- 15 Mayıs 2022
- 3.476
- 2.862
- 63
- 28
Canımıım tebrik ederiim seni allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh emojini koyalım mı biraz bekleyelim mii ne dersiinEvet pik canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımıım tebrik ederiim seni allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh emojini koyalım mı biraz bekleyelim mii ne dersiinEvet pik canım
Tesekkur ederim yarın yine kan vereceğim onun sonucunu bekleyelimCanımıım tebrik ederiim seni allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh emojini koyalım mı biraz bekleyelim mii ne dersiin
Canım ben kırmızıları yiyeli baya oldu yumurtlama zamanındayım görmemişsin galibaCanımıım tebrik ederiim seni allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh emojini koyalım mı biraz bekleyelim mii ne dersiin
adet ağılarıyla hamilelik belirtileri çok benziyor kesin sonuç için test yapmakKızlar yardımcı olur musunuz çok heycanlıyım bu belirtiler hamilelik olabilir mi
ekledim canımBeni de ekler misin canım sat 18 Nisan bat 16 Mayıs aynurland
Aa tamam canım. İnşallah bu dönemde görürsün pozitifleriCanım ben kırmızıları yiyeli baya oldu yumurtlama zamanındayım görmemişsin galiba
İnşallah kat kat artışlarını görürsün canımTesekkur ederim yarın yine kan vereceğim onun sonucunu bekleyelim
İnşallah canım hep birlikte görürüz inşallahAa tamam canım. İnşallah bu dönemde görürsün pozitifleri
Nerden görüyoruz emojileriCanımıım tebrik ederiim seni allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh emojini koyalım mı biraz bekleyelim mii ne dersiin
Konunun ilk sayfasında tablo varNerden görüyoruz emojileri
İlk sayfada canımNerden görüyoruz emojileri
Kızlar hayırlı sabahlar. Ovulasyon testlerim böyle çıktı.15 nisan ve 17 nisanı değerlendirdim. Bugün sabah biraz silinmeye başlamış çizgi ama hala koyu pik koyusu değil artık. Bugünü ve yarını da değerlendireyim mi yoksa bugün boş bırakıp yarını mı değerlendireyim yarından sonra müsait olmayacağım. Teşekkürlde aynı
Benim de aynı şekilde 17 nisan pik gördüm değerlendirdim.Bu akşam üstü de test yapcm.Hala pik olabilir geçen ay üst üste 2 gün pik olup sonra silinmeye başlamıştı.Ben geçen ay pim günleri, öncesi 1 günü ve silikleşmeye başladığı günü değerlnedirmiştim ama hamilelik olmadı.Bilmiyorum silikleşmeye başladıktan sonra ki günleri de mi değerlendirmek gerekiyor acaba ama bayram girdiği için o çok mümkün olmayacak gibiKızlar hayırlı sabahlar. Ovulasyon testlerim böyle çıktı.15 nisan ve 17 nisanı değerlendirdim. Bugün sabah biraz silinmeye başlamış çizgi ama hala koyu pik koyusu değil artık. Bugünü ve yarını da değerlendireyim mi yoksa bugün boş bırakıp yarını mı değerlendireyim yarından sonra müsait olmayacağım. Teşekkürler
Aynı gün pik olmuşuz inş 2 haftaya hamilelik haberimizi de veririzKızlarrrrr pik dimiii
Oh çok korkmuştum yumurta büyümeyecek klomenle diye çok şükür ilk defa 20 günden önce pik gördüm
Kesinlikle belirginlesmisKuzum bugün evde gebelik testi yaptım yarın kan vermeye gidicem yükselmiş gibi duruyor. Ama kan sonucunu görmeden rahat edemicem sanırım
Çok teşekkür ederimm inşallahS SevimliPapatya canım gözün aydın, sağlıkla gelsin kuzun
Sokuldu canım cok sükürBen kekik yada adaçayı içiyorum canım ikiside kadınlarda adet ettirir rahat söktürür doğal ağrı kesicidir adet dönemlerinde. Ama bnce biraz bekle kendi tam sökülsün öyle iç ne olur ne olmaz
Bende canım randevu aldım yarınaBende yarın hayırlısıyla doktora gidicem 3. Günüm tekrar başlıcaz inşallah