Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BETA 20 ÇIKTII Daha çok küçük miniğim inşallah sağlıklı bir gebelik olur hafif leke oluyor korkuyorum dua edin olur mu
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah yat dinlen kalkma her zaman ayakların baş hizandan bir tık yukarda olsun tutunmayı ve kanamayı durdurur bir de progesteron fitil kullan doktoruna söyle yazar

Son düzenleme:
Kızlar benim çatlatma günüm 4 nisandı. Dün ve bugün adet sancısı çekiyorum ara ara geçen hafta göğüsümün ucu hasaslaşmıştı 2 gündürde göğüsüm ağrıyor sarı akıntımda olmuştu ama dün olmadı bugünde yok. Bat günüm pcos olduğum için belli olmuyor ama geçen ay 18inde adet oldum. Adet sancısı olduğu an kesin adet olcam diyorum ama gelen giden yok dün test yaptım negatif

Belirtilerin nelerdi canım? Hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sagol canim ben grip olduğum için ilaç içip icmemekle arasında kalıp erken gebelik testi yaptım oyle öğrendim yoksa adete kadar beklesem hamile degilim derdim hic belirti vermedi kan sonucunu alana kadar hala hamile olmayabilir miyim düşüncesi bile vardi

Ayyy şükürler olsun çok SEVİNDİMMMMMMM.

ÇOK MERAK EDİYORDUM. Gözün aydın canım. Sağlıkla artsın inşallah değerin. Bat ne zamandı?

Tebrikleeer canim sag salim kucagina al Insallah

Canim tebrik ederim gun geçtikçe artsın değerin insallah

Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah yat dinlen kalkma her zaman ayakların baş hizandan bir tık yukarda olsun tutunmayı ve kanamayı durdurur bir de progesteron fitil kullan doktoruna söyle yazar

Çok teşekkür ederim hepinize Allah hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin Yarın tekrar kan vereceğim dünkünü aile hekiminde vermistim yarın kadın doğumda verip progestanı soracağım normalde aşılamadan beri kullanıyordum ama bitti

Kızlar hayırlı sabahlar. Ovulasyon testlerim böyle çıktı.15 nisan ve 17 nisanı değerlendirdim. Bugün sabah biraz silinmeye başlamış çizgi ama hala koyu pik koyusu değil artık. Bugünü ve yarını da değerlendireyim mi yoksa bugün boş bırakıp yarını mı değerlendireyim yarından sonra müsait olmayacağım. Teşekkürler

Eklentiler

• IMG_20230417_171925_455~2.webp
    14 KB · Görüntüleme: 48
Sökülmesi iyi canım inşallah önümüzdeki ay güzel olur yarın bnde gidecem tahlil gösterecem riva etmiştim yumurtaların durumuna bakacak
Yarın bnde ilaca. Başliyorum bu ay bize uğur getirsn hag sonrasi hazir bnde ayy güzel haberle alalım inş

Yok canım kullanmadım yarın gidince doktordan rica edecem olursa eğer tutuna bilmesi için bi ilaç yazarsa tabikide devlet olduğu için emin olamıyorum
Devlette bazen istisna iyi çikan doktorlar olabiliyor inşallah doktorun ilgili ve iyidir bitane burda şehir hastanesnd iyi bi dr bldm ama özele gidiyorm yine de dha ilgili oluyorlar die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…