• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlette bazen istisna iyi çikan doktorlar olabiliyor inşallah doktorun ilgili ve iyidir bitane burda şehir hastanesnd iyi bi dr bldm ama özele gidiyorm yine de dha ilgili oluyorlar die
İyiye benziyor canım cuma gittiğimde tahlil istedi smer testi alacaktı bnde rica ettim yumurtalara baktı küçükler dedihatta üşenmedi tektek banada gösterdi sonuçları göstermeye geldiğimde tekrar bakarmısınız dedim hatırlatın bakayım dedi çarşamba ise başka hastaneye gitmiştim hiç bişey yapmadan herşey yolunda dedi testlere bakarak ultrasonu karından istemiş kendi bakmadı yani cinsin tekiydi

Kızlar benim çatlatma günüm 4 nisandı. Dün ve bugün adet sancısı çekiyorum ara ara geçen hafta göğüsümün ucu hasaslaşmıştı 2 gündürde göğüsüm ağrıyor sarı akıntımda olmuştu ama dün olmadı bugünde yok. Bat günüm pcos olduğum için belli olmuyor ama geçen ay 18inde adet oldum. Adet sancısı olduğu an kesin adet olcam diyorum ama gelen giden yok dün test yaptım negatif
Kızlar yardımcı olur musunuz çok heycanlıyım bu belirtiler hamilelik olabilir mi

Yarın tekrar test yap istersen belirtilerden anlamak zor belirti olup hamile olmadığım o kadar çok ay oldu ki insallah pozitifi gorursun
Ya acaba geç mi döllendi, 3 tane yumurtam vardı 1 solda 2 sağda üçüde çatlamış demişti doktor belki biri geç çatladı o döllendi ondan çıkmayabilir mi testte

İyiye benziyor canım cuma gittiğimde tahlil istedi smer testi alacaktı bnde rica ettim yumurtalara baktı küçükler dedihatta üşenmedi tektek banada gösterdi sonuçları göstermeye geldiğimde tekrar bakarmısınız dedim hatırlatın bakayım dedi çarşamba ise başka hastaneye gitmiştim hiç bişey yapmadan herşey yolunda dedi testlere bakarak ultrasonu karından istemiş kendi bakmadı yani cinsin tekiydi
İyi iyi şanslisin o halde canım🥰kaçirma o doktoru öyleyse ilkini bnmde özelde gittiğim dr iyi deil ama mecbur gidiyorm bilgili die yoksa cins bi dktor oda

Hayırlısı ben dün aağrı çok çekritim gecede ufak ufak kramplar ama rahimden dolayıda çekebilirim o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum bi yandanda hayırlısı neyse o olsun diyorum artık
Bende ilk yukrtlamdan 2 gün sonra çok ağrıtmışsın belimde geçmişti bilmiyorum bakalım be olacak ama benimle umudum hiç kalmadı:(

Kızlarrrrr pik dimiii 🙏🏻💃💃💃
Oh çok korkmuştum yumurta büyümeyecek klomenle diye çok şükür ilk defa 20 günden önce pik gördüm

Eklentiler

• 4F649238-2C1B-4266-83CE-2210A0848AA8.jpeg
    4F649238-2C1B-4266-83CE-2210A0848AA8.jpeg
    94,2 KB · Görüntüleme: 59
Back