Canim hic korkma benim de normal gebelik testi yapmistim baya koyu cikti sonra erken gebelik testi daha koyu çıkarır diye ertesi gün onu yaptım daha açık oldu çizgi aksine ama güzel cikti kan sonucumkizlar bende dun beta hcg 68 cikmisdi amma test ediyorum o kadarda koyu degil fitil kullaniyorum ondan ola bilirmi 14cu gunu yapdim koyu idi, ondan iki uc saat sonra yapdim o daha acik idi, dun yapdim 14cu gundekinden koyuydu hugun yapdim dunkunden acik hep binkoyu bir acik oluyor korkuyorum kimyasal filan diye
Insallah bendede iyi olur kizlar soyledi su idrari seyreltir bende cok su iciyorum ondan oluyor belkide amma korkuyorum gecen defa hamilelik olmadi diye evdekilerde sveinemiyo kimse hamile kabul etmiyor beniCanim hic korkma benim de normal gebelik testi yapmistim baya koyu cikti sonra erken gebelik testi daha koyu çıkarır diye ertesi gün onu yaptım daha açık oldu çizgi aksine ama güzel cikti kan sonucum
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki benim 3 sene önce ilk hamileligim kimyasal olmuştu bi de herkese yaymistik sevinçten sonra kizima kaldım ve keseyi görene kadar sevinememistim o yuzden smdi bunda da aynı olur mu korkusu hala var çünkü bi kere yaşayınca acaba tekrarlar mi korkusu oluyor ama içimizi ferah tutalım eğer içimizde buyuyorlarsa strese girmesinler hersey guzel olacak insallahInsallah bendede iyi olur kizlar soyledi su idrari seyreltir bende cok su iciyorum ondan oluyor belkide amma korkuyorum gecen defa hamilelik olmadi diye evdekilerde sveinemiyo kimse hamile kabul etmiyor beniboyle oluncada korkuyorum
Amin canım inşallahSagol canim benim rabbim sizlere de nasip etsin olacak olursa her turlu oluyor hamileliğin zor kalındığı pozisyonla kaldım rabbim ol derse oluyor insallah sizlerinde hamile haberlerini aliriz en kısa zamanda
Insallah canim hersey guzel olur hepimizeeCanim seni o kadar iyi anlıyorum ki benim 3 sene önce ilk hamileligim kimyasal olmuştu bi de herkese yaymistik sevinçten sonra kizima kaldım ve keseyi görene kadar sevinememistim o yuzden smdi bunda da aynı olur mu korkusu hala var çünkü bi kere yaşayınca acaba tekrarlar mi korkusu oluyor ama içimizi ferah tutalım eğer içimizde buyuyorlarsa strese girmesinler hersey guzel olacak insallah
Acaba ateş ölçmeyi bıraksan mı canım belki de seni strese sokuyordur o da etkiliyordurKuzum sağlıklı ovulasyon olmadı maalesef ateş geri düştü saçma sağan bir döngü içindeyim Şuan. Umarım adet olabilirim diyorum bugün 33. Gün
Senle aynıyız bende 18 nisan batBeni de ekler misin sat 17 nisan bat 14 mayıs
Canım sen bşi kullanmiş miydin bu ayKizlar sonucum geldi beta hcg 735 geldi rabbime sukur insallah guzel ilerler saglikla allahim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
BETA 20 ÇIKTIIİğnenin 14, aşılamanın 12. gününden günaydın iki testi de az önce yaptım sanırım hamileyimm
Canım laboquik tavsiye ederim ovulasyon ve gebelik testi karışık olan baya uyguna geliyorKızlar bn adet oldum malesefbn şimdi ovülasyon testi almak istiyorum adet bitimi sonrası için sizce nerden almalym çoklu olmasını istiyorum tek tek alınca com yüksek maliyeti
ÇOK MERAK EDİYORDUM. Gözün aydın canım. Sağlıkla artsın inşallah değerin. Bat ne zamandı?BETA 20 ÇIKTIIDaha çok küçük miniğim inşallah sağlıklı bir gebelik olur hafif leke oluyor korkuyorum dua edin olur mu
Faydasını gördün mü eczaci cok övdü İngiltere de hamilelik öncesi kadin ve erkek birlikte kullaniyormus hamile kalmayı kolaylaştırır dediBen kullanıyorum
Kızzlaarrr ben geldiiimmm bana bişi fiyin noluuurrrrrrrTest yapınca yazarım kuzum dua edin nolur
Baya bariz pozitiffKızzlaarrr ben geldiiimmm bana bişi fiyin noluuurrrrrrr
Cok tesekkur ederim normalde 22 nisan ama femara ve ovitrelleden dolayi one kaydi sanirim yarın ya da perşAyyy şükürler olsun çok SEVİNDİMMMMMMM.
ÇOK MERAK EDİYORDUM. Gözün aydın canım. Sağlıkla artsın inşallah değerin. Bat ne zamandı?
Yaa gözüm görüyo ama böyle içim çok değilik oldu bu nası bi hismiş sanki hayali ben görüyorum sadece gibiiBaya bariz pozitiff
Bu gözler ne testler gördü bundan kat kat siliklerYaa gözüm görüyo ama böyle içim çok değilik oldu bu nası bi hismiş sanki hayali ben görüyorum sadece gibii
Sende haklısın valla bende baktım silik baya ama var yani çizgi kendinin olunca o his farklıymış biraz önce yaptım testi deBu gözler ne testler gördü bundan kat kat silikler
Bugün yaptın mı canimHep duamdasınız canım
Kan verdim kuzum beta 20 çıktı dün yarın tekrar kan vericem yükselişi görürsek artık net hamileyim diyeceğim. Evde yaptığım gebelik testlerim koyulaşıyor amaalttaki sabah üstteki düne ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?