Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meme hassasiyeti kokuya karşı duyarlılık hatta ağır yemek kokusuna gelemiyorum tereyağ felan bise beyaz akıntı var canım

İnşallah canım ama gelecek gibi hissediyorum hayırlısı gelirse de pazartesi sabah yapınca olumlu yada olumsuz etiketleyecem canım 🥰🥰🥰
Güzel haberlerini bekliyorum yarına inşallah canım benim 😍😍😍

Bende ilk kez bu ay duydum araştırdım hücre bölünmesi ve yumurtalıkların gelişimi için onu kullanıp hamile kalan çok olmuş ümitle devam ettim ve pozitifi gördük şükür... Kutuda otuz saşe var her gün Bi tane 250 ml suyla karıştırıp içiyorsun takviye...
Olmazsa diğer ay da ona bakayım🙈 çok şükür görmüşsün pozitifi sağlıkla da kucağına almak nasip olsun inşallah canım 🤲🏻😍♥️

Arkadaşlar bilgisi olan lütfen yorum yazabilir adetime 6 gün var nisan 1 pik 2 Nisan silindi lh testim şimdi 6 gün var iken ovulosyon testi yapayım dedim böyle çıktı sizce hamilelikten olabilir mi bu durumu yaşayan varmı #ovulosyon #gebelik

IMG_20230410_001741.jpg

Hastalandım canım ıgneden sonra agır bır grıp geldı ateslenme de oluyor 2. Ilıskıyede ateslıyken girdım akıntıda kesılınce devam etmedım kendımıde toparlamam gerekıyordu İğne bagısıklıgımımı dusurdu onuda anlamadım halade hafıf atesve grıp devam edıyor
Anladım canım geçmiş olsun 🙏🏻 ama sana bir bilgi daha vereyim ben de yeni öğrendim . Cuma günü gittiğimde yumurtam çatlamış tır diye düşündüm doktora da öyle düşünüyorum dedim niye dedi dedim öncesinde akıntı vardı iğne ve sonrasında alıntı olmadı 36. Saatte dehşet ağrı oldu ama akıntı yoktu kupkuruydu dedim doktor dedi sen öncesşnde akıntı görmüşsün zaten baya çatlayınca illa akıntı olacak diye birşey yok dedi baktı muayenede gösterdi çatlamış . Yani çatlayınca illa akıntı olacak diye birşey yokmuş canım 🥰

Teşekkür ederim yorumlarda yazan olmuş ovulosyon testi ile öğrenen sağ olun🥰
Yüzdeyüz doğru bir yöntem olmasa da evet ben de gördüm öğrenenleri fakat test çizgisinin control çizgisinden de koyu olması gerekiyor sanırım. Yine de yanıltmak istemem, gebelik testi deneseniz 1-2 güne daha net cevap alırsınız 🥰

Yüzdeyüz doğru bir yöntem olmasa da evet ben de gördüm öğrenenleri fakat test çizgisinin control çizgisinden de koyu olması gerekiyor sanırım. Yine de yanıltmak istemem, gebelik testi deneseniz 1-2 güne daha net cevap alırsınız 🥰
Gebelikte çıkmaz diye düşündüm 5 gün var ya git gide köyü olur ise eğer sanırım olabilir sağ olun 🥰

Kizlar pcosum bat tam olarak ne bilmiyorum. Sat 12 marrti. Bugun ogleden sonra yaptim bu testleri. Aksam da pembe kirmizi akinti geldi. Regli olacak gibi sanci geliyor ara ara. Kac saattir wc ye gidiyorum afedersiniz silkdikce az az gelen akinti var. sorum su cuma gunu kan vermistim 3,35 cikmisti beta. Acaba yerlesme kanamasiyla mi beta artiyor? Flasla cetim fotoyu sonra kontrast yaptim🙈

Eklentiler

• A5F33B05-2D08-4CE7-994F-45E73BB8A743.jpeg
    A5F33B05-2D08-4CE7-994F-45E73BB8A743.jpeg
    37,5 KB · Görüntüleme: 90
  • 6688B910-CE53-464C-8A42-D7B7DF6722B5.jpeg
    6688B910-CE53-464C-8A42-D7B7DF6722B5.jpeg
    159,8 KB · Görüntüleme: 91
Kizlar pcosum bat tam olarak ne bilmiyorum. Sat 12 marrti. Bugun ogleden sonra yaptim bu testleri. Aksam da pembe kirmizi akinti geldi. Regli olacak gibi sanci geliyor ara ara. Kac saattir wc ye gidiyorum afedersiniz silkdikce az az gelen akinti var. sorum su cuma gunu kan vermistim 3,35 cikmisti beta. Acaba yerlesme kanamasiyla mi beta artiyor? Flasla cetim fotoyu sonra kontrast yaptim🙈
Yerlesmede olabılır kimyasalda olabılır hafıf sılık cızgı var gordum inşallah saglıkla tutunur bebegınız

Kızlar merhaba uzun zamandır yazan herkesi takip ediyorum çok heyecanlı olduğum İçin paylaşmak istedim boşa heyecan yapmakta istemiyorum 😔 az önce yaptım erken gebelik testi yanılma payı varmı ?

Eklentiler

• E507BDF7-0A05-46C6-B04E-2AE03C8FD104.jpeg
    E507BDF7-0A05-46C6-B04E-2AE03C8FD104.jpeg
    41,3 KB · Görüntüleme: 83
Yerlesmede olabılır kimyasalda olabılır hafıf sılık cızgı var gordum inşallah saglıkla tutunur bebegınız
Insallah canim, yani bu kadar zamandir deniyoruz hic boyle bi sey gormedim. Silik cizgi beta degeri falan 🙈 hic yasayamadim. Hamileligini ogrenenler yerlesme kanamasindan sonra mi beta yukselmis? Yerlesme kanamasi olmadan baktiklarinda pozitif gormusler mi diye merak ettim. Bi konuda cok cahilim🙈

Kızlar merhaba uzun zamandır yazan herkesi takip ediyorum çok heyecanlı olduğum İçin paylaşmak istedim boşa heyecan yapmakta istemiyorum 😔 az önce yaptım erken gebelik testi yanılma payı varmı ?
Sat ne zamandi canim senin? Insallah bebeisin seninledir🥰

Back