Amin inşallah canım benim 28 Şubat regl bakalım pek ümidim yok ama nasip tâbi geçen ay çok belirti yaşadım piskolojik bu ay hiçbir beklentim belirtim yok takmiyorm olursa olur modundayim nasip artık 😍🤲
Gerçekten bu moda girmek lazım ama günler yaklaştıkça acaba diye sorgulamaya başlıyoruz elimizde değil:)

Bu da gayet iyi, hemen regl olmuşsunuz, ben 2.5 ay sonra regl olmuştum :') kalbi durmasaydı bu bayramda doğacaktı :')
Bu da gayet iyi, hemen regl olmuşsunuz, ben 2.5 ay sonra regl olmuştum :') kalbi durmasaydı bu bayramda doğacaktı :')
Canım benim:( bazen ne diyeceğini bilemezsin ya şuan öyle oldum.. yeni umutlar hep bizimle olsun

Canım benim:( bazen ne diyeceğini bilemezsin ya şuan öyle oldum.. yeni umutlar hep bizimle olsun
Sadece bu bayram biraz buruk olucam 😔 onun harici her regl olduğumda yeni bir hayal kırıklığı, her regl sonrası yeni bir umutla devam ediyorum 😔 herşey gönlümüzce en kısa vakitte gerçek olsun

Sadece bu bayram biraz buruk olucam 😔 onun harici her regl olduğumda yeni bir hayal kırıklığı, her regl sonrası yeni bir umutla devam ediyorum 😔 herşey gönlümüzce en kısa vakitte gerçek olsun
Amiin inşallah hayırlısı ile🤲🏻 Doktorunuz ne diyor peki bu durum için

Kızlar merhaba benimde sarı akıntım var ovu tesletlerimde hiç pik görmedim testler mi bozuktu anlamadım takvimdeki yumurtlama gününü degerlendirebildim ona göre 8. Günümdeyim daha bu kadar erken belli olur mu gebelik testi daha reglime 8 gün var

Adet döngünüzden bağımsız olarak çatlama gününd3n toplam 14 gün sonra çıkıyor kaset testte. Sarı akıntım hiç olmamıştı sadece adet öncesi gelen beyaz akıntı hamile olduğumu öğrendiğim ay da gelmişti.
Merhaba beyaz akıntınız ovulasyondan kaç gün önce gelmişti

Ovulasyon öncesi beyaz akıntım hiç gelmiyordu ki. Şeffaf yumurtlama akıntısını diyorsanız çatlamadan 3-4 gün önce başlardı.
Sanırım yanlış yazmışım şunu söylemek istedim, çatlama olduktan kaç gün sonra gebelik belirtisi olan akıntıyı gördünüz adetiniz gecikmiş miydi gebelik akıntınız olduğunda. Benim de akıntım var ama adetim gecikmedi henüz acaba gebelik belirtisi mi diye merak ettim

Back
X