- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 33
- 30
Yumurtlama olduğu zaman ateş hafifçe artar yani pik oldugunda düşüyor canım öyle biliyorum@fnd_50 canım yanlış hatırlamıyorsam hem ateş hem ovulasyon takibi yaptığın zamanlar vardı. Pik olduğunda mı ateş düşüyor yoksa geri silikleştiği zaman mi
Senin yumurtlama ileri tarihe çekmiş canımYumurtlama olduğu zaman ateş hafifçe artar yani pik oldugunda düşüyor canım öyle biliyorum
Askım atesın normalden yuksek cıktıgı gun yumurta catlamıs oluyor demı.Yumurtlama olduğu zaman ateş hafifçe artar yani pik oldugunda düşüyor canım öyle biliyorum
Evet canım sonradan ateş yükselince ileri çekti femometer ama ff çekmedi akıntım yoktu da ben çeksin diye akıntı girdim oda o tarihe cekti canım bekliyorum artık ne diyeyim diğer aylar da zaten hep çok erken gelmişti reglim bı sefer geciktiSenin yumurtlama ileri tarihe çekmiş canım
Hsg den sonra hamilelik daha kolay olur diyorlar ama ben çektireli 3 ay oldu gebelik olmadı maalesef. Tüplerim açık çıktı ama tüplerde bir tıkanıklık varsa hsg den sonra açılacağı için tabi gebelik ihtimali artıyor.canım peki hamile kalmak için yardımcı olur mu ? senin süreç nasıldı?
Evet çiçeğimAskım atesın normalden yuksek cıktıgı gun yumurta catlamıs oluyor demı.
Hafif düşüş ardından en az 3 ateş normalden yüksek olunca yumurtlama olmuş deniliyorAskım atesın normalden yuksek cıktıgı gun yumurta catlamıs oluyor demı.
İstanbul’da 3000 TL ye çektirdim özel hastanede. Devlet hastanesinde çekiliyor ama randevu almak zor sanırım.kızlar rahim filmi için 5 bin dediler bu fiyat nasıl bir anda bu kadar ücret ödeyemem siz kaça yaptırdınız?
Ben catladığı gün düşüyor diye biliyordum. Bugün pik oldu neden ateşim düşük diyordum bendeEvet çiçeğim
Pik olduğu gün düşer ardından keskin artış görünce çatlamış demek oluyor canımBen catladığı gün düşüyor diye biliyordum. Bugün pik oldu neden ateşim düşük diyordum bende
İlişki rekoru kırmışsın canım helal olsunSenin yumurtlama ileri tarihe çekmiş canım
Yaa teşekkür ederim yanlış biliyormuşumPik olduğu gün düşer ardından keskin artış görünce çatlamış demek oluyor canımbak örnek tablosunu atayım sana o düşük olduğu gün pik olmus oluyor
Rica ederim çiçeğim en kısa zamanda güzel haberi al inşallahYaa teşekkür ederim yanlış biliyormuşum
Bende ilk defa uyandığımda ölçtüm dil altından 36.6 çıktı bakalım yarın kaç çıkacakBen catladığı gün düşüyor diye biliyordum. Bugün pik oldu neden ateşim düşük diyordum bende
Öyle mi diyorsun canım umut var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?