Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim hic korkma benim de normal gebelik testi yapmistim baya koyu cikti sonra erken gebelik testi daha koyu çıkarır diye ertesi gün onu yaptım daha açık oldu çizgi aksine ama güzel cikti kan sonucum

Canim hic korkma benim de normal gebelik testi yapmistim baya koyu cikti sonra erken gebelik testi daha koyu çıkarır diye ertesi gün onu yaptım daha açık oldu çizgi aksine ama güzel cikti kan sonucum
Insallah bendede iyi olur kizlar soyledi su idrari seyreltir bende cok su iciyorum ondan oluyor belkide amma korkuyorum gecen defa hamilelik olmadi diye evdekilerde sveinemiyo kimse hamile kabul etmiyor beni boyle oluncada korkuyorum

Insallah bendede iyi olur kizlar soyledi su idrari seyreltir bende cok su iciyorum ondan oluyor belkide amma korkuyorum gecen defa hamilelik olmadi diye evdekilerde sveinemiyo kimse hamile kabul etmiyor beni boyle oluncada korkuyorum
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki benim 3 sene önce ilk hamileligim kimyasal olmuştu bi de herkese yaymistik sevinçten sonra kizima kaldım ve keseyi görene kadar sevinememistim o yuzden smdi bunda da aynı olur mu korkusu hala var çünkü bi kere yaşayınca acaba tekrarlar mi korkusu oluyor ama içimizi ferah tutalım eğer içimizde buyuyorlarsa strese girmesinler hersey guzel olacak insallah

Sagol canim benim rabbim sizlere de nasip etsin olacak olursa her turlu oluyor hamileliğin zor kalındığı pozisyonla kaldım rabbim ol derse oluyor insallah sizlerinde hamile haberlerini aliriz en kısa zamanda
Amin canım inşallah

Insallah canim hersey guzel olur hepimizeeAllah buyuk

Kızlar bn adet oldum malesef bn şimdi ovülasyon testi almak istiyorum adet bitimi sonrası için sizce nerden almalym çoklu olmasını istiyorum tek tek alınca com yüksek maliyeti
Canım laboquik tavsiye ederim ovulasyon ve gebelik testi karışık olan baya uyguna geliyor

Ayyy şükürler olsun çok SEVİNDİMMMMMMM.
BETA 20 ÇIKTII Daha çok küçük miniğim inşallah sağlıklı bir gebelik olur hafif leke oluyor korkuyorum dua edin olur mu
ÇOK MERAK EDİYORDUM. Gözün aydın canım. Sağlıkla artsın inşallah değerin. Bat ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…