Canim sağlık konusunda hiçbir zaman tek bir doktorun sozuyle karar vermemek gerek.Kızlar Amh testi yaptırdım 0,24 çıktı.Doktorum tup bebek onerdı .Kendı yumurtalarımla tutmazmış başka bi kişinin yumurtasıyl yapmamı onerdiÇök kötüğüm şu an.25 yaşım var Kendi yumurtamla denersem olurmu acaba tutarmı?
Nasıl yani başkasının yumurtasıyla önerdi başka memlekette misin? Ne zamandır istiyorsun? Az yumurtan kalması önemli değil sağlıklı 1 yumurta 1 sperm bebek için yeterli kuzumKızlar Amh testi yaptırdım 0,24 çıktı.Doktorum tup bebek onerdı .Kendı yumurtalarımla tutmazmış başka bi kişinin yumurtasıyl yapmamı onerdiÇök kötüğüm şu an.25 yaşım var Kendi yumurtamla denersem olurmu acaba tutarmı?
Pko varmı sende de canımAteşten anlamıyorum canım ama ben de 21.gün yumurtladım.
Varmış kuzumPko varmı sende de canım