Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin yine de adet gelene kadar bekle 1 hafta falan adet olmazsan doktora gidersin
Hayırlısı canım eşime bugün kan verecem dedim diye kan vermeye geldim hormonlarda bakar belli olur adet olup olmayacağım

Kızlar ateşe gecikmeye rağmen kocaman bi 0 malesef yok @Belisimm @fnd_50 melegim can @Psikolog2426 aklıma gelmeyenler kusura bakmasın moralim bozuldu
canım adetin gecikmiş bi kan ver istersen yada bekle sonucta regl olmayıncaya kadar hep umut vardır belki gec yumurtladın herşey olabilir sonucta henuz adet olmadın senle günlerimiz aynıydı benim regl 3 günü oldu

canım adetin gecikmiş bi kan ver istersen yada bekle sonucta regl olmayıncaya kadar hep umut vardır belki gec yumurtladın herşey olabilir sonucta henuz adet olmadın senle günlerimiz aynıydı benim regl 3 günü oldu
Kan verdim canım zaten sabah hmn yarın çıkar sonucu hiç bi belirti yok regli için

Kızlar biliyorum cahilce ama duyanınız okumuşunuzdur belki burda evde yapılan gebelik testlerini dayanamadım yaptım bende çamaşır suyuyla çok aşırı köpürdü ben beyaz oldu taşacaktı bunu daha öncede yapmıştım o zaman hamile değildim adet olmuştum acaba doğru mu bilginiz var mı

Kızlar bugün bat günüm kasık ağrım var aşırı gaz ve şişkinliğim de var aynı zamanda yumurtadan sonraki 12. Günümdeyim umarım adet olmam da pozitif görürüm
Dün test yaptım aslında ama ilk başta çizgi çıkmadı 45 dk 1 saat sonra bakınca 2. Silik çizgiyi gördüm tabi kuruma çizgisi de olabilir emin değilim

Teste

Sorun olabilir mi ki canım burda araştırdım test negatif çıkıp hamile kalan çok
Yok sorun olmaz ama hamileysen ve idrara geçmediyse daha çok çok azdır takibi beklemesi zor olur diye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…