• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar femara ne kdr pahalı ya 315 lira kander hastalrnda kullaniyo dddi doktorlar bu yüzden reçetesiz dedi doğrumu bu

Evet ben kontrole yaşam hastanesine gittim ama muayne ucreti ve tahliller ile 3000 ödedim :/
benim sağlık sigortam var canım 7000 daha yeni yaptırdım içinde 10 muayene hakkı 1 tane doğum ücretsiz ve diş temizletme fln var çok memnunum medikale gittğimde sadece 15 tl ödüyorum hormon veya kan hiç birşeye para ödemiyorum eğer düşünürsen kouşalım

ve 9 taksite bölünüyor yani doğumlar zaten 15 den başlıyor muayene testler derken çok tutuyor en iyisi sağlık sigortası canım

Bugun sağlık ocağında kan vereyim dedim bayram dolayısıyla almiyorlarmis ne guzel elim boş döndum vardır bi hayır napalim 😂

Geçen ay bana da doktor polip gibi birşey var pıhtı da olabilir adetle atılmazsa gel görüşelim dedi korkudan eve geldim adetimin bitmesine 2 gün vardı günde bir bardak kekik çayı içtim ağrım kesildi kanamam arttı sonra günümde kesildi . Gittiğimde temizlenmişti
bnde de polip görünüyor dedi iki ay gittim iki ayda da polip dedi şimdi başka bir doktora gidicem sizinki polip değil o zamn genelde tek çözümü poliplerin alınması diyorlar

Kızlar bu attığım hormon ahm hormonu mu ikinci sıradaki

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-19-09-51-49-360_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2023-04-19-09-51-49-360_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 69
kızlar klomen ve ferama isimleri geçiyor sürekli bu ilaçlar nedir ne zaman nasıl kullanılıyor sadece doktorun mu yazması lazım anlamadım açıklar mısınız?

Back