- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ya bilmiyorum, hamile kalanlar hep regl ağrısına benziyor falan diyor. Birbirine çok benziyormuş belirtiler.Yok kuzum yapmadım regl belirtilerim var tamamen. Bu ay da olmadı biliyorum yani @Psikolog2426
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bilmiyorum, hamile kalanlar hep regl ağrısına benziyor falan diyor. Birbirine çok benziyormuş belirtiler.Yok kuzum yapmadım regl belirtilerim var tamamen. Bu ay da olmadı biliyorum yani @Psikolog2426
Canm bu ikisi amh test mj1,5 yıla yakın canım
Evet adetin 2 veya 3.günü bakılıyor ben devlette yaptırdım o yüzden özeli bilmiyorum
Polip değilmiş çok şükür kan pıhtısı da polip görünümlü oluyormuş benim adetten sonra tekrar bakalım demişti baktı temiz polip yok dedibnde de polip görünüyor dedi iki ay gittim iki ayda da polip dedi şimdi başka bir doktora gidicem sizinki polip değil o zamn genelde tek çözümü poliplerin alınması diyorlar
kılzar bakar mısınız eğer kendim kullanabiliyorsam bu ay bunları deneyeceğimkızlar klomen ve ferama isimleri geçiyor sürekli bu ilaçlar nedir ne zaman nasıl kullanılıyor sadece doktorun mu yazması lazım anlamadım açıklar mısınız?
Kafana göre gidip alıp kullanamazsın kuzum. Doktora git, doktor veriyor duruma göre hangi ilacı vereceğini zaten. Belki kullanmaya ihtiyacın yoktur.kılzar bakar mısınız eğer kendim kullanabiliyorsam bu ay bunları deneyeceğim
Evet canım onlar amh testiCanm bu ikisi amh test mj
Evet amhCanm bu ikisi amh test mj
Doktor kontrolünde olmasi lazım ne zmn iğne yapacağini gözlemliyor yumurta büyğklüğüne göre maalesef kiste dönüşebiliyo yoksa dha kötü olmasın işler kaş yapalım derken göz çikar mazallahkılzar bakar mısınız eğer kendim kullanabiliyorsam bu ay bunları deneyeceğim
Doktor takibinde kullanmalısın kist yapabilir belki catlamasi icin igne de verecek o ignenin saati bile onemlikılzar bakar mısınız eğer kendim kullanabiliyorsam bu ay bunları deneyeceğim
Öyle kuzum ama biliyorsun ki kaç kez öyleyim sandım olmadım. Ekstra bir durumum yokYa bilmiyorum, hamile kalanlar hep regl ağrısına benziyor falan diyor. Birbirine çok benziyormuş belirtiler.
İnşallah güzel sonlanır kuzum umudum hiç yok amaTamm bebeğim hadi bekleyelim birlikte
Teşekkür ederimEvet canım onlar amh testi
iyi çok şükür değilmiş adetten sonrada gittim polip grünüm var demişti başka bir doktorada gidicemPolip değilmiş çok şükür kan pıhtısı da polip görünümlü oluyormuş benim adetten sonra tekrar bakalım demişti baktı temiz polip yok dedi
Aa çok iyiymiş ama henüz gebelik yok gebelik öncesi kontrole gittim smear,varicella, rubella onlara bakıyolarmış yaptırdım şimdi bi varicella sonucumu bekliyorum eğer negatif çıkarsa aşı olmam gerekiyormuş ve 2 ay gebelik yasak. Umarım pozitif çıkar mayıs ayında denemelere başlamak istiyorum. Eğer gebelik olursa medikalle de görüşeyim çünkü araştırma yapmadım hiçbenim sağlık sigortam var canım 7000 daha yeni yaptırdım içinde 10 muayene hakkı 1 tane doğum ücretsiz ve diş temizletme fln var çok memnunum medikale gittğimde sadece 15 tl ödüyorum hormon veya kan hiç birşeye para ödemiyorum eğer düşünürsen kouşalım
banada sürekli aynı şeyi söyleyip duruyorlardı bi ilaçta vermediler en son amh bakıldı o sınırda cıktı ne kadar süredir deniyorsunuz bi hormonlarınıza baktırın istersenizdoktor da birşeyin yok diyip duruyor anlayamadım bu işi tamam teşekkürler kızlar sağolun :)
Yapmaması lazım. Yani hasta nerede isterse çektirir önemli olan görüntü net olsun. Ama yine de karar senin bana çok geldi fiyatantalyadayım canım doktorum kendi çekiyormuş acaba başka yere çektirip gitsem soğuk davranır mı bilemedim ?
1 sene oldu bu ay canım hormonlarımda birşey yok yumurtalık rezervin iyi deği rahmin temiz hiç birşey yok dedi eşim sperm testi yaptırdı birşey çıkmadı dün tüm gece rüyamda hamilelik testi yapıp durdum hep pozitif gördüm :) deli gibi :) kalktım yaptım vardır birşey diye çıkmadı :) Rabbim zamanını biliyorda biz çok sabırsızız ama yaşımda 29 olmasını da istiyorum bilemedim gitti :)banada sürekli aynı şeyi söyleyip duruyorlardı bi ilaçta vermediler en son amh bakıldı o sınırda cıktı ne kadar süredir deniyorsunuz bi hormonlarınıza baktırın isterseniz