• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı canım eşime bugün kan verecem dedim diye kan vermeye geldim hormonlarda bakar belli olur adet olup olmayacağım
Anladım canım iyi yapmışsın en azından belirsizlikten kurtulursun 🙏🏻

Yok belki beta değerin çok azdır 20 30 ile öğrenme diye dedim canım ama varsa da bilmek istemen normal tabi
Canım 10 bile olsa idrarda pembe çizgi oluşur ben öyle öğrenmiştim 10.98 di kan verdiğimde

Kan verdim ya kesin gelir canım
Hayırlısı olsun canım 🙏🏻 üzülme demeyecem çünkü ne kadar üzülme desek de insan üzülüyor kendimden biliyorum 😔 ama vardır rabbimin bir planı bizler için 🙏🏻

Kızlar biliyorum cahilce ama duyanınız okumuşunuzdur belki burda evde yapılan gebelik testlerini dayanamadım yaptım bende çamaşır suyuyla çok aşırı köpürdü ben beyaz oldu taşacaktı bunu daha öncede yapmıştım o zaman hamile değildim adet olmuştum acaba doğru mu bilginiz var mı
Valla ben çamaşır suyunu bilmiyorum ama ben de karbonatla yapmıştım yeni evliyken 🤭baya köpürmüştü ama hamile değildim 🤣

Kızlar biliyorum cahilce ama duyanınız okumuşunuzdur belki burda evde yapılan gebelik testlerini dayanamadım yaptım bende çamaşır suyuyla çok aşırı köpürdü ben beyaz oldu taşacaktı bunu daha öncede yapmıştım o zaman hamile değildim adet olmuştum acaba doğru mu bilginiz var mı
Valla ben çamaşır suyunu bilmiyorum ama ben de karbonatla yapmıştım yeni evliyken 🤭baya köpürmüştü ama hamile değildim

Eklentiler

• IMG_20230410_100038.jpg
    IMG_20230410_100038.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 61
Senden de gitmiş artık bende 10. Günden selamlar
Senin de Negatife dönmeye başlamış canım. çok hafif bir siliklik kalmış o da yarın gider önemli olan bundan sonra çıkacak çizgi 🙏🏻 hadi hayırlısı hakkımızda inşallah bebişlerimiz gelir 🙏🏻

Kızlar yine saçma bir soru sorcam 😂🙈şimdi bn iki gün önce ovülasyon yaptım hiç silik çizgi de yok tu bugün öle elimde bir tane ovülasyon testi ysptm sanki silik yoksa bnami öle gliyor sizce 🙈gebelik olsa çıkarmı teste

Senin de Negatife dönmeye başlamış canım. çok hafif bir siliklik kalmış o da yarın gider önemli olan bundan sonra çıkacak çizgi 🙏🏻 hadi hayırlısı hakkımızda inşallah bebişlerimiz gelir 🙏🏻
Zaten testim bitti yapmıcam adetim gecujene kadar zate duphaston kullanıyordum bugün son adetim gelir yani artık

Zaten testim bitti yapmıcam adetim gecujene kadar zate duphaston kullanıyordum bugün son adetim gelir yani artık
Hamilelik olursa adetin gelmez canım 🥰 hele daha dur ya bu ne karamsarlık daha yeni iğne etkisi geçiyor bundan sonra belli olacak herşey😊 Benim bu kadar kolay geçtiyse yine hamile değilimdir geçen ay da aynısı oldu zaten hiç bir hassasiyet belirtim de yok ben bu kadar karamsar olmadım 😊 senin vücudundan daha yeni atılıyor ilaç daha var bi bekle 🥰

Kızlar yine saçma bir soru sorcam 😂🙈şimdi bn iki gün önce ovülasyon yaptım hiç silik çizgi de yok tu bugün öle elimde bir tane ovülasyon testi ysptm sanki silik yoksa bnami öle gliyor sizce 🙈gebelik olsa çıkarmı teste
Testin yok ki 🙄 fotoyu at

Hamilelik olursa adetin gelmez canım 🥰 hele daha dur ya bu ne karamsarlık daha yeni iğne etkisi geçiyor bundan sonra belli olacak herşey😊 Benim bu kadar kolay geçtiyse yine hamile değilimdir geçen ay da aynısı oldu zaten hiç bir hassasiyet belirtim de yok ben bu kadar karamsar olmadım 😊 senin vücudundan daha yeni atılıyor ilaç daha var bi bekle 🥰
Bilmiyorum yine biraz karamsar oldum ben ya olması gibime geliyor

Back