Sen ne yaptın canım testi tekrarladın mi söküldü müCanım sen bşi kullanmiş miydin bu ay
Canın bana bunu doktorum verdi 1,5 aydır kullanıyorum daha hamile değilimFaydasını gördün mü eczaci cok övdü İngiltere de hamilelik öncesi kadin ve erkek birlikte kullaniyormus hamile kalmayı kolaylaştırır dedi
Eşim kullanmıyor sadece ben kullanıyorum ama doktor kullan dediFaydasını gördün mü eczaci cok övdü İngiltere de hamilelik öncesi kadin ve erkek birlikte kullaniyormus hamile kalmayı kolaylaştırır dedi
Canım benim hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamını erdirsin insAllah sağlıkla kavuş minigineKizlar sonucum geldi beta hcg 735 geldi rabbime sukur insallah guzel ilerler saglikla allahim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
Hayırlı uğurlu olsun hamisliginiz Allah tamamını erdirsin sağlıkla ilerlesin insAllahHep duamdasınız canım
Kan verdim kuzum beta 20 çıktı dün yarın tekrar kan vericem yükselişi görürsek artık net hamileyim diyeceğim. Evde yaptığım gebelik testlerim koyulaşıyor amaalttaki sabah üstteki düne ait
hayırlı uğurlu olsun bayram hediyeniz :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHep duamdasınız canım
Kan verdim kuzum beta 20 çıktı dün yarın tekrar kan vericem yükselişi görürsek artık net hamileyim diyeceğim. Evde yaptığım gebelik testlerim koyulaşıyor amaalttaki sabah üstteki düne ait
Seninle aynı günlerde Yumrtlama olmuş benimde 7 nisanda Yumrtlama başladı 8 pikti 9. Da sabah yaptığımda çatlamıştı döngüme göre 22 nisanda benimde bat tarihim çatlamadan bir gün sonra bel ağrım oldu çok 4-5 gün geçti sonra bugünde yine başladı bel ağrım sol taraf sırtıma doğru böbreklerime doğru sol karın boşluğuma doğru, ve 6 gündür aşırı terleme var ama hiç umudum yok olmadı gibi geliyor bana da ,İyi geceler kızlar bişey sormam lazım bnm çatlama 9 nisandı değerlendirdim birkaç gündün halsizim baş dönmelerim var ve yumurtam sağdaydınbugün adet olcakmışım gibi sağ bacağım ağrıdı ve bir kaç saattirde sağ tarafıma hala devam eden bi sancı ara ara giriyor adet tarihim 24 mayıs sizce test veya kanda çıkma ihtimali var mı
Hayırlısı ben dün aağrı çok çekritim gecede ufak ufak kramplar ama rahimden dolayıda çekebilirim o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum bi yandanda hayırlısı neyse o olsun diyorum artıkSeninle aynı günlerde Yumrtlama olmuş benimde 7 nisanda Yumrtlama başladı 8 pikti 9. Da sabah yaptığımda çatlamıştı döngüme göre 22 nisanda benimde bat tarihim çatlamadan bir gün sonra bel ağrım oldu çok 4-5 gün geçti sonra bugünde yine başladı bel ağrım sol taraf sırtıma doğru böbreklerime doğru sol karın boşluğuma doğru, ve 6 gündür aşırı terleme var ama hiç umudum yok olmadı gibi geliyor bana da ,
Bende bu ay regl bittikten kullanicağım regl dün başladı doktorum klomen verdi bakalim mayis ayi inşallah hayırlı olur hepimizeEşim kullanmıyor sadece ben kullanıyorum ama doktor kullan dedi
Yok canim ben sadece 2 günde 1 3 günde 1 folik asit aldim ama bu ay diyet yapıyordum saglikli beslendim faydası var mı bilmiyorum bi de yumurtlama haftası 2 günde 1 ilişki oldu ama hamilelik oranı yüksek olan günler her gun oldu ama üstteydim tabi eşim çok istemediği içinCanım sen bşi kullanmiş miydin bu ay
Tebrikleeer canim sag salim kucagina al InsallahBETA 20 ÇIKTIIDaha çok küçük miniğim inşallah sağlıklı bir gebelik olur hafif leke oluyor korkuyorum dua edin olur mu
Sagol canim senin nasıl gidiyor kanda çıkmıştı sanki kuzum benim 2 gun gecikmeyle olan beta bu 15inde adet görünüyordu 17sinde kan verdimCanım benim hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamını erdirsin insAllah sağlıkla kavuş miniginekaçıncı gün betası
Hayırlı uğurlu olsun hamisliginiz Allah tamamını erdirsin sağlıkla ilerlesin insAllahHep duamdasınız canım
Bende çıktı evet canımSagol canim senin nasıl gidiyor kanda çıkmıştı sanki kuzum benim 2 gun gecikmeyle olan beta bu 15inde adet görünüyordu 17sinde kan verdim
Canım testim negatif iki tane yaptim birinden biri hatalidir die sökülüyor parçalar geliyo afedersin bildigin regl oldum yarın femara başlayacağim doktoruma gdicemSen ne yaptın canım testi tekrarladın mi söküldü mü
Canim tebrik ederim gun geçtikçe artsın değerin insallahBETA 20 ÇIKTIIDaha çok küçük miniğim inşallah sağlıklı bir gebelik olur hafif leke oluyor korkuyorum dua edin olur mu
Allah allah üstte iken içeriden çikmiyor mu bn endişleniyorm hep o yüzden istemiyorum açikçasiYok canim ben sadece 2 günde 1 3 günde 1 folik asit aldim ama bu ay diyet yapıyordum saglikli beslendim faydası var mı bilmiyorum bi de yumurtlama haftası 2 günde 1 ilişki oldu ama hamilelik oranı yüksek olan günler her gun oldu ama üstteydim tabi eşim çok istemediği için
Bende kararsizim perşembe kese görebilme ihtimalim var ama bayramdan sonra mı gitsem diyorum çok kararsizimHayırlı uğurlu olsun hamisliginiz Allah tamamını erdirsin sağlıkla ilerlesin insAllah
Bende çıktı evet canımyükseldi bakalım muayene gideceğim insAllah bende hayırla görürüm
Bu değer perşembeye artar canım görürsün bence bende bı bakayım bayram öncesi görmek istedikBende kararsizim perşembe kese görebilme ihtimalim var ama bayramdan sonra mı gitsem diyorum çok kararsizim
Valla canim bende ihtimal vermiyorum burda öncesinde de yazmıştım bana hep kalabilirsin diye umut verenler olmuştu sukur ki kaldımAllah allah üstte iken içeriden çikmiyor mu bn endişleniyorm hep o yüzden istemiyorum açikçasi
Sökülmesi iyi canım inşallah önümüzdeki ay güzel olur yarın bnde gidecem tahlil gösterecem riva etmiştim yumurtaların durumuna bakacakCanım testim negatif iki tane yaptim birinden biri hatalidir die sökülüyor parçalar geliyo afedersin bildigin regl oldum yarın femara başlayacağim doktoruma gdicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?