• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni
Kızlar hayırlı sabahlar. Ovulasyon testlerim böyle çıktı.15 nisan ve 17 nisanı değerlendirdim. Bugün sabah biraz silinmeye başlamış çizgi ama hala koyu pik koyusu değil artık. Bugünü ve yarını da değerlendireyim mi yoksa bugün boş bırakıp yarını mı değerlendireyim yarından sonra müsait olmayacağım. Teşekkürlde aynı

Kızlar hayırlı sabahlar. Ovulasyon testlerim böyle çıktı.15 nisan ve 17 nisanı değerlendirdim. Bugün sabah biraz silinmeye başlamış çizgi ama hala koyu pik koyusu değil artık. Bugünü ve yarını da değerlendireyim mi yoksa bugün boş bırakıp yarını mı değerlendireyim yarından sonra müsait olmayacağım. Teşekkürler
Benim de aynı şekilde 17 nisan pik gördüm değerlendirdim.Bu akşam üstü de test yapcm.Hala pik olabilir geçen ay üst üste 2 gün pik olup sonra silinmeye başlamıştı.Ben geçen ay pim günleri, öncesi 1 günü ve silikleşmeye başladığı günü değerlnedirmiştim ama hamilelik olmadı.Bilmiyorum silikleşmeye başladıktan sonra ki günleri de mi değerlendirmek gerekiyor acaba ama bayram girdiği için o çok mümkün olmayacak gibi

Kızlarrrrr pik dimiii 🙏🏻💃💃💃
Oh çok korkmuştum yumurta büyümeyecek klomenle diye çok şükür ilk defa 20 günden önce pik gördüm
Aynı gün pik olmuşuz inş 2 haftaya hamilelik haberimizi de veririz 💙

Eklentiler

• 129CE10E-D118-4D55-8860-2FA5FCDE11CD.jpeg
    129CE10E-D118-4D55-8860-2FA5FCDE11CD.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 48
Back