İnşallah bu ay o aydır be kuzum. Hiç ümidim yok. Bu ay da boş gibi geliyor. Gün aşırı denediğim aylar olmdı da şimdi mi olcak diyorum. 6sı pikti. 5-6-9 Nisan deneme olduOlsun canım birsey olmaz
Canım çok üzüldümKızlar ateşe gecikmeye rağmen kocaman bi 0 malesef yok @Belisimm @fnd_50melegim can @Psikolog2426 aklıma gelmeyenler kusura bakmasın moralim bozuldu
Hayırlısı canım eşime bugün kan verecem dedim diye kan vermeye geldim hormonlarda bakar belli olur adet olup olmayacağımCanım çok üzüldümrabbim hayırlısını nasip etsin yine de adet gelene kadar bekle 1 hafta falan adet olmazsan doktora gidersin
Tamam canım sağolEvet canım ben bu ay innovita ile başladım yumurtlama zamanını net gösterdi.
Üzülme canım bekle bakim. Sanki gölge var gibi sen bakınca görmüyormusun canımKızlar ateşe gecikmeye rağmen kocaman bi 0 malesef yok @Belisimm @fnd_50melegim can @Psikolog2426 aklıma gelmeyenler kusura bakmasın moralim bozuldu
Yok canım görmüyorum bem beyazÜzülme canım bekle bakim. Sanki gölge var gibi sen bakınca görmüyormusun canım
8 si canım bende şaşkınım şuan ne hissediyorum onu bile bilmyorum
İdrarda görmeden vermeseydin keşke canım yaHayırlısı canım eşime bugün kan verecem dedim diye kan vermeye geldim hormonlarda bakar belli olur adet olup olmayacağım
Verdim canım eşime verecem demiştim çünkü o idrar testine karşıİdrarda görmeden vermeseydin keşke canım ya
Sorun olabilir mi ki canım burda araştırdım test negatif çıkıp hamile kalan çokİdrarda görmeden vermeseydin keşke canım ya
canım adetin gecikmiş bi kan ver istersen yada bekle sonucta regl olmayıncaya kadar hep umut vardır belki gec yumurtladın herşey olabilir sonucta henuz adet olmadın senle günlerimiz aynıydı benim regl 3 günü olduKızlar ateşe gecikmeye rağmen kocaman bi 0 malesef yok @Belisimm @fnd_50melegim can @Psikolog2426 aklıma gelmeyenler kusura bakmasın moralim bozuldu
Kan verdim canım zaten sabah hmn yarın çıkar sonucu hiç bi belirti yok regli içincanım adetin gecikmiş bi kan ver istersen yada bekle sonucta regl olmayıncaya kadar hep umut vardır belki gec yumurtladın herşey olabilir sonucta henuz adet olmadın senle günlerimiz aynıydı benim regl 3 günü oldu
Yok sorun olmaz ama hamileysen ve idrara geçmediyse daha çok çok azdır takibi beklemesi zor olur diye dedimTeste
Sorun olabilir mi ki canım burda araştırdım test negatif çıkıp hamile kalan çok
Sağlık ocağında mı verdin barkod alsaydın keşke öğleden sonra bakardınKan verdim canım zaten sabah hmn yarın çıkar sonucu hiç bi belirti yok regli için
Gelir o zmn bugün yarın demekkiYok sorun olmaz ama hamileysen ve idrara geçmediyse daha çok çok azdır takibi beklemesi zor olur diye dedim
Evet canım aldım ama ertesi gün onaylanıyor o yüzden yarın çıkarSağlık ocağında mı verdin barkod alsaydın keşke öğleden sonra bakardın
Yok belki beta değerin çok azdır 20 30 ile öğrenme diye dedim canım ama varsa da bilmek istemen normal tabiGelir o zmn bugün yarın demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?