- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahBETA 20 ÇIKTIIDaha çok küçük miniğim inşallah sağlıklı bir gebelik olur hafif leke oluyor korkuyorum dua edin olur mu
Maşallah canımKızzlaarrr ben geldiiimmm bana bişi fiyin noluuurrrrrrr
Çok teşekkür ederim amin inşallah isteyen berkese nasip olsun inşallahMaşallah canımhamilesin bariz var çizgi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Belirtilerin nelerdi canım? Hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSagol canim benim
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar sonucum geldi beta hcg 735 geldi rabbime sukur insallah guzel ilerler saglikla allahim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
Sagol canim ben grip olduğum için ilaç içip icmemekle arasında kalıp erken gebelik testi yaptım oyle öğrendim yoksa adete kadar beklesem hamile degilim derdim hic belirti vermedi kan sonucunu alana kadar hala hamile olmayabilir miyim düşüncesi bile vardiBelirtilerin nelerdi canım? Hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sagol canim benimhayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bal tarçın çörekotunu ben bilmiyorum, hiç kullanmadım canımPeki günde kaç kez nasıl kullanıyoruz bal tarçın çörekotunu
Beni de ekler misin sat 17 nisan bat 14 mayıs
ekledim hayırlı uğurlu olsunSenle aynıyız bende 18 nisan bat
Bugün yaptın mı
Kuzum bugün evde gebelik testi yaptım yarın kan vermeye gidicem yükselmiş gibi duruyor. Ama kan sonucunu görmeden rahat edemicem sanırımBugün yaptın mı canim
Sagol canim benimhayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayyy şükürler olsun çok SEVİNDİMMMMMMM.
ÇOK MERAK EDİYORDUM. Gözün aydın canım. Sağlıkla artsın inşallah değerin. Bat ne zamandı?
Tebrikleeer canim sag salim kucagina al Insallah
Canim tebrik ederim gun geçtikçe artsın değerin insallah
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahyat dinlen kalkma her zaman ayakların baş hizandan bir tık yukarda olsun tutunmayı ve kanamayı durdurur bir de progesteron fitil kullan doktoruna söyle yazar
Yarın bnde ilaca. Başliyorum bu ay bize uğur getirsn hag sonrasi hazir bnde ayy güzel haberle alalım inşSökülmesi iyi canım inşallah önümüzdeki ay güzel olur yarın bnde gidecem tahlil gösterecem riva etmiştim yumurtaların durumuna bakacak
İnşallah canım doktora gitmeden çatlayacak galiba bnm akıntım çok kasık ağrım da varYarın bnde ilaca. Başliyorum bu ay bize uğur getirsn hag sonrasi hazir bnde ayy güzel haberle alalım inş
Sen bişşi kullannmiş miysn canımİnşallah canım doktora gitmeden çatlayacak galiba bnm akıntım çok kasık ağrım da var
Yok canım kullanmadım yarın gidince doktordan rica edecem olursa eğer tutuna bilmesi için bi ilaç yazarsa tabikide devlet olduğu için emin olamıyorumSen bişşi kullannmiş miysn canım
Devlette bazen istisna iyi çikan doktorlar olabiliyor inşallah doktorun ilgili ve iyidir bitane burda şehir hastanesnd iyi bi dr bldm ama özele gidiyorm yine de dha ilgili oluyorlar dieYok canım kullanmadım yarın gidince doktordan rica edecem olursa eğer tutuna bilmesi için bi ilaç yazarsa tabikide devlet olduğu için emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?