• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hassasiyet yok akinti da normal devam ediyor sadece kasık agrilarim var o kadar
Ne güzel işte kasık ağrıdı akıntı var demek ki hala umut var . Ben de hiç biri yok ne akıntı ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı benim karamsar olmam normal de sen niye oluyorsun 😊 bir de sen iğne sonrası progesteron hormonu baktırdın mı ? Baktırdıysan kaç çıkmıştı ?

6A8A804E-8922-42EE-8C8C-6D7E0ED52940.jpeg

Ne güzel işte kasık ağrıdı akıntı var demek ki hala umut var . Ben de hiç biri yok ne akıntı ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı benim karamsar olmam normal de sen niye oluyorsun 😊 bir de sen iğne sonrası progesteron hormonu baktırdın mı ? Baktırdıysan kaç çıkmıştı ?
Yok canım ben hicbiseye bıktırmadim sadece test iste

Bugun yapdim testim vardi dedim her gun yapiyim bitdikce alirim🤣 birsey gozukuyormu? dollenmeden kac gun sonra gosterir testler?
Döllenme tutunma vs 10 günde gerçekleşiyor ama doktorlar iğne sonrası 14. Yada 15 . Gün baktırın diyorlar en kesin sonuç o zaman çıkıyor 🥰

nedenki 7ci gun igne etkiside gitmis bendede oyleydi dun Allahdan umit kesilmez batada var daha neden umitsiz olasinki canim
Valla canım önceki gebeliklerimde ilk günden itibaren belirtilerim olmuştu . Bu kez hiç bir belirti yok o yüzden dedim 😊

Yok canım ben hicbiseye bıktırmadim sadece test iste
Neden istemedi ki doktorun 🙄 benimkisi çatladığını gördüğü halde progesteron istedi . Hemen progesteron kaliteli yumurtlama mı değil mi gösteriyormuş . Biraz önce progesteron tahlili verdim

Insallah canim bir tek benmiyim cizgi goren?🤣 gormek istiyorum qaliba
Canım ben artık öyle içini açıp karartıp efekt yaparak yapmıyorum öyle çıkan çizgilere de inanmıyorum yalancı çıkartıyor zaten varsa vardır çıkıyor gözüküyor o kadar uğraşmaya değmez insan sonra üzülüyor. Kuruma çizgisi ile karıştırılıyor . Benim Mart'ta silik pembe çıkmıştı ama olmadı adet oldum . Senin testindeki de bana kuruma çizgisi gibi geldi yani testin kendi çizgisi . İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin 🙏🏻

Back