• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım yanlış yazmışım şunu söylemek istedim, çatlama olduktan kaç gün sonra gebelik belirtisi olan akıntıyı gördünüz adetiniz gecikmiş miydi gebelik akıntınız olduğunda. Benim de akıntım var ama adetim gecikmedi henüz acaba gebelik belirtisi mi diye merak ettim
Adet öncesi gelen beyaz akıntı ile gebelikte de olan beyaz akıntı birbirine çok benziyor. Adet gününden önce gelmişti bende ve yine adet olacağım sanmıştım hatta.

kızlar bir şey sormak istiyorum bende de sarı akıntı var. Her tuvalete çıktığımda peçeye geliyor nerdeyse. Sizin yoğunluğunuz nasıldı acaba? Daha öncekilerde belirti yaşamadığım için akıntım az mı çok mu bilemiyorum 🫣 yardımcı olursanız sevinirim

Adet öncesi gelen beyaz akıntı ile gebelikte de olan beyaz akıntı birbirine çok benziyor. Adet gününden önce gelmişti bende ve yine adet olacağım sanmıştım hatta.
Peki mesela bu ovulasyon test kitiyle gebelik öğrenenler var sanırım hatta erken gebelik testlerinde bile çıkmayıp ovulasyon test kitlerinde çıkıyor diyorlar doğru mu bilginiz var mı acaba? Siz gebelik testini ne zaman yapmıştınız

kızlar bir şey sormak istiyorum bende de sarı akıntı var. Her tuvalete çıktığımda peçeye geliyor nerdeyse. Sizin yoğunluğunuz nasıldı acaba? Daha öncekilerde belirti yaşamadığım için akıntım az mı çok mu bilemiyorum 🫣 yardımcı olursanız sevinirim
Benimde şu 3 4 gündür her lavaboya gittiğimde geliyor canım peçeteye sildigimde sarı akinti yapışkan bı şekilde birde krem gibi beyaz kaygan regle 5 gün var beklemedeyim bende

Peki mesela bu ovulasyon test kitiyle gebelik öğrenenler var sanırım hatta erken gebelik testlerinde bile çıkmayıp ovulasyon test kitlerinde çıkıyor diyorlar doğru mu bilginiz var mı acaba? Siz gebelik testini ne zaman yapmıştınız
Yumurtlamanin pik zamanı gibi koyu çıkıyor deniyor ama hiç denemedim ben
Erken testlerde 6 gün öncesi yazıyor ama vücuttaki beta az olduğu zmnlar çıkartmıyor bence :( reglinize kaç gün var

Benimde şu 3 4 gündür her lavaboya gittiğimde geliyor canım peçeteye sildigimde sarı akinti yapışkan bı şekilde birde krem gibi beyaz kaygan regle 5 gün var beklemedeyim bende
Bende de aynı şekilde bazende kaygan şeffaf gibi geliyor. Normalde uygulamada 2 gün gösteriyor ama ama testlerde pik 14-15 şubatta oldu. Yani çatlamanın üstünden 8 gün geçti bugün itibariyle. Göğüs uçlarımda hafif bi ağrı var bir de belimde ağrı var kuyruk sokumuna doğru arada da kasıkta ağrım oluyor

Ben ovulasyon testi kullanmadım bazı doktorlar da önermiyor. Ben de strese soktuğunu düşünüyorum. Eğer düzenli adet görüyorsanız gerek yok bence ama düzensiz adet görenler için bir şey diyemem. Gebelik testini de tam adet günümde ilişkinin de 14. gününde yaptım.

Back