Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama ile mi tuttu kuzum ?
Bu ay bana da aşılama yapacaklar ama nedense bir korku var bende
Evet canım, ilk kez pozitifi gordum daha once hic gebelik olusmamisti ilk asilamayla tuttu umutsuz olma senin de tutar insallah betam daha 20 oldugu icin ve leke oldugu icin endiseleniyorum sadece testlerim bi tık koyulasıyor ama cok bariz bir koyuluk goremiyorum saglıkla ilerler umarım

Bakalım canım bende oyle yapacagım hemen yarın baslamak ıstıyorum elımde famerads var zaten
Adetin 5. Günü başlayacağım femara ya . Var olana devam edeceğiz.
Normalde de erken yumurtam gelişiyor ilaçla da 9. Gün falan 20 mm lerim buluyor. 24 ünde bakarız, iğne yazarım hemen dedi

Canım sen ovulasyonun kaçıncı günü verdinn

İnşallah inşallah strese girmek yok hersey çok güzel olacak
Benim endişem aşılamadan sonraki 3 gün eşim yok. Bu süreçte ilişki olamayacak tedaviyi olumsuz etkiler mi ?
Asilamadan sonra siz nasıl değerlendirdiniz??

Canım sen ın gecen aydan mı devam efıyor yumurtlaman yenı adet olmamişmıydın yada ilacın etkısı oldugu ıcın dahamı hızlanıyor buyume surecı
Regli oldum kuzum bugün 4. Gün.
5. Gün başlayacağım ilaca , bu ay 21 Gün üzerine regli oldum

Aşılama gününün ertesi günden itibaren 1dolu 1boş değerlendirin 10 günü dedi ama biz hiç değerlendirmedik tuttuysa bir şey olur korkusuyla

Evet şimdi eşim için de takviye araştırıyorum dr mfk ye bakayım cok duyuyorum onu. İnşallah şifa olsun bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…