- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Göğüs hassasiyeti akıntı vs yok mu sen deBilmiyorum yine biraz karamsar oldum ben ya olması gibime geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göğüs hassasiyeti akıntı vs yok mu sen deBilmiyorum yine biraz karamsar oldum ben ya olması gibime geliyor
Hassasiyet yok akinti da normal devam ediyor sadece kasık agrilarim var o kadarGöğüs hassasiyeti akıntı vs yok mu sen de
bundan sonra artik koyulasir Insallah caniimKızlar M mooncrown2001 D defnew @bebibabuli @Yasmize ben iğneyi 3 Nisan da olmuştum bugün iğne sonrası 7. Günüm kaset test yaptım tamamen negatif olmuş![]()
Ne güzel işte kasık ağrıdı akıntı var demek ki hala umut var . Ben de hiç biri yok ne akıntı ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı benim karamsar olmam normal de sen niye oluyorsunHassasiyet yok akinti da normal devam ediyor sadece kasık agrilarim var o kadar
İnşallah canımbundan sonra artik koyulasir Insallah caniim![]()
nedenki 7ci gun igne etkiside gitmis bendede oyleydi dun Allahdan umit kesilmez batada var daha neden umitsiz olasinki canimİnşallah canımama pek umutlu değilim açıkcası
![]()
Senin de geçmiş iğne etkisi hadi hayırlısı inşallah bundan sonra çift çizgi görürsün
Yok canım ben hicbiseye bıktırmadim sadece test isteNe güzel işte kasık ağrıdı akıntı var demek ki hala umut var . Ben de hiç biri yok ne akıntı ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı benim karamsar olmam normal de sen niye oluyorsunbir de sen iğne sonrası progesteron hormonu baktırdın mı ? Baktırdıysan kaç çıkmıştı ?
Insallah canim bir tek benmiyim cizgi goren?Senin de geçmiş iğne etkisi hadi hayırlısı inşallah bundan sonra çift çizgi görürsün![]()
Döllenme tutunma vs 10 günde gerçekleşiyor ama doktorlar iğne sonrası 14. Yada 15 . Gün baktırın diyorlar en kesin sonuç o zaman çıkıyorBugun yapdim testim vardi dedim her gun yapiyim bitdikce alirimbirsey gozukuyormu? dollenmeden kac gun sonra gosterir testler?
Anladim canim ondada yaparimDöllenme tutunma vs 10 günde gerçekleşiyor ama doktorlar iğne sonrası 14. Yada 15 . Gün baktırın diyorlar en kesin sonuç o zaman çıkıyor![]()
ben goruyorum burda cizgi golge gibiSenden de gitmiş artık bende 10. Günden selamlar
Valla canım önceki gebeliklerimde ilk günden itibaren belirtilerim olmuştu . Bu kez hiç bir belirti yok o yüzden dedimnedenki 7ci gun igne etkiside gitmis bendede oyleydi dun Allahdan umit kesilmez batada var daha neden umitsiz olasinki canim
bunyeden bunyeye farkli herkesde baska zamanda geciyor etki bundan sonra koyulassin Insallahben goruyorum burda cizgi golge gibi
Bu defaki farkli nolsun canim ilkindedemi igne ile olmusdu?Valla canım önceki gebeliklerimde ilk günden itibaren belirtilerim olmuştu . Bu kez hiç bir belirti yok o yüzden dedim![]()
Neden istemedi ki doktorunYok canım ben hicbiseye bıktırmadim sadece test iste
Canım ben artık öyle içini açıp karartıp efekt yaparak yapmıyorum öyle çıkan çizgilere de inanmıyorum yalancı çıkartıyor zaten varsa vardır çıkıyor gözüküyor o kadar uğraşmaya değmez insan sonra üzülüyor. Kuruma çizgisi ile karıştırılıyor . Benim Mart'ta silik pembe çıkmıştı ama olmadı adet oldum . Senin testindeki de bana kuruma çizgisi gibi geldi yani testin kendi çizgisi . İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsinInsallah canim bir tek benmiyim cizgi goren?gormek istiyorum qaliba