- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 23
- 30
MEDİKAL PARK -MEHMET KARACA sende mi antalyadasın hangi hastane hangi doktor?Hangi hastane?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MEDİKAL PARK -MEHMET KARACA sende mi antalyadasın hangi hastane hangi doktor?Hangi hastane?
Verdınmı kan bebısmValla tam adamına sordun sabah akşam işiyen ben ama şu testleri netten alın bari ya ucuza geliyor hiç olmazsa
Evet ben kontrole yaşam hastanesine gittim ama muayne ucreti ve tahliller ile 3000 ödedim :/MEDİKAL PARK -MEHMET KARACA sende mi antalyadasın hangi hastane hangi doktor?
Teşekkür ederim canımcanım amh testi için adetli olman gerekmiyor normal zaman dada yapılabiliyor diğer hormonlar için adetli olman lazım
Sen femarayı ne kdra almiştn canımValla tam adamına sordun sabah akşam işiyen ben ama şu testleri netten alın bari ya ucuza geliyor hiç olmazsa
benim sağlık sigortam var canım 7000 daha yeni yaptırdım içinde 10 muayene hakkı 1 tane doğum ücretsiz ve diş temizletme fln var çok memnunum medikale gittğimde sadece 15 tl ödüyorum hormon veya kan hiç birşeye para ödemiyorum eğer düşünürsen kouşalımEvet ben kontrole yaşam hastanesine gittim ama muayne ucreti ve tahliller ile 3000 ödedim :/
Evet dogru parayla aliyorsun catlatma ignesi de paraylaKizlar femara ne kdr pahalı ya 315 lira kander hastalrnda kullaniyo dddi doktorlar bu yüzden reçetesiz dedi doğrumu bu
bnde de polip görünüyor dedi iki ay gittim iki ayda da polip dedi şimdi başka bir doktora gidicem sizinki polip değil o zamn genelde tek çözümü poliplerin alınması diyorlarGeçen ay bana da doktor polip gibi birşey var pıhtı da olabilir adetle atılmazsa gel görüşelim dedi korkudan eve geldim adetimin bitmesine 2 gün vardı günde bir bardak kekik çayı içtim ağrım kesildi kanamam arttı sonra günümde kesildi . Gittiğimde temizlenmişti
Az önce verdim kuzum saat 3 gibi çıkar muhtemelen sonuçumVerdınmı kan bebısm
Evet canım doğru bende 315 e almıştım iğnede 475 civarıydıKizlar femara ne kdr pahalı ya 315 lira kander hastalrnda kullaniyo dddi doktorlar bu yüzden reçetesiz dedi doğrumu bu
küçükmüş sizin polip doktor alınması gerek dedi mi .. bende 6 ile 8 mm arasnda var dediAyy inşallah bende rahım dısında mıyom ve rahım ıcınde 1mm polıp var polıp atılsa rahım ıcınden cok ıyı olur
Pesso yaaaEvet canım doğru bende 315 e almıştım iğnede 475 civarıydı
Özel değilse neden pişman oldunKatılıyorum ilk cocuksa eğer ne olur ne olmaz erken git bekleme ben ilk hamileligimde gitmedim pişman oldum
Pesss yani indirimle allahtan 270 e aldimEvet dogru parayla aliyorsun catlatma ignesi de parayla
Ben 380 TL ye aldımKizlar femara ne kdr pahalı ya 315 lira kander hastalrnda kullaniyo dddi doktorlar bu yüzden reçetesiz dedi doğrumu bu